Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 27. hétfő

Győzelem

Button: Verstappennek a vb-cím ellenére is bizonyítania kell

A tavalyi idényzáró utolsó köre a mai napig megosztja a közvéleményt. A Mercedes a versenyigazgató nyakába varrja a vereséget. Emiatt kellene Max Verstappennek újra bajnoknak lennie?

részletek

Így fejlődött ugrásszerűen a Honda

Nagy reményeket fűztek a japán gyártó 2015-ös visszatéréséhez, de óriási bukás lett belőle a McLaren-Hondánál. Három évnyi útkeresgélés és folyamatos csalódások után ráleltek a győzelem útjára.

részletek

A Verstappen-Red Bull duó verhetetlen lesz?

Egykori csapattársa szerint a hollandnak fantasztikus mentális ereje van, képes folyamatosan a legjobb összpontosításra. Ráadásul az eddigi információk szerint a Red Bull kitűnő autóval jelentkezik.

részletek

Alonso: A Honda sehol nem volt 2017-ig, de örülök, hogy nyertek

Rendre megkérdezik a kétszeres világbajnok spanyol pilótát arról, hogy megbánta-e, hogy mindenáron szabadulni akart a japán gyártótól. Mivel bő négy éve nem így teljesítettek, nem.

részletek

Palmer: A Red Bull feláldozta a konstruktőri győzelmet

Természetes, hogy az év elején még mindkét titulust be akarta söpörni az energiaitalos istálló, ám amikor válaszút elé érkeztek, inkább arra tettek fel mindent, hogy az egyéni vb-cím meglegyen.

részletek

Tost: Versenyképes autóval Gasly bármikor nyerhet

Nagy tehetségként kezdett a Toro Rossónál, majd Max Verstappen mellett 2019-ben teljesen önbizalmát veszítette az anyacsapatnál. Tavaly azonban komoly szintlépést tett, csapatfőnöke szerint győztes lehet.

részletek

Vettel jóval boldogabb, amióta eljött a Ferraritól

A négyszeres világbajnok óriási reményekkel érkezett a vörös istállóhoz és az első évek még igen biztatóan is alakultak. 2020-ra viszont annyira lenullázták morálisan, hogy örül, hogy az Astonhoz szegődhetett.

részletek

Mercedes-tanácsadó: Jó, hogy Russell nem nyert Bahreinben

Szívszorító volt, hogy a csapat hibája miatt nem nyerhette meg beugróként George Russell rögtön az első Mercedesnél teljesített versenyét. Furcsán hangzik, de van, aki még örül is ennek a gárdánál.

részletek

A Honda rendkívül elégedett az újabb sikerrel

Úgy tűnik, a Mercedes még az újabb, frissített motorokkal sem tud döntő fölényre szert tenni. Max Verstappen a Red Bull-Hondával erőből le tudta győzni Hamiltont, a japán gyártó idén tényleg remekel.

részletek

Norris: Nem szálltunk el, a harmadik helyért csatázunk

Bár Monzában kettős győzelmet ünnepelhetett a McLaren-Mercedes, Lando Norris pontosan tudja, hogy egyelőre egyszeri kiugrás volt a siker, a valós helyük a harmadik helyért való küzdelem.

részletek

Leclerc: Ez volt a nagy esélyünk, több nem lesz idén

Az elmúlt hetek szenvedését követően kiemelkedően jól teljesített a Ferrari Silverstone-ban. Leginkább Charles Leclerc volt elemében, de végül az utolsó körökben Lewis Hamilton elhappolta a győzelmet.

részletek

Utoljára Sennával aratott a Honda zsinórban ennyi győzelmet

Négy éve még kinevették a japán gyártót, most futószalagon szállítja a győzelmeket Max Verstappen vezérletével. Ayrton Senna óta nem láthattunk ilyen mértékű Honda-sikersorozatot.

részletek