Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Formula-E hírek

Formula-E: Evans magabiztosan nyert

Az eső miatt egy hatalmas balesettel kezdődött a Formula-E történetének első Szöulban rendezett futama, ahol Mitch Evans győzött. A Jaguar versenyzője ezzel megtartotta esélyét a bajnoki címre.

részletek

Ne maradj le a Formula-E fináléjáról!

A hétvégén megkoronázzák az autósport első 2022-es világbajnokát, hiszen Szöulban véget ér a Formula-E szezonja – mutatjuk a teljes időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Di Grassi nyert, Vandoorne nagyot zárkózott

Jobb taktikája révén előzte meg Jake Dennist a Formula-E második londoni futamán az idén először nyerő brazil, miközben Vandoorne remek felzárkózása és az üldözők nullázása révén a vb-cím kapujában.

részletek

Dennis nyert, Vandoorne közelít a vb-címhez

Rajt-cél győzelmet aratott az Andretti brit pilótája a Formula-E londoni versenyén, ahol második helyével a Mercedes belgája nagy lépést tett a végső siker felé, miután Mortara már a rajtnál ütközött.

részletek

FE: Antonio Felix da Costa idei első sikere

Miután az időmérő legjobbját megbüntették, így a Techeetah pilótája rajtolhatott az élről, aki javítva szombati hibáját ezúttal nem talált legyőzőre New York utcáin.

részletek

Formula-E: Cassidy nyerte az őrült futamot

Bár az esős körülmények között csúnyán összetörte az autóját, végül a piros zászlónak köszönhetően Nick Cassidy örülhetett a Formula-E szombati versenyének végén New Yorkban.

részletek

Mortara remek taktikával nyert és élre állt

A Venturi versenyzőjének idei harmadik sikerét hozta a Marrakesh ePrix, amely után immár ő vezeti a Formula-E világbajnoki összetettjét. Da Costa és a Vergne-t a legvégén megelőző Evans még dobogón.

részletek

Formula-E: Evans győzött Jakartában

A másfél perces hosszabbítás után a versenyzők éppencsak el tudtak gurulni a célig a Jakarta ePrix-n, amit Evans egy merész előzéssel nyert meg Vergne-nyel szemben.

részletek

Nyck de Vries a szezon harmadik duplázója

A Mercedes versenyzőjének sikerével zárult a Formula-E berlini hétvégéje. A címvédő egy kiváló rajt után vette át a vezetést, amit a leintésig már nem engedett ki a kezéből.

részletek

Mortara mindent visszavert és nyert

Többször vissza kellett szereznie a vezetést a támadó módok eltérő aktiválása miatt, de végül a pole-ban induló venturis győzött az első berlini futamon. Vergne és Vandoorne nagy csatában a dobogón.

részletek

FE: Vandoorne taktikázott a legjobban

Egy fordulatos verseny végén a Mercedes első monacói győzelmét szerezte Stoffel Vandoorne. A legendás pályán a belga pilóta stratégiája volt a legkifizetődőbb, így az élre állt a tabellán.

részletek

Őrült hajszában duplázott Rómában Evans

Négy különböző versenyző is vezette a Róma ePrix vasárnapi futamát, de a második biztonsági autót követő hajszában Mitch Evans jött lendületbe – a hétvége mindkét futamát behúzta a Jaguarral.

részletek