Steward
Héjas Szilárd
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

Győzelem

Berger: Verstappen egyelőre jobb, mint Leclerc

Egyre többet foglalkoznak a két fiatal titán jelenlegi és leendő vetélkedésével, de a tízszeres futamgyőztes szerint a holland jelen pillanatban kevéssel azért jobb, mint a dinamikusan fejlődő monacói.

részletek

Vettel: Összedolgozunk, nem egymás ellen

A négyszeres világbajnok pontosan tudta, amikor Charles Leclerc a Ferrarihoz került, hogy pokoli gyors csapattársat kap. Úgy véli, jól dolgoznak együtt, de még közel sem rendelkeznek győztes autóval.

részletek

Leclerc: Szingapúrban sehol sem leszünk

A legutóbbi két versenyt zsinórban megnyerte Charles Leclerc, de tökéletesen tisztában van vele, hogy a következő pályák nem fekszenek az idei Ferrarinak, a hétvégén is szenvedésre számít.

részletek

Toro Rosso: Albon nem jön ide vissza

Franz Tost, a Red Bull fiókcsapatának főnöke kijelentette, hogy az év közben az anyaistállóhoz távozó brit újonccal nem számolnak jövőre. Ennek hátterében nem harag, hanem az elismerés áll.

részletek

Berger: A győzelem kapujában már nemigen számít a becsület

Pályafutása kezdetén Gerhard Berger is egyengette a szupertehetségesnek tartott Sebastian Vettel karrierjét. Most azonban jó ideje nem találja önmagát a német, Leclerc pedig nem fogja támogatni.

részletek

Verstappen: A Honda Szingapúrban és Japánban is nyerhet

Rendkívül biztató tempóval jelentkezett a fejlesztett japán erőforrás az elmúlt hétvégén, így Jos Verstappen arra számít, hogy a Red Bull a következő két versenyhétvégén ismét az élre kerülhet.

részletek

Hakkinen: Ha Vettel még akar valamit, sürgősen nyernie kell

Charles Leclerc zsinórban szerzett két győzelmével egyértelműen a Ferrari vezérpilótájává vált. Mika Hakkinen szerint, ha Sebastian Vettel helyre akarja állítani hírnevét, gyorsan győznie kéne.

részletek

Brundle: Leclerc udvarias Harry Potterből agresszív győztessé vált

Két, egymástól teljesen eltérő személyisége van a versenyautóban és azon kívül az újdonsült kétszeres futamgyőztes Charles Leclerc-nek, legalábbis az egykori Formula-1-es pilóta szerint.

részletek

Brundle: Leclerc viszi a hátán a Ferrarit

Az egykori F1-es pilóta úgy gondolja, Charles Leclerc ténylegesen felért Sebastian Vettelre és túl is haladta, ami annyit jelent, hogy a csapat vezérévé vált. A nehéz helyzetekben is hidegvérű.

részletek

Wolff: A Ferrari gyenge versenytempója reményt ad a győzelemre

A Mercedes csapatfőnöke jól tudja, hogy Monzában nem ők az esélyesek, ugyanakkor végsebesség ide vagy oda, a Ferrarik vasárnapra mindig lelassulnak, így győzelmi reményeket táplál.

részletek

Vettel: Egyértelmű cél a győzelem

A Belga Nagydíjon aratott siker után Olaszországban is esélyes a Ferrari. Sebastian Vettel az első helyet tűzte ki célul, de tudja, hogy egyáltalán nem lesz sétagalopp ez a hétvége.

részletek

Olasz sajtó: Leclerc a vezérünk, nem Vettel

Az olasz és a német sajtó számára is egyértelmű, hogy a Ferrarin belül a vezérszerep átkerült Charles Leclerc-hez és Maranellóban észre kell venni, hogy a monacói mögé kell végre beállni.

részletek
Olvastad már?