Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 24. szerda

2018

Sorsdöntő volt a bakui baleset Ricciardónak

Az ausztrál részletesen mesélt a 2018-as bakui balesetéről, ami után rájött, nem egy szinten kezelik őt Verstappennel. Annyira kiakadt a csapatára, hogy pár hónappal később eligazolt a Renault-hoz.

részletek

Williams: Brutális szezon volt, de nem a legrosszabb

Sosem látott mélységekben jár a kilencvenes évek első felében még domináló istálló. Claire Williams is tudja, hogy idén borzalmas szezonjuk volt, ám 2019 közel sem a legrosszabb éve volt.

részletek

Verstappen: Ma már csak nevetek az egészen

A tavalyi Brazil Nagydíj után az F1 hőskorát idéző fizikai kontaktusra került sor két pilóta között, miután a lekörözött Ocon kilökte a versenyben vezető Max Verstappent. Ma már csak nevet a holland.

részletek

Mennyibe került a Mercedes tavalyi bajnoki címe?

Bevételek, kiadások, bérek, reklám- és márkaérték: íme a Mercedes Formula-1-es részlegének 2018-as éve hajmeresztő pénzösszegekkel kifejezve.

részletek

Wolff: Bottast valóban többször is háttérbe szorítottuk Hamilton miatt

A Mercedes csapatfőnöke elismerte, hogy Valtteri Bottas tavaly többször is szenvedhetett amiatt, hogy Lewis Hamilton érdekeinek előtérbe helyezése miatt meg sem kapta az igazi esélyt.

részletek

Nem térnek vissza a 2018-as Pirellik

Péntek délelőtt eldőlt, hogy nem változtatnak az idei abroncsokon, ugyanis 50-50%-ban szavaztak a tavalyi gumikhoz való visszatérés mellett, illetve ellen. Két táborra szakadt a mezőny.

részletek

Hamilton erősen ellenzi a 2018-as gumikhoz való visszatérést

A Mercedes egyértelműen nagy hasznot húz a Pirelli idei abroncsaiból, így nem is érhet senkit váratlanul, hogy az egyik kedvezményezett, Lewis Hamilton hevesen ellenzi a régi gumik visszatérését.

részletek

Binotto: Vettel jobban vezet, mint tavaly

A Ferrari csapatfőnöke a dicséret hangján beszélt négyszeres világbajnok pilótájáról. Szerinte 2018-hoz képest Vettel sokkal jobban vezet, tudomásul kell venni, hogy ennyit enged jelenleg az autó.

részletek

Nyertesek és vesztesek 2018-hoz képest

Hogyan változtak az erőviszonyok tavaly ilyenkorhoz képest? A Mercedes, Valtteri Bottas és Max Verstappen egyértelmű nyertesek, a Renault, Ricciardo és Raikkönen a legnagyobb vesztesek.

részletek

Mégis Ricciardo hibája volt a tavalyi bakui ütközés?

180 fokos fordulatot vett a Red Bull főtanácsadójának véleménye a tavalyi csapattársak vitatott ütközéséről. Korábban inkább Verstappent tartotta vétkesnek, most hirtelen az ausztrálé a felelősség.

részletek

Pocsék teljesítmény, mégis nőtt a Williams bevétele

Bár a pályán a leglassabbnak bizonyultak a tavalyi évben, pénzügyileg mégis jól sikerült a Williams csapatnak 2018. Nőttek a bevételek, de vajon meddig tartható fenn ez, ha a leggyengébbek?

részletek

Danica Patrick: Nem hiányzik a versenyzés

Lassan egy éve már, hogy hátat fordított a versenypályáknak az egyik leismertebb női versenyző, de Fernando Alonsóval ellentétben eszébe sincs visszatérni. Pedig 27 évig ez volt az élete.

részletek
Olvastad már?