Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 20. hétfő

Teljesítmény

Marko: Vettel már nincs a legjobbak között

A Red Bullnál továbbra is nagyon kedvelik a négyszeres világbajnokot, de az istálló főtanácsadója nyíltan kimondta, hogy Sebastian Vettel már nem tartozik a legjobb pilóták közé. Összeszedi magát?

részletek

Sainz: Sokan elfelejtik, Hülkenberg milyen gyors

Egykori spanyol csapattársa úgy gondolja, bármilyen sorozatban is fog versenyezni Nico Hülkenberg, biztosan villámgyors lesz és újra bizonyítja, hogy kár volt őt elengedni az F1-ből.

részletek

Kubica legbelül érzi, hogy F1-es pályafutásának vége

Szenzációként hatott bő egy éve, amikor a Williams bejelentette, Robert Kubica 2019-ben visszatér a mezőnybe. Csak egy szezonig tartott a csoda, a lengyel pedig érzi, hogy valószínűleg ennyi volt.

részletek

Gasly nehéz anyagi helyzetbe hozta szüleit

A Toro Rossóval tavaly és idén is remekül versenyző fiatal francia pilóta már elért ezt-azt a Formula-1-ben, semmilyen anyagi gondjai nincsenek. Nem is olyan nagyon régen azonban ez nem így volt.

részletek

Gasly: Marko megszegte ígéreteit

Az elmúlt évekből ismerhetjük a Red Bull időnként kíméletlen hozzáállását fiatal pilótáihoz. Idén Pierre Gasly is szembesülhetett ezzel. De vajon jól tette, hogy alaposan odamondott saját főnökének?

részletek

Verstappen: A jövőm szempontjából nagyon fontos lesz az idénykezdet

Harmadik helyen végzett Max Verstappen az év végi összesítésben. A díjátadón azonban hangsúlyozta, egyéves szerződéssel rendelkezik és a folytatás attól függ, mi történik az év elején.

részletek

Alonso: Hamilton minimum Schumacher szintjén van

Csapattársakként nagyon nem jöttek ki egymással, de azóta bő egy évtized eltelt. Fernando Alonso már egy polcra rakja Lewis Hamiltont Michael Schumacherrel, de eredményt nem hirdet köztük.

részletek

Mick Schumachertől több kell az F1-be kerüléshez

A hétszeres világbajnok fia futamot nyert a Formula-2-ben idén, de ezt leszámítva nem igazán tündökölt. Tudja, mik voltak a fő bajok és igyekszik is javítani, de úgy véli, már idén sem volt gyenge.

részletek

Wolff: Már jövőre sem fogunk uralkodni, a McLaren is veszélyes

A Mercedes csapatfőnöke arra számít, hogy 2020-ra teljesen kiegyenlítődnek az erőviszonyok és a három élcsapat mellé teljesen felzárkózik a McLaren is. Egyik istálló sem fog dominálni jövőre.

részletek

Wolff: Russell Mercedes-pilóta lesz

A zsinórban hat bajnoki címet nyerő Ezüst Nyilak csapatfőnöke teljesen biztos abban, hogy George Russell a közeljövőben állandó ülést kap a gyári istállónál, mivel tisztában vannak remek vezetésével.

részletek

Palmer: Hamilton jó, de Verstappen még jobb

Lewis Hamilton idén már pályafutása hatodik világbajnoki címét zsebelte be. Jolyon Palmer viszont úgy véli, nála is jobb teljesítményt nyújtott Max Verstappen a feltörekvő Red Bull-Hondával.

részletek

Kubica: Néha nehéz volt ezt Formula-1-nek nevezni

Nyolc év kihagyás után, korlátozott mozgásra képes jobb karral tért vissza Robert Kubica a Williams színeiben, de nem sok öröme volt ebben. Így sem bánta meg, hogy végigcsinálta a szezont.

részletek
Olvastad már?