DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

Quartararo

Bagnaia nem mérges, Marquez inkább bukik

Bezzecchi nem gondol a vb-címre, Marquez szerint nem elég a Kalex-váz, Quartararo túl agresszív kezelés miatt szenvedett – a főszereplők értékelései Le Mans-ból.

részletek

Bagnaia elcsente a pole-t Marquez elől

A Ducati világbajnoka az utolsó pillanatban előzte meg a visszatérő hondást a Francia GP időmérőjén. Marini még az első sorban, Quartararo már a Q1-ben kiesett.

részletek

Bagnaia levadászta a KTM-eket és újra vezet

Hiába vezetett szinte végig Jerezben Miller vagy Binder, a hajrában mindkettejüket elkapta a Ducati világbajnoka, aki újra élre állt a vb-tabellán.

részletek

Kettős Aprilia-vezetés Pedrosa előtt, Q1-ben az éllovasok

Aleix Espargaro két ezreddel bizonyult gyorsabbnak Maverick Vinalesnél a Spanyol GP pénteki edzésein. A KTM szabadkártyása a pozitív meglepetés.

részletek

Bagnaia az élről bukott, Rins csodát tett az LCR Hondával

Zsinórban a második versenyén nullázott a MotoGP világbajnoka, így az őt addig is közelről üldöző spanyol nyerte az Amerikai Nagydíjat.

részletek

„Nagy változás kell” – jöhet a V4-es Yamaha?

Többéves lemaradásról beszélt a riválisok motorjait rakétának nevező Fabio Quartararo – ennek ellenére nem biztos, hogy felrúgják az M1-es alapjait.

részletek

Bagnaia rekorddal a pole-ban Rins előtt

A világbajnok 2:01 végi időt repesztett a MotoGP austini időmérőjén, amelyen azonban az LCR Honda spanyolja szállította a meglepetést. Bezzecchi a második sorban.

részletek

Martiné az austini péntek, tízen kívül a vb-éllovas

A Pramac Ducati spanyolja húzta be az első helyet az Amerikai GP edzésein Francesco Bagnaia és Alex Rins előtt, miközben Marco Bezzecchi csak 11. lett.

részletek

Bezzecchi: Vale nélkül ez elképzelhetetlen lenne

Családja mellett mentorának is köszönetet mondott a MotoGP új futamgyőztese, miközben a világbajnok saját magára, Quartararóra pedig a stewardokra mérges.

részletek

Kigyulladó motor után pole-ban Alex Marquez

A Q1-ben elesett, de a slick gumis kockáztatás rajtelsőséget eredményezett a gresinisnek Argentínában. Ducatik az első sorban, Quartararo csak a 10. helyen.

részletek

Quartararo: Nem tudunk harcolni a Yamahával

Úgy fest, a hangvillások 2023-ra sem oldották meg problémáik nagy részét: a 2021-es világbajnok szerint képtelenség másokat megelőzni az M1-essel.

részletek

„Mint a dzsungelben, nagy baleset fog történni” – kiakadtak a MotoGP-sek a sprint után

Fabio Quartararóék szerint túlságosan is őrült volt az első sprintverseny: a yamahás világbajnok szerint csak idő kérdése, hogy történjen egy nagy baleset.

részletek