Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 21. szombat

Gokart hírek

Jönnek az ifjú titánok

A Willisits Motorsport egyesület és versenycsapat fókuszpontja a motorsportot kezdő, legkisebb gyerekek bevonása a magyar gokartsportba. A győri illetőségű csapat a téli szünetben sem tétlenkedett.

részletek

Megújul az amatőr gokartbajnokság, íme a HES

Több mint 15 éve útnak indult egy gokartbajnokság, mely a nagy sikerre való tekintettel ebben az évben is megrendezésre kerül.

részletek

A tehetség felfedezésre vár

A tehetség az emberekben van. A fiatalok, ha időben megtalálják a vágyott sportot, az autósportot, akkor kibontakozhatnak és igazi versenyző válhat belőlük.

részletek

Vb-kvalifikációs gokartversenyek Miskolcon

A Miskolc Gokart Arena 2011 novemberében nyitotta meg kapuit, így most ünnepelték a 10. évfordulót, amely során egy egészen egyedi versenysorozatot szerveznek a Formula.hu együttműködésével.

részletek

Csapatot váltott Gender Tomika

Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a Gender Racing Team legifjabb versenyzője, Gender Tamás Junior igazi mélyvízben kezdte el a 2022-es versenyszezont, a WSK sorozat két versenyhétvégéjével.

részletek

Olaszországban versenyzett Willisits Vilmos

Az EasyKart Trophy Grand Final jelentette a legújabb kihívást, a nemzetközi mezőnyben azonban sikeresen helytállt a fiatal gokartos – a jövőben hasonló versenyeken szeretne rajthoz állni.

részletek

Az EasyKart Grand Final zárta a szezont

A Willisits Motorsport tehetségkutató programja új szintre lépett a 2021-es évadban. A már három éve indult kezdeményezés ebben az évben hatalmas lehetőségeket nyújtott a hazai bajnokoknak.

részletek

Dupla vagy semmi: véget értek a GTC küzdelmei

Október első hétvégéjén visszaköltözött a Gokart Talent Cup, az E-Bambini és az Easykart Trophy mezőnye Kecskemétre, ahol a zárófordulót rendezték meg, melynek különlegességét a dupla pontok adták.

részletek

Dupla vagy semmi

Október első hétvégéjén visszaköltözött a Gokart Talent Cup, az E-Bambini és az Easykart Trophy mezőnye Kecskemétre, ahol a zárófordulót rendezték meg, dupla pontozással.

részletek

Willisits: Kétszer is dobogón

Visontán folytatódott a Gokart Talent Cup szezonja, amelynek idei összesítését a Minimax Aktív kategóriában Willisits vezeti. Willisits Vilmos szeptemberben kétszer is felállhatott a pódiumra.

részletek

GTC: Egyre szorosabb

Szeptember első hétvégéjén újra Visontára, a kanyargós Black Star Speedwayre látogatott a Gokart Talent Cup mezőnye, az Easykart Trophy és az E-Bambini tehetségeivel karöltve.

részletek

Molnár Martin két futamot nyert a WSK-ban

Pályafutása legjobb eredményét érte el Molnár Martin a WSK Open Cup lonatói állomásán, ahol az OKJ mezőnyében az időmérőt és két előfutamot is megnyert. A kétfutamos bajnokság tizedik helyén áll.

részletek