Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 26. szombat

Gokart hírek

MHH Kart Team: Az első pole-pozíció

Pályafutása legjobb időmérőjét futotta az MHH Kart Team két junior versenyzője. Krózser Menyhért először szerzett pole-pozíciót a Junior kategóriában, Losonczy Levi edzés nélkül, betegen futott...

részletek

MHH Kart Team: Menya második lett Bruckban

Tovább folytatódott Krózser Menyhért jó szereplése, aki a szlovéniai Vransko után a CEZ-bajnokság harmadik futamán, Bruckban is második lett.

részletek

MHH Kart Team: Menya legjobb junior formája

Eddigi legjobb formáját hozta Krózser Menyhért a Junior kategóriában, a Morva Kupa futamán, Bruckban.

részletek

Dobogó az első Junior versenyen

Kiválóan sikerült Molnár Martin pályafutása első Junior kategóriás versenye a Morva Kupa brucki fordulóján, ahol nemzetközi mezőnyben szerezte meg a hétvége második helyét!

részletek

MHH Kart Team: Menya első junior győzelme

Pályafutása első Junior győzelmét szerezte Krózser Menyhért Vranskóban, az osztrák gokart bajnokságban, míg a CEZ értékelésben a második helyén végzett.

részletek

MHH Kart Team: Fodor Géza újra győzött

Alaposan megizzasztotta az MHH Kart Team versenyzőit a Central European Rotax Max Challenge (CEE) második fordulója Trinecben.

részletek

MHH Kart Team: Sikeres tesztverseny

Egy héttel a Central European Rotax Max Challenge (CEE) második fordulója előtt a csehországi Trinecben a Morva Kupa futamán állt rajthoz az MHH Kart Team versenyzője, Krózser Menyhért.

részletek

MHH Kart Team: Újabb dobogó

Zsinórban harmadik versenyén állhatott dobogóra Fodor Géza, aki ezúttal a fiatalok között, a DD2 mezőnyben ért el sikert. Krózser Menyhért a Junior kategória magyar értékelésében lett ötödik.

részletek

MHH Kart Team: Fodor Géza újra győzött

Megtartotta kiváló formáját Fodor Géza, aki a magyar bajnokság után a Central European Rotax Max Challenge első futamán is megnyerte a DD2 Masters értékelést, amivel vezeti a bajnokságot...

részletek

MHH Kart Team: Beindult az öreg medve

Nyolc hónap kihagyás után kirobbanó formában tért vissza Fodor Géza a gokartpályákra, aki az országos bajnokság második fordulóján, Kecskeméten megnyerte a DD2 Masterst...

részletek

Az MHH Kart Team újra rajtra készen

A hétvégén kezdődik a Gokart Országos Bajnokság, amelyre az MHH Kart Team versenyzője, Krózser Menyhért másodszor is felkészült, míg Losonczy Levente két sikeres teszten vett részt.

részletek

Egy magyar sorozat már májusban elstartol!

Nem tétlenkednek a gokartosok, és zárt kapuk mögött már három hét múlva szezonnyitót tartanak. A ralikrosszosok is hajlottak volna a hónap végi startra, de a kezdés júliusig csúszik.

részletek
Olvastad már?