Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 2. péntek

Teljesítmény

Lauda: Verstappen olyan tehetség, amilyen százévente csak egy születik

Nagyon szoros volt az összefonódás Niki Lauda és Lewis Hamilton között a Mercedesnél. Az osztrák világbajnok fia szerint viszont Verstappen az, akinek nincs gyenge pontja.

részletek

Vettel: Valami megtört bennem 2018 után

Sebastian Vettel elismerte, hogy a Ferrarinál töltött utolsó két esztendeje már inkább csak szenvedés volt és rengetegszer gondolt arra, hogy nem is kellene folytatnia pályafutását. Két évet még ráhúzott.

részletek

Button: Nem hiszem, hogy Ricciardo visszatérhet, a McLaren jól döntött

A wokingiaknál fejezte be pályafutását Jenson Button és megvan a valószínűsége, hogy Daniel Ricciardóra is ez a sors vár. Két éve senki nem hitte volna, de az ausztrálnak lehet, hogy nincs visszaút.

részletek

A Ferrari jövőre ismét szintet ugrana

A korlátozott tesztelési lehetőségek miatt pedig innentől az utolsó néhány versenyhétvégét a jövő évi fejlesztések oltárán áldozza fel a Scuderia. A Red Bull mellett a Mercedest is le akarják győzni.

részletek

Hamilton: Legyenek sokkal egyenlőbbek az autók

Lewis Hamilton nem örül annak, hogy ennyire az autókon múlik egy pilóta teljesítménye. Azt szeretné, ha közel azonos versenyautókkal mérhetnék össze tudásukat. Idén a Mercedes láthatóan gyengébb.

részletek

Schumacher: Tudom, hogy jobban vezetek, mint tavaly

A hétszeres világbajnok német legenda fia idén néhányszor már sikerrel villantott a Formula-1-ben is, de továbbra is bizonytalan a jövője. Mick Schumacher viszont bízik saját tehetségében.

részletek

Schumacher: Manapság az emberek rettentő gyorsan ítélkeznek

Ha valaki nem hoz azonnal csúcsteljesítményt, máris leírják és nem is adnak időt arra, hogy felzárkózzon, illetve megtalálja a legjobb formáját. Mick Schumacher szerint igenis az F1-be tartozik.

részletek

Raikkönen: Itt mindenki egyforma eséllyel nyerhet, de nem ígértek nagy dolgokat

Bár tavaly decemberben visszavonult a versenyzéstől a „Jégember”, alig bő fél évig bírta adrenalin nélkül. A NASCAR-ba csábították vissza sikerrel, de nem akarja megváltani a világot.

részletek

Stuck: Verstappen most tényleg bárki másnál jobb

Az egykori F1-es pilóta úgy érzi, a holland jelenleg a teljes mezőny fölé emelkedik. A Francia Nagydíjról pedig úgy gondolja, Leclerc-t utasította a csapata, mondja azt, hogy ő hibázott.

részletek

Massa: Verstappen tavalyhoz képest is hatalmasat fejlődött

A korábbi világbajnoki ezüstérmes úgy véli, már 2021-ben is fantasztikus teljesítményt nyújtott a holland, de idén sikerült még magasabb szintre fellépnie, szinte verhetetlen.

részletek

Alonso: Még mindig gyors vagyok, nem én veszem el a helyet a fiataloktól

A kétszeres világbajnok spanyol, amennyiben azt érezné, csak gyenge teljesítményre képes, lelépne a száguldó cirkuszból. Ám úgy véli, a stopperóra egészen mást mutat, nem csak foglalja a helyet.

részletek

Schumacherben megváltozott valami?

Csapatfőnöke már Kanadában is érzékelte, hogy Mick Schumacher elkezdett úgy versenyezni, ahogy mindig is kellett volna. Összeszokott az autójával és máris jönnek az eredmények.

részletek