Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Teljesítmény

Vettelt már a német médiában is osztják

A négyszeres világbajnok az elmúlt években hozzászokhatott az olasz sajtó éles kritikáihoz a Ferrarinál. Most azonban hazájában is megkapja a magáét, már Mazepinhez hasonlítják.

részletek

Leclerc: Fejlődtünk, de nem vagyunk ott, ahol szeretnénk

A Ferrarinak valamivel jobban áll a szénája, mint tavaly, de egyelőre sem az első helyhez, sem a dobogós helyekért való csatákhoz nincs semmi köze. Charles Leclerc is csak részben elégedett.

részletek

Mercedes: Elismerjük, hogy a Honda most jobb

Úgy tűnik, hosszú évek után most először valóban igaznak bizonyult a Mercedes siráma a lemaradásról, a Red Bull-Honda jelenleg erősebbnek tűnik. Toto Wolff csapatfőnök ezt ki is mondta.

részletek

A Honda és Gasly is örül, de még nincs ünneplés

Bahreinben egyértelművé vált, hogy a Honda valóban megérkezett az első helyekért vívott harcba. Külön öröm a japánoknak, hogy nem csak a Red Bull, de az AlphaTauri is rettentően versenyképes.

részletek

Adatok: A Red Bull még jelentősen visszafogta autóját

Rossz hír a Mercedes számára, hogy az adatok erősen arra engednek következtetni, hogy Max Verstappenék részéről is bőven van még tartalék a Red Bull-Hondában, a motort is visszafogták.

részletek

De la Rosa: Alonso a 12. helyről is képes nyerni

Bármennyire is nem a közvetlen élmezőnybe tartozó versenyautóval rendelkezik jelenleg Fernando Alonso, honfitársa szerint a kétszeres világbajnoktól minden versenyen várhatunk meglepetést.

részletek

Honda: A motorunk már jobb, mint a tavalyi Mercedes

Általában óvatos optimizmust érezhetünk a japán gyártó nyilatkozataiban, ám a Honda technikai igazgatója nyíltan kimondta, erőforrásuk már meghaladja a tavalyi Mercedes-motor teljesítményét.

részletek

McLaren-főnök: Schumacherből toppilóta lehet

Michael Schumacher és a McLarenek egykor éveken át késhegyre menő csatákat vívtak. A wokingi istálló vezére figyeli a legenda fiát és úgy véli, minden megvan benne, ami egy nagy bajnokhoz kell.

részletek

Schumachernek a médiát is le kell győznie

Mick Schumacher óriási médiaérdeklődésre számíthat még jó ideig, Nico Rosberg szerint még többen lesznek kíváncsiak a hétszeres világbajnok legenda fiára, mint akár Lewis Hamiltonra.

részletek

Látványosan felfújták Vettel gyengeségét

A négyszeres világbajnok német pilóta maga is megdöbbenéssel nézi, mennyire túltolja már a sajtó, hogy kevésbé stabil hátsó résszel rendelkező autóval ő gyenge lenne. Vettel úgy véli, ez így nem igaz.

részletek

Haas: Pozitív meglepetés Schumacher és Mazepin is

A szakemberek nem sok jót jósoltak a tavalyi év egyik gyengélkedő istállójának az idei évre sem, a Haas ugyanis két újonccal vág neki a szezonnak. Ám eddig Schumacher és Mazepin is jobb, mint gondolták.

részletek

Russell számára úgy tűnik, újabb év szenvedés jön

A tavaly a Mercedesnél történt beugrásánál bizonyított fiatal brit egyelőre nem látja jelét annak, hogy a Williams felzárkózott volna. A tehetséges ifjú titánra az eddig látottak alapján újabb év szenvedés vár.

részletek
Olvastad már?