Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

Shovlin

Mercedes: Hamilton elszállt volna a végén

Nem lehetett volna kihúzni a Török Nagydíjat kiállás nélkül: Andrew Shovlin Esteban Oconnal érvel, aki teljesítette a futamot egy szetten, de drasztikusan visszaesett a legvégén.

részletek

Wolff: Dolgoznunk kell a kommunikáción

Nem zavarta a Mercedest, hogy Lewis Hamilton olykor ingerülten reagált a stratégiai döntésekre az F1-es Török Nagydíj hajrájában, mivel a pilóta az autóban ülve nem láthatja át a teljes képet.

részletek

Kételkedik Hamilton felzárkózásában a Mercedes

A motorcsere miatt legjobb esetben is csak a 11. helyről vághat neki vasárnap az F1-es Török Nagydíjnak a vb-éllovas – a címvédő csapat mérnöke szerint nem lesz könnyű az előzés a pályán.

részletek

Beáldozta volna a győzelmet a Mercedes

Andrew Shovlin elmondása szerint azzal győzték meg a kerékcseréről Lewis Hamiltont, hogy vb-riválisa, Max Verstappen már interekre váltott. De Valtteri Bottasnak is szerepe volt a helyes döntésben.

részletek

Elmondta a Mercedes, hogyan van Hamilton

Nyak- és fejfájásról beszélt követlenül a monzai verseny után a hétszeres F1-es világbajnok, a csapat szakemberei szerint azonban rendben lesz Szocsira – ahogy reményeik szerint az autója is.

részletek

„A Red Bull is tudja, hogy Max a hibás”

Újabb ütközés a világbajnoki riválisok között, újabb verbális háború csapataik részvételével. A Mercedes szerint valójában a Red Bull is nekik adna igazat a paddock legújabb vitájában.

részletek

A Mercedes gondjai Zandvoortban

Nem zárt éppen tökéletes napot a világbajnoki címvédő istálló Hollandiában. Már tudják, mi okozta Hamilton motorhibáját, de a beállításokkal is akadnak gondok, bőven van hova javulni szombaton.

részletek

Meglepte a Mercedest a hungaroringi előny

Előzetesen arra számítottak, hogy a magyar pálya a Red Bull terepe lehet, ehhez képest az Ezüst Nyilak diktálták a jobb tempót – mindebbe pedig a bikák fura szárnyválasztása is belejátszhatott.

részletek

Nem vár ismétlést a Ringen a Mercedes

Nem gondolják azt, hogy hasonlóan jók lesznek majd, mint Silverstone-ban, a Hungaroringet a Red Bull pályájának tartják - ettől függetlenül mindent megtesznek azért, hogy ők legyenek elöl.

részletek

Mercedes: Elkerülhetetlen volt az ütközés

A címvédő istálló vezető pályamérnöke, Andrew Shovlin szerint Max Verstappen agresszivitása miatt biztos volt, hogy egy ponton össze fog ütközni a két F1-es világbajnoki rivális.

részletek

A piros zászló nélkül kiesett volna Hamilton

A Mercedes elmondása szerint az autó meglepően kis mértékben sérült meg a silverstone-i ütközés során, ám fel kellett volna adniuk a futamot, ha nincs a megszakítás, amely alatt helyrehozták a sérült felnit.

részletek

Mercedes: Izgalmas a silverstone-i fejlesztésünk

Andrew Shovlin, a vb-címvédő istálló vezető pályamérnöke bízik benne, hogy a Brit Nagydíjon erősebben szerepelhetnek, mint a spielbergi dupla során – a fejlesztés mellett a múlt is emellett szól.

részletek
Olvastad már?