Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 2. péntek

Gokart hírek

Az EasyKart Grand Final zárta a szezont

A Willisits Motorsport tehetségkutató programja új szintre lépett a 2021-es évadban. A már három éve indult kezdeményezés ebben az évben hatalmas lehetőségeket nyújtott a hazai bajnokoknak.

részletek

Dupla vagy semmi: véget értek a GTC küzdelmei

Október első hétvégéjén visszaköltözött a Gokart Talent Cup, az E-Bambini és az Easykart Trophy mezőnye Kecskemétre, ahol a zárófordulót rendezték meg, melynek különlegességét a dupla pontok adták.

részletek

Dupla vagy semmi

Október első hétvégéjén visszaköltözött a Gokart Talent Cup, az E-Bambini és az Easykart Trophy mezőnye Kecskemétre, ahol a zárófordulót rendezték meg, dupla pontozással.

részletek

Willisits: Kétszer is dobogón

Visontán folytatódott a Gokart Talent Cup szezonja, amelynek idei összesítését a Minimax Aktív kategóriában Willisits vezeti. Willisits Vilmos szeptemberben kétszer is felállhatott a pódiumra.

részletek

GTC: Egyre szorosabb

Szeptember első hétvégéjén újra Visontára, a kanyargós Black Star Speedwayre látogatott a Gokart Talent Cup mezőnye, az Easykart Trophy és az E-Bambini tehetségeivel karöltve.

részletek

Molnár Martin két futamot nyert a WSK-ban

Pályafutása legjobb eredményét érte el Molnár Martin a WSK Open Cup lonatói állomásán, ahol az OKJ mezőnyében az időmérőt és két előfutamot is megnyert. A kétfutamos bajnokság tizedik helyén áll.

részletek

Willisits: Egyszer első, egyszer második

Eredményes augusztuson van túl Willisits Vilmos. A Rotax MiniMax kategóriában vitézkedő versenyző az elmúlt hónapban a GTC-ben és az Országos Gokart Bajnokságban is rajthoz állt.

részletek

Dupla győzelem Pető Olivérnek

A Heves megyei Visontán található Black Star Speedway adott otthont a Gokart Talent Cup ötödik fordulójának, ezzel együtt pedig az Easykart Trophynak és az E-Bambini bajnokságnak is.

részletek

Willisits Vilmos felemás júliusa

Júliusban mindkét bajnokság folytatódott Willisits Vilmos számára, aki az ob és a GTC eseményein is gokartba ugrott Kecskeméten. Felemás hónapot zárt a fiatal gokartos.

részletek

GTC: Kiélezett küzdelmek

Július 16–17-én rendezték az Easy Kart Trophy Hungary negyedik fordulóját Kecskeméten, ahol a Willisits Motorsport csapata minden eddiginél több fiatalnak adott lehetőséget.

részletek

Amatőr gokartbajnokság bárki számára

Több mint 15 éve útnak indítottak egy gokartbajnokságot, mely a nagy sikerre való tekintettel 2021-ben is megrendezésre kerül.

részletek

Amatőr gokartbajnokság adrenalinfüggőknek

Végre visszatért a vírushelyzet előtt virágzó F1 Amatőr Kart bajnokság, mely július 24-én a kiskunlacházi SPEEDWAY pályára érkezik, ráadásul megújult, felhasználóbarát weboldallal.

részletek