DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Gokart hírek

Mesés első szezont futott Czecze Benjamin

Első versenyszezonját töltötte a gokartsportban Czecze Benjamin, akire a HUMDA tehetségkutatóján figyelt fel a Willisits Motorsport csapata.

részletek

A WSK-ban gyűjti a sikereket Gáspár Benett

Azt követően, hogy 2021-ben letette névjegyét a nemzetközi színtéren, 2022-ben már a dobogós helyezéseket és a győzelmeket is elkezdte gyűjteni Gáspár Benett, mielőtt szezon közben kategóriát váltott volna.

részletek

Hideg Ádám Verstappenékkel az FIA-gálán

A 2022-es világ- és Európa-bajnok versenyzőkkel együtt vehette át a 14 éves Hideg Ádám az FIA gokart-világbajnokságon elért második helyért járó díjat Bolognában.

részletek

Megszerezte első bajnoki címét Bors Bertold

A magyar bajnokság mellett több külföldi sorozatban is kipróbálta magát a 17 esztendős Bors Bertold, ám teljes szezont kizárólag az Országos Bajnokságban futott, ahol viszont óriási sikert ért el.

részletek

Tucatnyi gokartost nevel a Toma Motorsport

A hazai és a közép-kelet-európai bajnokság futamain egyaránt feltűntek a csapat tehetségei, akik számos kategóriában szállították a jobbnál jobb eredményeket tapasztalatlanságuk ellenére.

részletek

Gender Tamás junior sikeres kategóriaváltása

Az elmúlt hétvégén már az OK Junior kategóriában állt rajthoz a HUMDA Academy versenyzője Gender Tamás Junior, a Trofeo delle Industrie rangos nemzetközi versenyen.

részletek

Egy újabb komoly szakmai lépcsőfok

Az elmúlt időszak tesztjeinek és a korábbi versenyek eredményeinek tükrében kategóriát vált Gender Tamás Junior. A hétvégén már az OK Junior kategóriában áll rajthoz a HUMDA Academy közreműködésével.

részletek

Utánpótlásnevelő program gokartosoknak

Országos autósport utánpótlásnevelő rendezvénysorozatot indít 6 és 10 év közötti gyermekek számárára a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt.

részletek

Újra a WSK mezőnyében

A sérülése miatti kényszerszünet után a HUMDA Academy versenyzője, Gender Tamás Junior először áll rajthoz ismét a WSK mezőnyében. Nagyon motiváltan tért vissza a versenypályákra.

részletek

Visszatér a pályára Gender Tamás Junior

Az Olasz Bajnokság (Italian ACI Karting Championship) 4. fordulója nagy megmérettetésnek ígérkezik, hiszen a Circuito Internazionale Napolin összesen 260, a MINI kategóriában 65 nevező indul.

részletek

Nemzetközi mezőnyben versenyezett a WMS

Május 27-28-án rendezték meg az Easy Kart Trophy Hungary III. fordulóját. A helyszín most Ausztria, Bruck volt, ahol a Slovenský Kartingový Pohár névre hallgató versenysorozat 2. fordulóját rendezték.

részletek

A közönség új kedvence

Már a helyi publikum is megkedvelte Gáspár Benettet Olaszországban, aki eddig kiválóan teljesít az idei szezonban. A fiatal tehetség legutóbb Nápolyban aratott győzelmet.

részletek