Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 30. szerda

Teljesítmény

Hülkenbergben még ennél is sokkal több van

A tavalyi év végén ülés nélkül maradó, ám Sergio Perez sajnálatos betegsége miatt hirtelen beugró német pilóta egyre inkább összeszokik a korábban ismeretlen autóval és fokozatosan felzárkózik.

részletek

Vettel: Ez óriási szenvedés volt, valami nagyon nem jó

Sebastian Vettel mindössze egyetlen szerencsés pontocskát kapart össze Silverstone-ban, miközben csapattársa a dobogón végzett. Egész hétvégén gond volt a Ferrarival.

részletek

Tökéletesen fut Stroll alatt az "átfestett Mercedes"

Nem csodálkozhatunk azon, hogy az erősen vitatott, a tavalyi Mercedesre kísértetiesen hasonlító Racing Pointnál jól érzi magát a tulajdonos fia. Silverstone-ban ezt edzéselsőséggel húzta alá.

részletek

Vettel: Nem érzem, hogy félnem kellene

A négyszeres világbajnok német pilóta számára egyértelmű, hogy nem vonul vissza. A Ferrari is meg akarja tartani Vettelt, aki még mindig fő célként tűzi ki, hogy a vörös istállóval nyerjen.

részletek

Ferrari: Teljesen máshogy álltunk idén a teszteléshez

Az elmúlt években a téli tesztelésen mindig villogott a Ferrari, az idénynyitó kvalifikációján azonban csúnyán leszerepelt. Idén éppen fordítva történik majd? A csapatfőnök mindenesetre elégedett.

részletek

Az olasz sajtóban leoltották a Ferrarit

A barcelonai tesztelésen enyhén szólva nem villogott a Scuderia, technikai hiba és hatalmas hátrány a fő riválisok mögött. Az olasz újságíró úgy véli, a Mercedes és a Red Bull elérhetetlen.

részletek

Még Hamilton is elismeri, most tényleg jók

Három nap tesztelés után nem szabad előre eredményt hirdetni, de egyértelmű, hogy a Mercedes idén sem lesz gyenge. Még az általában pesszimista Hamilton is tudja, szuper munkát végeztek.

részletek

Ricciardót nem zavarja a Red Bull-Honda remeklése

Bár kockázatos döntést hoztak a Red Bullnál, amikor Honda-motorokra váltottak, utólag látható, hogy nincs mit megbánniuk. Daniel Ricciardót sem idegesíti, hogy volt csapata ennyire felzárkózott.

részletek

Brawn: Ezért érhetett fel Hamilton Schumacher szintjére

Ross Brawn aktív részese volt Michael Schumacher és a Ferrari sikerszériájának az évezred kezdetén. Úgy gondolja, Lewis Hamilton is képes volt erre a szintre megérkezni, megérdemli sikereit.

részletek

Az adatok szerint a Ferrari valóban átlépte a Mercedest

A tavalyi év első felét fölényesen dominálta a német gyári istálló, ám a Scuderia képes volt megfordítani a helyzetet, ami a tempót illeti. Igaz, a jobb tempót ritkán tudták győzelemre váltani.

részletek

Ha Schumacher idén sem teljesít jól, véget vethet saját esélyeinek

Mick Schumacher nagy reményekkel érkezett a Formula-2-es sorozatba, azonban messze elmaradt a várakozásoktól. Johnny Herbert szerint idén mindenáron meg kell mutatnia, ha még akar valamit.

részletek

Renault: A mi motorunk jobb, mint a Mercedesé és a Hondáé

Azt ugyan a francia gyártó erőforrásaiért felelős szakember is elismeri, hogy erősen lecsökkentek a különbségek, de úgy véli, jobb motorral rendelkeznek, mint a Mercedes és még jobbal, mint a Honda.

részletek
Olvastad már?