Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Gokart hírek

Tehetségkutató gokartsorozatok Magyarországon

Április első felében rendezték a Gokart Talent Cup első fordulóját, ennek keretein belül pedig az Easy Kart Trophy Hungaryt is...

részletek

Molnár Martin FIA-CEZ bajnok

Molnár Martin nyerte MiniMax kategóriában a Közép-Európai Zóna Kupát (FIA-CEZ). A 12 éves magyar versenyző az osztrák után így idei második bajnoki címét szerezte.

részletek

MHH Kart Team: Menya a mélyvízben

Pályafutása legnehezebb Junior mezőnyében mérkőzhetett meg Krózser Menyhért, az olaszországi Adriában, ahol a Rotax Max Euro Trophy harmadik fordulóját rendezték.

részletek

MHH Kart Team: Levi kettős győzelmet aratott

Mindkét futamot megnyerte a Senior kategóriában Losonczy Levente a Gokart Talent Cup kecskeméti fordulóján, amely után két hét múlva az Eset V4 Clio Kupa záró fordulóján bizonyíthat a Hungaroringen.

részletek

Gender: Két dobogós hely két technikával

A Gender Racing Team legifjabb versenyzője Gender Tomika lassan már második éve koptatja versenyszerűen a gokart pályákat, az idei versenyszezonban a különböző Rotax sorozatok Micromax kategóriájában.

részletek

MHH Kart Team: Az idei legjobb

Végre sem megfázás, sem nyakfájás nem hátráltatta Losonczy Leventét, aki idei legjobb formáját hozta az Országos Gokartbajnokság kecskeméti fordulóján...

részletek

MHH Kart Team: Az első pole-pozíció

Pályafutása legjobb időmérőjét futotta az MHH Kart Team két junior versenyzője. Krózser Menyhért először szerzett pole-pozíciót a Junior kategóriában, Losonczy Levi edzés nélkül, betegen futott...

részletek

MHH Kart Team: Menya második lett Bruckban

Tovább folytatódott Krózser Menyhért jó szereplése, aki a szlovéniai Vransko után a CEZ-bajnokság harmadik futamán, Bruckban is második lett.

részletek

MHH Kart Team: Menya legjobb junior formája

Eddigi legjobb formáját hozta Krózser Menyhért a Junior kategóriában, a Morva Kupa futamán, Bruckban.

részletek

Dobogó az első Junior versenyen

Kiválóan sikerült Molnár Martin pályafutása első Junior kategóriás versenye a Morva Kupa brucki fordulóján, ahol nemzetközi mezőnyben szerezte meg a hétvége második helyét!

részletek

MHH Kart Team: Menya első junior győzelme

Pályafutása első Junior győzelmét szerezte Krózser Menyhért Vranskóban, az osztrák gokart bajnokságban, míg a CEZ értékelésben a második helyén végzett.

részletek

MHH Kart Team: Fodor Géza újra győzött

Alaposan megizzasztotta az MHH Kart Team versenyzőit a Central European Rotax Max Challenge (CEE) második fordulója Trinecben.

részletek
Olvastad már?