DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Győzelem

Marko: Kicsit izgalmassá akartuk tenni, így elrontottuk a kerékcserét

A Red Bull főtanácsadója leginkább az alapító halála miatt örül a vasárnapi győzelemnek. Még viccesen meg is jegyezte, hogy szándékosan hoztak izgalmat a nagydíjba. De hátrányból is meglett.

részletek

Perez: A csapat is láthatta, hogy versenyképes vagyok, mint Verstappen

Rengeteg pozitívumot hozott ez a szezon Sergio Perez számára. Úgy érzi, megmutatta a Red Bullnak, hogy Verstappenhez hasonló teljesítményre képes, idén még szeretne győzelmeket is aratni.

részletek

Wolff: Hamarosan öt csapat harcol majd a győzelemért

Fernando Alonso szerint az új szabályok nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, mert csak két istálló csatázik a futamgyőzelmekért. A Mercedes-főnök szerint hamarosan öt is lesz.

részletek

Bottas töretlenül hisz az Alfa Romeo győzelmében

Valtteri Bottas az Alfa Romeo csapatnál eltöltött első hat hónapja után kitartóan bízik abban, hogy megvan a lehetőségük egy futamgyőzelemre a későbbiek során.

részletek

A Mercedes a győzelemre is esélyes lehet a következő hetekben?

Bár az összetett pontversenyben már komoly lemaradásban van a Mercedes és leginkább Lewis Hamilton, a győzelmi szériában levő Red Bull csapatfőnöke nagyon tart az Ezüst Nyilaktól.

részletek

Button: Verstappennek a vb-cím ellenére is bizonyítania kell

A tavalyi idényzáró utolsó köre a mai napig megosztja a közvéleményt. A Mercedes a versenyigazgató nyakába varrja a vereséget. Emiatt kellene Max Verstappennek újra bajnoknak lennie?

részletek

Így fejlődött ugrásszerűen a Honda

Nagy reményeket fűztek a japán gyártó 2015-ös visszatéréséhez, de óriási bukás lett belőle a McLaren-Hondánál. Három évnyi útkeresgélés és folyamatos csalódások után ráleltek a győzelem útjára.

részletek

A Verstappen-Red Bull duó verhetetlen lesz?

Egykori csapattársa szerint a hollandnak fantasztikus mentális ereje van, képes folyamatosan a legjobb összpontosításra. Ráadásul az eddigi információk szerint a Red Bull kitűnő autóval jelentkezik.

részletek

Alonso: A Honda sehol nem volt 2017-ig, de örülök, hogy nyertek

Rendre megkérdezik a kétszeres világbajnok spanyol pilótát arról, hogy megbánta-e, hogy mindenáron szabadulni akart a japán gyártótól. Mivel bő négy éve nem így teljesítettek, nem.

részletek

Palmer: A Red Bull feláldozta a konstruktőri győzelmet

Természetes, hogy az év elején még mindkét titulust be akarta söpörni az energiaitalos istálló, ám amikor válaszút elé érkeztek, inkább arra tettek fel mindent, hogy az egyéni vb-cím meglegyen.

részletek

Tost: Versenyképes autóval Gasly bármikor nyerhet

Nagy tehetségként kezdett a Toro Rossónál, majd Max Verstappen mellett 2019-ben teljesen önbizalmát veszítette az anyacsapatnál. Tavaly azonban komoly szintlépést tett, csapatfőnöke szerint győztes lehet.

részletek

Vettel jóval boldogabb, amióta eljött a Ferraritól

A négyszeres világbajnok óriási reményekkel érkezett a vörös istállóhoz és az első évek még igen biztatóan is alakultak. 2020-ra viszont annyira lenullázták morálisan, hogy örül, hogy az Astonhoz szegődhetett.

részletek