Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 19. szerda

Teljesítmény

Wolff: Már jövőre sem fogunk uralkodni, a McLaren is veszélyes

A Mercedes csapatfőnöke arra számít, hogy 2020-ra teljesen kiegyenlítődnek az erőviszonyok és a három élcsapat mellé teljesen felzárkózik a McLaren is. Egyik istálló sem fog dominálni jövőre.

részletek

Wolff: Russell Mercedes-pilóta lesz

A zsinórban hat bajnoki címet nyerő Ezüst Nyilak csapatfőnöke teljesen biztos abban, hogy George Russell a közeljövőben állandó ülést kap a gyári istállónál, mivel tisztában vannak remek vezetésével.

részletek

Palmer: Hamilton jó, de Verstappen még jobb

Lewis Hamilton idén már pályafutása hatodik világbajnoki címét zsebelte be. Jolyon Palmer viszont úgy véli, nála is jobb teljesítményt nyújtott Max Verstappen a feltörekvő Red Bull-Hondával.

részletek

Kubica: Néha nehéz volt ezt Formula-1-nek nevezni

Nyolc év kihagyás után, korlátozott mozgásra képes jobb karral tért vissza Robert Kubica a Williams színeiben, de nem sok öröme volt ebben. Így sem bánta meg, hogy végigcsinálta a szezont.

részletek

Jordan: Hamiltonnak nem kell tovább fejlődnie, nincs, aki legyőzhetné

Eddie Jordan a jelek szerint rendkívüli módon kedveli Lewis Hamilton vezetését a Formula-1-ben. Úgy véli, a hatszoros világbajnoknak semmi extrát nem kell nyújtania jövőre és jön is a hetedik.

részletek

Kubica: Azt mondták, nem fogom bírni, nem lett igazuk

A nyolc év után visszatérő lengyel pilótáról azt tartották tavaly télen, hogy korlátozott mozgásra képes karjával nem bírja majd a tartós terhelést. Robert Kubica viszont bizonyított a kétkedőknek.

részletek

Bottas: A Red Bull és a Ferrari mögött járunk

Az idei bajnokság ezüstérmese szerint egyértelmű, hogy a Mercedes jelenleg csak a harmadik erő a Formula-1-ben. A Ferrarin kívül a Red Bull-Honda is meghaladta az Ezüst Nyilak szintjét.

részletek

A Mercedes szándékosan letekert mindent év végére?

Egész hétvégén a Red Bull gyorsabbnak tűnt a Mercedesnél Brazíliában és a japán gyártó kettős sikert ünnepelhetett. Hamilton nem tudta legyorsulni Gaslyt a befutónál, JJ Lehto szerint nem véletlenül.

részletek

Vettel formába lendült, 2020 után is maradna

Monza után a teljes összezuhanás jeleit mutatta, azóta azonban láthatóan visszanyerte jó formáját Sebastian Vettel és szíve szerint a jövő év után is maradna a Formula-1-ben.

részletek

Verstappen: Itt is jól működik a Red Bull-Honda

Biztató kezdést produkált Max Verstappen Brazíliában, a holland azonban figyelmeztet, szombaton mindent kezdhetnek elölről, mert teljesen más időjárás várható Interlagosban.

részletek

Vettel: Még több is van a Ferrariban

A pénteki második szabadedzésen már a vörös autók uralkodtak Brazíliában. Sebastian Vettel tudja, hogy még jócskán gyorsulhat a Ferrari, de a versenytempóval megint gondok lehetnek.

részletek

Vettel: Semennyi motorerőt nem vesztettünk

A négyszeres világbajnok német pilóta biztos abban, hogy austini gyengélkedésüknek a világon semmi köze a Ferrarit érintő szorosabb vizsgálathoz. A motor egyáltalán nem veszített teljesítményt.

részletek
Olvastad már?