DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

Gokart hírek

Rövid Attila: Egy második, egy harmadik hely

Összesítésben két dobogós helyezéssel zárta a 2023-as gokartszezont Rövid Attila Kristóf, aki a nemzetközi mezőnyben is megmérettette magát, ahol egy top tízes helyet biztosított be.

részletek

Rózsa Dominik nyerte a CEE MicroMaxot

Már a szezonra való felkészülés is nagyszerűen alakult Rózsa Dominik számára, aki megnyerte a Bónusz Kupát, aztán kilencéves kora ellenére már az első versenyhétvégén bejelentkezett a bajnoki címre.

részletek

Két bajnoki címet szerzett Czecze Benjamin

Czecze Benjamin, a Willisits Motorsport tízéves gokartversenyzője a tavalyi, Easy 60 Academy-ben töltött tanulóév után idén első teljes szezonját futotta a magyar és külföldi versenypályákon.

részletek

Zsebő Olaszországon át ülne formulaautóba

A hazai győzelmeket követően Olaszországban kezdett el gokartozni Zsebő Marcell, aki egy hatalmas sikerrel kezdte a ROK Cup 2023-as szezonját, majd a WSK-ban is bemutatkozott.

részletek

Gáspár Benett nagy lehetőségek kapujában

2023-ban is kifejezetten mozgalmas szezonja volt az ifjú tehetségnek, aki idén a Junior kategóriában indulva nagyszerűen helyt állt az egyes versenyeken

részletek

A jövő reménységei

Idén is több versenysorozatban, és azokon belül is rengeteg kategóriában indított el fiatalabbnál fiatalabb gokartosokat a Toma Motorsport, s a tehetséges versenyzőket nem kerülték el a sikerek sem.

részletek

Tűzijáték a pályán és sarki fény az égen!

Gyönyörű fényjelenségekkel ért véget a Kecskeméten rendezett MNASZ Magyar Gokart Nagydíj, ahol gyakorlatilag minden időjárási körülményt megtapasztalhattak a pilóták.

részletek

Indul a Magyar Gokart Nagydíj

Rendhagyó versenyt rendeznek 2023. november 3-5. között Kecskeméten MNASZ I. Magyar Gokart Nagydíj néven, amely egyben az ez évi szezon lezárása a gokart szakágban.

részletek

A csúcson zárta az évet a Kálmán Motorsport

Csak a szokásos – mondhatnánk a győri Kálmán Motorsport (KMS) idei teljesítményére. Azokban a kategóriákban, ahol a csapat versenyzői indultak, mindenütt összetett dobogós helyezésekkel és bajnoki címekkel sikerült zárni az MNASZ Országos Gokart Bajnokságot.

részletek

Elsöprő hazai gokartsiker Olaszországban

Múlt hétvégén rendezték az olasz ROK Cup gokart bajnokságot, amelynek egyetlen magyar résztvevője a kiskunhalasi Zsebő Marcell volt.

részletek

Folytatódik a Sodi World Series Miskolcon

2023 márciusában a Miskolc Gokart Arena is megkezdi a nyolcadik Sodi World Series szezonját.

részletek

Mesés első szezont futott Czecze Benjamin

Első versenyszezonját töltötte a gokartsportban Czecze Benjamin, akire a HUMDA tehetségkutatóján figyelt fel a Willisits Motorsport csapata.

részletek