Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Gokart hírek

GTC: Egyre szorosabb

Szeptember első hétvégéjén újra Visontára, a kanyargós Black Star Speedwayre látogatott a Gokart Talent Cup mezőnye, az Easykart Trophy és az E-Bambini tehetségeivel karöltve.

részletek

Molnár Martin két futamot nyert a WSK-ban

Pályafutása legjobb eredményét érte el Molnár Martin a WSK Open Cup lonatói állomásán, ahol az OKJ mezőnyében az időmérőt és két előfutamot is megnyert. A kétfutamos bajnokság tizedik helyén áll.

részletek

Willisits: Egyszer első, egyszer második

Eredményes augusztuson van túl Willisits Vilmos. A Rotax MiniMax kategóriában vitézkedő versenyző az elmúlt hónapban a GTC-ben és az Országos Gokart Bajnokságban is rajthoz állt.

részletek

Dupla győzelem Pető Olivérnek

A Heves megyei Visontán található Black Star Speedway adott otthont a Gokart Talent Cup ötödik fordulójának, ezzel együtt pedig az Easykart Trophynak és az E-Bambini bajnokságnak is.

részletek

Willisits Vilmos felemás júliusa

Júliusban mindkét bajnokság folytatódott Willisits Vilmos számára, aki az ob és a GTC eseményein is gokartba ugrott Kecskeméten. Felemás hónapot zárt a fiatal gokartos.

részletek

GTC: Kiélezett küzdelmek

Július 16–17-én rendezték az Easy Kart Trophy Hungary negyedik fordulóját Kecskeméten, ahol a Willisits Motorsport csapata minden eddiginél több fiatalnak adott lehetőséget.

részletek

Amatőr gokartbajnokság bárki számára

Több mint 15 éve útnak indítottak egy gokartbajnokságot, mely a nagy sikerre való tekintettel 2021-ben is megrendezésre kerül.

részletek

Amatőr gokartbajnokság adrenalinfüggőknek

Végre visszatért a vírushelyzet előtt virágzó F1 Amatőr Kart bajnokság, mely július 24-én a kiskunlacházi SPEEDWAY pályára érkezik, ráadásul megújult, felhasználóbarát weboldallal.

részletek

Willisits: Technikai hiba és kánikula

Előbb Visontán, a GTC idei harmadik fordulóján, majd pedig a magyar országos bajnokság újabb kecskeméti hétvégéjén volt jelenése a gokartozó ifjabb Willisits Vilmosnak.

részletek

Heves megyében járt a GTC

Június első hétvégéjén tartották a Gokart Talent Cup harmadik fordulóját Visontán, amivel együtt megrendezték a Willisits Motorsport által egyengetett Easy Kart Trophy Hungaryt is.

részletek

Willisits Vilmos esőben és szárazon

Május 7–9. között rendezték a Gokart Országos Bajnokság második fordulóját Kecskeméten, továbbra is a fordított menetirányú pályán, ahol a MiniMax kategóriában ott volt ifjabb Willisits Vilmos is.

részletek

Felfelé és tovább

Május 14–15-én rendezték a Gokart Talent Cup második fordulóját, ezzel együtt pedig az Easy Kart Trophy Hungaryt is, ahol minden eddiginél nagyobb létszámú fiatal tehetség kapott lehetőséget.

részletek
Olvastad már?