DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Shovlin

„Még nem tartunk ott, ahol akarunk” – Hamilton

Viszont erős alapokra építkezhetnek, és jobb helyzetben vannak, mint 12 hónappal ezelőtt – véli a hétszeres F1-es világbajnok és George Russell.

részletek

Meddig? Mennyiért? – a kérdések a Ferrari-szerződés körül

Kettő plusz egy év, 410 millió euró értékű szerződés, nagyköveti státusz, a nyomába szegődő Mercedes-szakemberek: ilyen részletekről hallani Hamilton szerződése kapcsán.

részletek

Wolff: Nem alkalmazkodtunk elég jól

A Mercedes F1-es csapatfőnöke úgy érzi, túl óvatosra vették a figurát az interlagosi Q3-ban, ezért estek el a jobb rajthelyek lehetőségétől.

részletek

Bizakodó a Mercedes: „Jó az irány, előreléptünk”

Az F1-es USA Nagydíjon bevetett padlólemez-módosítás beváltotta a hozzá fűzött reményeket, jobbá vált a W14-es – de Toto Wolff óvatos Interlagos kapcsán.

részletek

Óvatos az austini esélyek kapcsán a Mercedes

Katarban ütőképesnek tűnt a W14-es, de a csapat vezető pályamérnöke szerint teljesen más az F1-es USA Nagydíjnak otthont adó pálya.

részletek

„Egyszerűen egy hiba” – a Mercedes az ütközésről

Számoltak Hamilton jobb rajtjával az F1-es Katari Nagydíjon, de nem alkalmaztak csapatutasítást. Azt is elmondták, miért választották a lágy gumit.

részletek

Mercedes: A McLaren gyorsabb, a Ferrari hátránya eltűnt

Ez volt a prózai oka, miért nem tudtak versenyre kelni velük az F1-es Japán Nagydíjon – de a Ferrarival szembeni korábbi előnyük sem evidens már.

részletek

Hamiltont is védte az „értelmetlen” taktikával a Mercedes

A brit szerint rossz ötlet volt a csapat DRS-taktikája, Andrew Shovlin azonban emlékeztetett rá, a helycserével éppen Hamilton esélyeit maximalizálták, és neki végül sikerült is Sainz előtt beérni.

részletek

Mást mond Hamilton és a mérnök – középmezőnyben a Mercedes

Nem működött az új beállítás Monzában, a brit szerint azonban mindent megoldanak szombatra, ahogy szoktak. Andrew Shovlin azonban mintha kevésbé venné félvállról a problémákat.

részletek

Optimista a Mercedes: jövőre elkapnák a Red Bullt

A csapat szakembere szerint nem is gondolnak arra, hogy esetleg 2026-ig verhetetlenek lesznek a bikák az F1-ben. Még idén is jelentős előrelépést várnak.

részletek

„Russell világbajnokságot fog nyerni az F1-ben”

A Mercedes vezető pályamérnökének nincs kétsége afelől, hogy a fiatal britre rengeteg siker vár velük, ha arra alkalmas autót tudnak alá adni.

részletek

Nem az idei gyengeségek kijavítása a fő a Mercedesnél 2024-re

A W14-re továbbra is jellemzők egyensúlybeli problémák és a kiszámíthatatlanság – ennek ellenére a csapat nem ezeket tartja szem előtt a jövő évi modell tervezésénél.

részletek