DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap

Quartararo

Van-e esélye bárkinek a Ducati-armada ellen? – tesztelemzés

Letarolta az utolsó szezon előtti MotoGP-tesztet a bolognai gyártó, de az utolsó napon Quartararo megvillantotta a reményt a Yamaha számára.

részletek

Ducati-henger a teszt végén, reménysugár és új szárny a Yamahánál

Francesco Bagnaia vezetésével az első nyolcból hét helyet elhoztak a Ducatik, de egy aprót villant Fabio Quartararo is. Aleix Espargaróra műtét várhat.

részletek

Marquez irányt vesztett, Quartararo nem áll készen

A portimaói MotoGP-teszt első napja sem kínált megoldást a Honda és a Yamaha problémáira, miközben Espargaro váratlan kellemetlenséggel szembesült.

részletek

Marini a rekord közelében, taroltak az olasz motorok

A VR46 versenyzőjének elsőségével ért véget a MotoGP sepangi tesztje, ahol az első kilenc helyet kisajátították a Ducatik és az Apriliák. Marquez a tízben.

részletek

Martiné az esős-száraz-esős második nap

A szombat is ducatis elsőséget hozott a MotoGP sepangi tesztjén: ezúttal a Pramac spanyolja végzett az élen, megelőzve Miguel Oliveirát és Pol Espargarót.

részletek

Bezzecchi kezdett az élen, Ducati–Aprilia hegemónia

A VR46 olasz motorosa az utolsó fél órában futotta meg a MotoGP első tesztnapjának legjobb idejét, megelőzve Maverick Vinalest és Enea Bastianinit.

részletek

Mennyit keresnek a MotoGP-versenyzők?

Marquez az éllovas, a világbajnok csak a lista ötödik helyén, az első és a sereghajtó motorosok fizetése között ötvenszeres a különbség.

részletek

Quartararo a vb-címet, Morbidelli a feltámadást vette célba

Sérüléssel nehezített téli időszak után vágyik vissza a motorjára és a MotoGP élére a Yamaha franciája, míg csapattársa visszanyerné korábban látott formáját.

részletek

Az első fecske: íme, a 2023-as Monster Yamaha

A MotoGP-s csapatok közül elsőként a hangvillások gyári versenygépéről rántották le a leplet: némileg átalakított dizájnt kapott Quartararóék idei motorja.

részletek

Quartararo: Sokkal többet vártam a Yamahától

Az egész 2022-es MotoGP-szezonban a határon motorozott a francia, de ez sem volt elegendő számára a Ducatik és főleg azok végsebessége ellen.

részletek

Formula Motocast: Nagy 2022-es szezonértékelő

Kik voltak a legjobb versenyzők 2022-ben a MotoGP-ben? Melyek voltak a legemlékezetesebb pillanatok? És mennyire jöttek be az év eleji tippjeink? Ezekről beszélgettünk idei utolsó adásunkban.

részletek

„Pecco remek motoros, de Fabio a legjobb”

Nem vitatja el a MotoGP újdonsült világbajnokának érdemeit Cal Crutchlow, de a Yamaha tesztversenyzőjeként pontosan tudja, mennyire nehéz helyzetben tudott harcban lenni Bagnaiával Quartararo.

részletek