Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő

Győzelem

Hamilton: Senkihez nem hasonlítom magam, a saját történetemet írom

Lewis Hamiltonnak egyáltalán nem célja, hogy korábbi bajnokokhoz próbálja magát hasonlítgatni. Úgy véli, ő maga is különleges annyira, hogy egyéniségével és sikereivel saját fejezetet nyisson.

részletek

Fittipaldi: Hamilton sikereinek hátterében csak 20% tehetség áll

A kétszeres brazil világbajnok elismeri Lewis Hamilton tudását, de egyben úgy véli, sokkal inkább köszönheti ezt alázatának és elkötelezettségének, mint nyers tehetségének. Nem tartja a legjobbnak.

részletek

Bajnoki cím nélkül nem sokat érnek Verstappen rekordjai

Egyre növekszik Max Verstappen rekordjainak száma, de édesapja szerint valójában csak a világbajnoki címek számítanak. Bajnoki elsőség nélkül ugyanis a számos rekord szinte semmit nem ér.

részletek

Palmer: Hamilton mentalitása a mindenáron győzni akarás

Lewis Hamiltonban óriási akarat dolgozik, hogy mindig mindenhol első legyen, még a világbajnoki cím tudatában is. Egykori versenyzőtársa szerint emiatt is különbözik vetélytársaitól.

részletek

Jordan: Hamilton jobb, mint Schumacher

Az egykori csapatfőnök meglehetősen megosztó véleménnyel állt elő a hét elején. Úgy véli, Lewis Hamilton jobb Michael Schumachernél, aki számos győzelmét annak köszönheti, hogy elengedték.

részletek

Már sikeres a Honda, de nem állnak meg itt

Rendszeresen dobogós helyen végez a Red Bull-Honda, két futamgyőzelem is összejött idén az új szövetségnek. A japán gyártó örül a szenvedés utáni sikereknek, de tudják, a fejlődés nem állhat le.

részletek

Hamilton: A Ferrari sokkal gyorsabb volt nálunk

Lewis Hamilton az utóbbi két év bajnoki sikerét rendkívül értékesnek tartja, mivel úgy véli, tavaly és idén is jóval gyorsabb volt a rivális autója, ők azonban csapatként képesek voltak hátrányból nyerni.

részletek

Bottas örül, hogy kicsit keresztbe tehetett Hamiltonnak

A Mercedes második számú pilótáját engedték szabadon csatázni, így Suzuka után ismét megmutatta, mire is képes. A finnt örömmel tölti el, hogy Hamilton nem ünnepelhetett győzelemmel.

részletek

Hamilton saját magát hibáztatja, de így is nyerhet

Lewis Hamilton idei egyik legpocsékabb időmérő edzésén van túl, csak a harmadik sorba sikerült beverekednie magát. Csapatfőnöke szerint viszont egy agresszív stratégiával így is nyerhet.

részletek

Lehto: Hamilton győzelme után mit fogunk nézni?

Az egykori F1-es pilóta tart attól, hogy a szezon zárófutamai hatalmas unalomba fulladhatnak, mivel minden fontos kérdés eldől legkésőbb a hétvégén. Tény, hogy az utóbbi években ez gyakori.

részletek

Horner: Verstappen a negyedik helyről is simán nyerhetett volna

Egyértelmű győzelmi esélyt szalasztott el Max Verstappen Mexikóban, olyan tempóra volt képes a defekt után a holland, amivel simán nyerhetett volna zsinórban harmadszor is ezen a pályán.

részletek

Vettel: Hamilton nem kizárólag az autónak köszönheti nagy sikereit

Sebastian Vettel alaposan megdicsérte riválisát. Elismeri, hogy a Mercedes technikai fölénye fontos szerepet játszik Hamilton győzelmi sorozatában, de rámutat, a brit pilóta hasonlóan kiváló.

részletek
Olvastad már?