Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 20. kedd

Teljesítmény

Óriásit ég a Ferrari hazai pályán is

Monzában sem sikerül jobban a vörösök hétvégéje eddig, megismétlődik a múlt héten, Belgiumban látott szenvedés. 36 éve nem élt át olyan szégyent a csapat, mint ma hazai pályán.

részletek

Gasly Monzában is szárnyal

A szabadedzéseken folyamatosan a legjobbak között láthattuk a rövid és hosszú etapokon is remek tempóval jelentkező franciát, aki nem esélytelen egy újabb dobogóra az Alpha Taurival.

részletek

Ferrari-katasztrófa: 0 pont Belgiumban

A vörösök számára az a legaggasztóbb a vasárnapi nullázásban, hogy gyakorlatilag esélyük sem volt a pontszerző helyek bármelyikére is. Elképesztő mélyponton a Ferrari, nehéz fogódzót találni.

részletek

A Renault most visszavághat a McLarennek

Az idei szezonban eddig a McLaren jóval erősebb produkcióval rukkolt elő, mint a Renault gyári istállója, ám Lando Norris attól tart, Belgiumban túl nagy falat lesz a francia gyári csapat.

részletek

A McLaren saját motorjával veri agyon a Renault-t

Bár a pénteki nap után a francia gyári istálló arra számított, hogy újra az élmezőnybe kerül, sehol nem volt az időmérőn. Ellenben a McLaren, amely a francia erőforrással szárnyal.

részletek

Mercedes: Verstappen a verseny esélyese

Bár az időmérő edzésen hét tizedet adtak a Mercedesek a holland riválisnak, az edzéseken mutatott versenytempó alapján a Mercedes csapatfőnöke Max Verstappent tekinti fő esélyesnek.

részletek

Leclerc is kinyilvánította elégedetlenségét

Már nem is számít akkora vaskos meglepetésnek, hogy Sebastian Vettel kiesett az időmérő második szakaszában, de Barcelonában Charles Leclerc is az elégedetlenség hangján szólt.

részletek

A Renault is konstansan veri a Ferrarit

Egykörös tempóban már a Red Bull-lal vetekszik, a Ferrarit pedig legyőzi a Renault Daniel Ricciardóval a volánnál. Megint bejöttek a nagy változtatások, az ausztrál optimista.

részletek

Leclerc: Olyan, mintha győztem volna

A szombati lehangoló nyilatkozat után a fiatal monacói maga sem gondolta volna, de kiváló gumikezeléssel a negyedik helyre hozta be szenvedő Ferrariját. Győzelemként éli meg, érthető.

részletek

Vettel: Semmi potenciál nincs az autóban

Az időmérő után Charles Leclerc is elismerte, hogy egyszerűen gyenge most a Ferrari. Sebastian Vettel egyenesen úgy érzi, mintha folyamatosan falaknak menne és nem is tudnak min változtatni.

részletek

Leclerc: Mire számítok vasárnap? Szenvedésre…

Az időmérő edzés után nem csak a 12. helyen elvérző Sebastian Vettel, hanem a vezérpilótának tekinthető csapattárs is leoltotta a Ferrarit. Charles Leclerc semmi jóra nem számít vasárnap.

részletek

Verstappent lenyűgözte Hülkenberg teljesítménye

Ezúttal kicsúszott a legjobb három közül Max Verstappen, de hihetetlen, hogy ezt a hirtelen beugró Nico Hülkenbergnek köszönheti, aki szerinte egyértelműen megérdemelne egy állandó ülést.

részletek
Olvastad már?