Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 18. kedd

Teljesítmény

A Honda már jövő héten új motorral érkezhet

A fejlesztési verseny folyamatosan zajlik idén is a Formula-1-ben. Holland sajtóértesülések szerint a japán gyártó Franciaországba egy erősebb motorvariánssal érkezik, amit be is vetnek élesben.

részletek

Villeneuve: Kubica egyértelműen lassabb

Továbbra sem tud megbarátkozni Robert Kubica visszatérésével az 1997-es világbajnok. Szerinte versenyről versenyre bebizonyosodik, hogy a lengyel nem képes megfelelően gyors lenni.

részletek

Bajban Stroll és a Racing Point

Tönkrement a vadonatúj Mercedes-motor az időmérő előtt, de ezt leszámítva is inkább hátrafelé lépdel a Racing Point, pedig év elején arra számítottak, éppen ebben az időszakban fognak fejlődni.

részletek

A Honda tudja, mit tegyen, hogy fejlődjön

Távolról sem elégedett a Kanadai Nagydíj pénteki napjával a japán gyártó, biztató volt a kezdés, de délután a négyből egyik versenyző sem került a legjobb tízbe. Ám tudják, hol javítsanak.

részletek

A McLaren valamibe nagyon beletalált

Nagyon régen nem láthattunk már McLarent a lista negyedik helyén, Carlos Sainz ráadásul egészen közel került a legjobbakhoz. Új alkatrészekkel kísérleteznek, amik úgy tűnik, beválnak.

részletek

Gasly: A távozásom baromság, egyre jobb vagyok

Pierre Gasly szerint gyakorlatilag szóra sem érdemesek azok a híresztelések, hogy a Red Bull hamarosan lecserélné őt bárkire is. Valóban gyengén kezdett, de egyre inkább formába lendül.

részletek

Most végre megtudhatjuk, mire képes a fejlesztett Ferrari-motor

A Mercedesszel szembeni folyamatos hátrányát előrehozott fejlesztésekkel igyekezett a Ferrari ledolgozni. Ennek egyik eleme a frissített erőforrás, amit azonban eddig nem lehetett jól lemérni.

részletek

Verstappen világbajnoki címben gondolkodik

A Red Bull-Honda remekül teljesít idén, de a domináló Mercedest egyelőre lehetetlen legyőzni. Max Verstappen mégsem adta fel azt a célkitűzését, hogy már idén világbajnok lehessen.

részletek

Stroll: Rossz nézni, ahogy a Williams szenved

A fiatal kanadai a grove-i istállónak köszönheti bemutatkozását, ám a stabil középcsapatból két év alatt küszködő sereghajtó lett. Bár nem a legjobb viszonyban váltak el, Lance Stroll egyáltalán nem örül ennek.

részletek

Alfa: Ezt szombaton cs*sztük el

Bár rendkívül biztatóan indult az Alfa Romeo hétvégéje, végül azonban csúfos kudarcba fulladt. A szabadedzéseken kifejezetten jó tempóval jelentkeztek Raikkönenék, végül üres kézzel távoztak.

részletek

Binotto bizalma töretlen, hogy a Ferrari még fordíthat

Az olasz istálló csapatfőnöke szerint még akkor sem úszott el minden, ha esetleg Kanadában sem sikerül megváltaniuk a világot. Maranellóban kemény munka folyik a hibák kijavításáért.

részletek

Verstappen véletlenül rossz motormódban ment

Mérnökei ugyan figyelmeztették a bokszkiállás előtt, hogy állítsa át erőforrásának nyomatékát, ő azonban elfelejtette ezt a kulcspillanatban, könnyen lehet, hogy ezen múlott idei első győzelme.

részletek
Olvastad már?