Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Gokart hírek

Willisits: Technikai hiba és kánikula

Előbb Visontán, a GTC idei harmadik fordulóján, majd pedig a magyar országos bajnokság újabb kecskeméti hétvégéjén volt jelenése a gokartozó ifjabb Willisits Vilmosnak.

részletek

Heves megyében járt a GTC

Június első hétvégéjén tartották a Gokart Talent Cup harmadik fordulóját Visontán, amivel együtt megrendezték a Willisits Motorsport által egyengetett Easy Kart Trophy Hungaryt is.

részletek

Willisits Vilmos esőben és szárazon

Május 7–9. között rendezték a Gokart Országos Bajnokság második fordulóját Kecskeméten, továbbra is a fordított menetirányú pályán, ahol a MiniMax kategóriában ott volt ifjabb Willisits Vilmos is.

részletek

Felfelé és tovább

Május 14–15-én rendezték a Gokart Talent Cup második fordulóját, ezzel együtt pedig az Easy Kart Trophy Hungaryt is, ahol minden eddiginél nagyobb létszámú fiatal tehetség kapott lehetőséget.

részletek

A nehéz körülmények között Willisits

A 169-es rajtszámot viselő ifj. Willisits Vilmos kategóriaváltással kezdte az idei szezont, a Rotax MicroMaxban eltöltött egy év után a MiniMax kategóriában folytatja a versenyzést.

részletek

Tehetségkutató gokartsorozatok Magyarországon

Április első felében rendezték a Gokart Talent Cup első fordulóját, ennek keretein belül pedig az Easy Kart Trophy Hungaryt is...

részletek

Molnár Martin FIA-CEZ bajnok

Molnár Martin nyerte MiniMax kategóriában a Közép-Európai Zóna Kupát (FIA-CEZ). A 12 éves magyar versenyző az osztrák után így idei második bajnoki címét szerezte.

részletek

MHH Kart Team: Menya a mélyvízben

Pályafutása legnehezebb Junior mezőnyében mérkőzhetett meg Krózser Menyhért, az olaszországi Adriában, ahol a Rotax Max Euro Trophy harmadik fordulóját rendezték.

részletek

MHH Kart Team: Levi kettős győzelmet aratott

Mindkét futamot megnyerte a Senior kategóriában Losonczy Levente a Gokart Talent Cup kecskeméti fordulóján, amely után két hét múlva az Eset V4 Clio Kupa záró fordulóján bizonyíthat a Hungaroringen.

részletek

Gender: Két dobogós hely két technikával

A Gender Racing Team legifjabb versenyzője Gender Tomika lassan már második éve koptatja versenyszerűen a gokart pályákat, az idei versenyszezonban a különböző Rotax sorozatok Micromax kategóriájában.

részletek

MHH Kart Team: Az idei legjobb

Végre sem megfázás, sem nyakfájás nem hátráltatta Losonczy Leventét, aki idei legjobb formáját hozta az Országos Gokartbajnokság kecskeméti fordulóján...

részletek

MHH Kart Team: Az első pole-pozíció

Pályafutása legjobb időmérőjét futotta az MHH Kart Team két junior versenyzője. Krózser Menyhért először szerzett pole-pozíciót a Junior kategóriában, Losonczy Levi edzés nélkül, betegen futott...

részletek
Olvastad már?