Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

2018

Nem hiszi Wolff, amit Bottas a sorozatban mondott

Három éve Szocsiban, a csapatutasítás miatt a visszavonulás is felmerült Valtteri Bottas fejében – ezt állította a finn versenyző, csapatfőnöke azonban kételkedik abban, hogy igazat mondott.

részletek

A visszavonulás is megfordult Bottas fejében a csapatutasítás után

Máig fájó seb a Mercedes finnje számára a 2018-as Orosz Nagydíj – a Drive To Survive új évadjában azt is elárulta, még a kiszállás is felmerült benne akkor, nem akart több megaláztatást.

részletek

Motorgyártók: A Honda a legnagyobb nyertes, a Renault a legnagyobb vesztes

Egyetlen év alatt komoly változást mutatnak a számadatok, ami a gyártók által szerzett pontszámokat illeti. A Honda szárnyalt, a Mercedes is nyert, a Ferrari és a Renault a vesztes oldalon.

részletek

Sorsdöntő volt a bakui baleset Ricciardónak

Az ausztrál részletesen mesélt a 2018-as bakui balesetéről, ami után rájött, nem egy szinten kezelik őt Verstappennel. Annyira kiakadt a csapatára, hogy pár hónappal később eligazolt a Renault-hoz.

részletek

Williams: Brutális szezon volt, de nem a legrosszabb

Sosem látott mélységekben jár a kilencvenes évek első felében még domináló istálló. Claire Williams is tudja, hogy idén borzalmas szezonjuk volt, ám 2019 közel sem a legrosszabb éve volt.

részletek

Verstappen: Ma már csak nevetek az egészen

A tavalyi Brazil Nagydíj után az F1 hőskorát idéző fizikai kontaktusra került sor két pilóta között, miután a lekörözött Ocon kilökte a versenyben vezető Max Verstappent. Ma már csak nevet a holland.

részletek

Mennyibe került a Mercedes tavalyi bajnoki címe?

Bevételek, kiadások, bérek, reklám- és márkaérték: íme a Mercedes Formula-1-es részlegének 2018-as éve hajmeresztő pénzösszegekkel kifejezve.

részletek

Wolff: Bottast valóban többször is háttérbe szorítottuk Hamilton miatt

A Mercedes csapatfőnöke elismerte, hogy Valtteri Bottas tavaly többször is szenvedhetett amiatt, hogy Lewis Hamilton érdekeinek előtérbe helyezése miatt meg sem kapta az igazi esélyt.

részletek

Nem térnek vissza a 2018-as Pirellik

Péntek délelőtt eldőlt, hogy nem változtatnak az idei abroncsokon, ugyanis 50-50%-ban szavaztak a tavalyi gumikhoz való visszatérés mellett, illetve ellen. Két táborra szakadt a mezőny.

részletek

Hamilton erősen ellenzi a 2018-as gumikhoz való visszatérést

A Mercedes egyértelműen nagy hasznot húz a Pirelli idei abroncsaiból, így nem is érhet senkit váratlanul, hogy az egyik kedvezményezett, Lewis Hamilton hevesen ellenzi a régi gumik visszatérését.

részletek

Binotto: Vettel jobban vezet, mint tavaly

A Ferrari csapatfőnöke a dicséret hangján beszélt négyszeres világbajnok pilótájáról. Szerinte 2018-hoz képest Vettel sokkal jobban vezet, tudomásul kell venni, hogy ennyit enged jelenleg az autó.

részletek

Nyertesek és vesztesek 2018-hoz képest

Hogyan változtak az erőviszonyok tavaly ilyenkorhoz képest? A Mercedes, Valtteri Bottas és Max Verstappen egyértelmű nyertesek, a Renault, Ricciardo és Raikkönen a legnagyobb vesztesek.

részletek
Olvastad már?