DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 4. szombat

Quartararo

Bagnaia győzött, de még nem világbajnok

A pole-ból induló Jorge Martin bukása után a hatalmasat rajtoló vb-éllovas nyerte a Malajziai GP-t, visszaverve Enea Bastianini támadásait, így 23 pontra hizlalta előnyét Fabio Quartararóval szemben a valenciai finálé előtt.

részletek

Martin űridővel a pole-ban, mindhárom vb-esélyes betlizett

A körrekordot megdöntve zsebelte be a sepangi pole-t a Pramac Ducati spanyolja, megelőzve Bastianinit és Marquezt. Bagnaia és Espargaro bukással a 9. és 10. , Quartararo hibával a 12. rajthelyen.

részletek

Binderé a száraz-esős sepangi péntek

A KTM dél-afrikai motorosa bizonyult a leggyorsabbnak a Malajziai GP első napján, amelyen a második edzést vizes-száradó pályán rendezték. Quartararo hetedik, Bagnaia és Espargaro tízen kívül.

részletek

Quartararo: Életem legnehezebb feladata lesz nyerni

Esésével a vb-vezetést is bukta a yamahás, Bagnaiát a rajtprobléma sem zavarta meg, Espargaro nem adja fel, Rins a kiszálló csapatnak ajánlotta a győzelmét, Marquez kockáztatott – így értékelték a főszereplők az Ausztrál GP-t.

részletek

Rins nyerte az év versenyét, Quartararo K.O.

Nem hazudtolta meg magát Phillip Island: izgalmakban és drámában gazdag futamot hozott az Ausztrál GP, amelyen az év végén kiszálló Suzuki győzött, Marquez dobogóra, Bagnaia pedig a tabella élére állt.

részletek

Martin 13 ezreddel Marquez előtt a pole-ban

Új körrekorddal zsebelte be a Phillip Island-i pole-t a Pramac Ducati spanyolja a hondás előtt, míg a három fő vb-esélyes Bagnaia vezetésével a harmadik-ötödik pozícióba kvalifikálta magát.

részletek

Zarcóé a péntek, Quartararo a legjobb vb-esélyes

Mindkét szabadedzésen a Pramac Ducati franciája bizonyult a leggyorsabbnak Phillip Islanden, míg az öt vb-aspiráns közül az éllovas szerepelt a legjobban, a hazai menő Jack Miller viszont tízen kívül.

részletek

Quartararo: Már a verseny előtt hibáztunk

Először beszélt a sajtónak a borzalmas, nulla ponttal záruló burirami versenye óta a vb-éllovas yamahás, aki megerősítette a korábbi gyanút, miszerint a guminyomással adódott gondja két hete.

részletek

Formula Motocast: Kettő pont maradt

A japán és thaiföldi futamok után minden korábbinál szorosabb az állás a szezonhajrá előtt a MotoGP-ben: még akár öten is világbajnokok lehetnek – friss adásunkban a két versenyt és az esélyeket boncolgattuk.

részletek

Bagnaia: Mostantól intenzívebb lesz a vb-harc

Jack Miller tanácsai is segítették az esőben az olasz ducatist, Aleix Espargaro nem érti a büntetését, Fabio Quartararo pedig a küszködését – így értékelték a Thaiföldi GP-t a főszereplők.

részletek

Oliveira nyert a vízen, Quartararo elsüllyedt

A KTM-es portugál idén másodszor győzött esőben, megelőzve Millert és Bagnaiát – utóbbi pedig ezzel két egységre megközelítette a pontot sem szerző yamahást a tabellán! Espargaro 11. helyet mentett.

részletek

Bezzecchi először pole-ban, Espargaro csak a 13.

A VR46 olasz újonca saját maga és csapata első rajtelsőségét zsebelte be a Thaiföldi GP-n. A vb-esélyesek közül Bagnaia egy hellyel Quartararo előtt, Espargaro viszont a Q2-be sem jutott be.

részletek