Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

Teljesítmény

Ferrari: Teljesen máshogy álltunk idén a teszteléshez

Az elmúlt években a téli tesztelésen mindig villogott a Ferrari, az idénynyitó kvalifikációján azonban csúnyán leszerepelt. Idén éppen fordítva történik majd? A csapatfőnök mindenesetre elégedett.

részletek

Az olasz sajtóban leoltották a Ferrarit

A barcelonai tesztelésen enyhén szólva nem villogott a Scuderia, technikai hiba és hatalmas hátrány a fő riválisok mögött. Az olasz újságíró úgy véli, a Mercedes és a Red Bull elérhetetlen.

részletek

Még Hamilton is elismeri, most tényleg jók

Három nap tesztelés után nem szabad előre eredményt hirdetni, de egyértelmű, hogy a Mercedes idén sem lesz gyenge. Még az általában pesszimista Hamilton is tudja, szuper munkát végeztek.

részletek

Ricciardót nem zavarja a Red Bull-Honda remeklése

Bár kockázatos döntést hoztak a Red Bullnál, amikor Honda-motorokra váltottak, utólag látható, hogy nincs mit megbánniuk. Daniel Ricciardót sem idegesíti, hogy volt csapata ennyire felzárkózott.

részletek

Brawn: Ezért érhetett fel Hamilton Schumacher szintjére

Ross Brawn aktív részese volt Michael Schumacher és a Ferrari sikerszériájának az évezred kezdetén. Úgy gondolja, Lewis Hamilton is képes volt erre a szintre megérkezni, megérdemli sikereit.

részletek

Az adatok szerint a Ferrari valóban átlépte a Mercedest

A tavalyi év első felét fölényesen dominálta a német gyári istálló, ám a Scuderia képes volt megfordítani a helyzetet, ami a tempót illeti. Igaz, a jobb tempót ritkán tudták győzelemre váltani.

részletek

Ha Schumacher idén sem teljesít jól, véget vethet saját esélyeinek

Mick Schumacher nagy reményekkel érkezett a Formula-2-es sorozatba, azonban messze elmaradt a várakozásoktól. Johnny Herbert szerint idén mindenáron meg kell mutatnia, ha még akar valamit.

részletek

Renault: A mi motorunk jobb, mint a Mercedesé és a Hondáé

Azt ugyan a francia gyártó erőforrásaiért felelős szakember is elismeri, hogy erősen lecsökkentek a különbségek, de úgy véli, jobb motorral rendelkeznek, mint a Mercedes és még jobbal, mint a Honda.

részletek

Kubica: Hamilton nem csak az autója miatt nyer

A nyolc év után visszatérő lengyel nem ért egyet azokkal a hangokkal, miszerint Lewis Hamilton csak a domináló Mercedes miatt vált hatszoros világbajnokká. Úgy gondolja, a pilóta is zseniális.

részletek

Marko: Vettel már nincs a legjobbak között

A Red Bullnál továbbra is nagyon kedvelik a négyszeres világbajnokot, de az istálló főtanácsadója nyíltan kimondta, hogy Sebastian Vettel már nem tartozik a legjobb pilóták közé. Összeszedi magát?

részletek

Sainz: Sokan elfelejtik, Hülkenberg milyen gyors

Egykori spanyol csapattársa úgy gondolja, bármilyen sorozatban is fog versenyezni Nico Hülkenberg, biztosan villámgyors lesz és újra bizonyítja, hogy kár volt őt elengedni az F1-ből.

részletek

Kubica legbelül érzi, hogy F1-es pályafutásának vége

Szenzációként hatott bő egy éve, amikor a Williams bejelentette, Robert Kubica 2019-ben visszatér a mezőnybe. Csak egy szezonig tartott a csoda, a lengyel pedig érzi, hogy valószínűleg ennyi volt.

részletek
Olvastad már?