Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

Győzelem

Schumachernek óriási része van a Mercedes sikereiben

Zsinórban hat világbajnoki cím és hatalmas dominancia. Mindezt leginkább Lewis Hamiltonhoz kötik, pedig a Mercedes csapatfőnöke rávilágít, hogy Michael Schumachernek nagy szerepe van ebben.

részletek

Kubica: Hamilton nem csak az autója miatt nyer

A nyolc év után visszatérő lengyel nem ért egyet azokkal a hangokkal, miszerint Lewis Hamilton csak a domináló Mercedes miatt vált hatszoros világbajnokká. Úgy gondolja, a pilóta is zseniális.

részletek

Ezért volt képes áttörésre a Honda és még nincs vége a fejlődésnek

Sokan ugratták a Red Bull vezetőségét egy évvel ezelőtt, hogy jobb, ha hozzászoknak a sorozatos technikai hibákhoz a Honda oldalán. A japánok azonban erre is rácáfoltak és tempóban is nagyot javultak.

részletek

Honda: Ilyen nagyot már nem ugrunk előre

Az elmúlt két évben olyan hatalmas fejlődésen esett át a korábban bukdácsoló Honda, hogy már a legjobbakkal került hasonló szintre. A japánok figyelmeztetnek, ugyanilyen előrelépés nem várható.

részletek

Marko: Meg is lehetett volna az öt győzelem

Mindenki bolondnak nézte a Red Bull főtanácsadóját, amikor a téli tesztek után öt futamgyőzelmet jósolt az idei évre. Ez végül nem jött össze, de nem álltak messze attól, hogy bejöjjön az elképzelés.

részletek

Webber: Bottas nem is akar igazán nyerni

Valtteri Bottas pályafutása legjobb szezonját teljesítette idén, négy futamgyőzelmet aratott és ezüstérmes lett. A korábbi F1-es pilóta szerint viszont hiányzik belőle valami, ami a bajnoki címhez kell.

részletek

Wolff: Egyenlő feltételeket biztosítunk Hamiltonnak és Bottasnak

A Mercedes csapatfőnöke kijelentette, hogy a jövő évben azonos technikát és bánásmódot kap mindkét pilótája, de belül azért szurkol, hogy Hamilton megdöntse Michael Schumacher rekordjait.

részletek

Rosberg: Hamiltonnak most már a Ferrarinál kell nyernie

Egykori nagy riválisa szerint Lewis Hamilton számára már csak egyetlen dolog jelenthet szintlépést, át kell szerződnie a vörös istállóhoz és ott is világbajnokságot nyerni. Meg fogja tenni?

részletek

Jordan: Hamiltonnak nem kell tovább fejlődnie, nincs, aki legyőzhetné

Eddie Jordan a jelek szerint rendkívüli módon kedveli Lewis Hamilton vezetését a Formula-1-ben. Úgy véli, a hatszoros világbajnoknak semmi extrát nem kell nyújtania jövőre és jön is a hetedik.

részletek

Prost: Csak vezérpilótaként lehetséges ennyi győzelem, mint Hamiltonnak

A négyszeres világbajnok francia szerint Lewis Hamilton egyértelműen kedvezményezett a Mercedesnél, de az összes nagy bajnok így érte el nagy sikereit. A motivációval sincs gond a britnél.

részletek

Jövőre a Red Bull-Honda lesz az egyik fő esélyes?

Már a riválisok is elismerik az energiaitalosok feltűnően megnövekedett erejét, legutóbb éppen a Ferrari csapatfőnöke dicsérte meg Max Verstappenéket. Jövőre elérkezhet az idő a bajnoki címre?

részletek

Verstappen: Ha esik, ha nem, győzhetek Brazíliában

Max Verstappen pályafutása egyik legjobb versenyét nyújtotta az esős interlagosi pályán, három évvel ezelőtt. Most úgy érzi, olyan jó a Red Bull-Honda, hogy szárazon is jócskán van esélye nyerni.

részletek
Olvastad már?