Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 5. hétfő

Shovlin

Mercedes: Nem gondoltuk, hogy ilyen jók leszünk

Az Ezüst Nyilaknál egyelőre nagy az elégedettség, Brazíliában sokkal rosszabb kezdésre számítottak, ehhez képest, a jelek szerint hasonlóan jók, mint Mexikóban. Meglehet a győzelem?

részletek

Mercedes: Hamiltont sokkolta az idei formánk

A Mercedes mérnökigazgatója, Andrew Shovlin szerint Lewis Hamiltont valósággal sokkolta a csapat küszködése a 2022-es szezon elején, mára azonban már pontosan tudják az idei problémák okait.

részletek

Mercedes: Túlzó, amit a Red Bull állít

Andrew Shovlin, a rivális csapat mérnökigazgatója szerint legfeljebb két tizedet jelent körönként az energiaitalosokra kirótt szélcsatorna-korlátozás, de a lényeg egyébként is a hatékonyság.

részletek

Russell a dobogót célozza meg vasárnap

A brit optimistán értékelt a pénteki edzésnapot követően, szerinte ugyanis jó eséllyel szállhatnak majd harcba a dobogós eredményekért a vasárnapi futamon, bár a csonka FP2 miatt sok az ismeretlen.

részletek

Mexikóban beveti a szabálytalan (?) szárnyat a Mercedes

A hírek szerint az FIA illegálisnak minősítette a W13 fejlesztését, ezért nem használta azt a csapat Austinban. A Mercedes egyik technikai vezetője állítja, a szárny legális, ezért a Mexikóvárosi Nagydíjon már az autón lesz.

részletek

Austinban jön az utolsó Mercedes-fejlesztés

Az aerodinamikai csomagnak köszönhetően az autó a minimumsúlyhoz is közelebb kerül az utolsó négy versenyre. A csapat előrelépést vár, de Andrew Shovlin nem mer jóslatokba bocsátkozni arról, hol fognak állni az USA-ban.

részletek

Több ponton is hibázott a Mercedes Japánban

Andrew Shovlin elismerte: utólag már talán nem a nagy leszorítóerős beállításra szavaztak volna, ahogy az sem volt jó döntés, hogy Russellt ugyanabban a körben hívták kerékcserére, mint Hamiltont.

részletek

Felejthető versenyen van túl a Mercedes

Több tényező is hozzájárult ahhoz, hogy egy potenciális dobogós esélyt elbukva, mindössze kettő pontot hozzon el Szingapúrból a Mercedes. A vezető pályamérnök elárulta, melyek voltak ezek.

részletek

A Mercedes idei célja a tanulás

A csapat pályamérnöke szerint túl optimistán álltak hozzá az idei évhez, utólag pedig egy nagy leckének érzi a szezont, aminek már most láthatók biztató következményei.

részletek

Mercedes: Kiszámíthatóbbak idén a futamok

A konstruktőri címvédő alakulat vezető pályamérnöke szerint ugyan az autók követése egyszerűbbé vált, de az is az új F1-es szabályokkal járt, hogy szétrázódott a mezőny tavalyhoz képest.

részletek

Ezért bizakodóbb most a Mercedes, mint Spában

Andrew Shovlin szerint Belgiumban specifikus problémák nehezítették a dolgukat és abban bíznak, hogy ezek Monzában nem fognak jelentkezni. A zandvoorti tempót azért nem várják.

részletek

Wolff: Már értjük az autónkat

A szezon 15. versenyén a Mercedes eljutott oda, hogy kiismerte, miért változik pályáról pályára az autó teljesítménye. Spával ellentétben Zandvoortban sokkal könnyebb megtalálni a W13 egyensúlyát, ezért a Holland Nagydíjon újra erős eredményre számít a csapat.

részletek