Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 24. péntek

Formula-E hírek

Todt: Az FE évtizedekre van az F1 szintjétől

Az FIA elnöke elképzelhetetlennek tartja, hogy az elektromos széria belátható időn belül az F1 fejére nőjön, elvégre az autóik fele akkora távot teljesítenek fele akkora sebességgel.

részletek

Nyck de Vries majdnem feladta

A korábbi McLaren-junior szerint 2017 fordulópont volt karrierjében, ugyanis akkor már afelé haladt, hogy feladja álmát, amely szerint ismert autóversenyző lesz.

részletek

Massa: Alonso a Formula-E-ben köthet ki

A spanyol korábbi ferraris csapattársa úgy véli, nem kizárt, hogy a kétszeres F1-es világbajnok a jövőben az elektromos sorozatban álljon rajthoz – de előbb még egy komoly kihívás vár rá a Dakaron.

részletek

Félperces feltöltések jönnek a Formula-E-ben

Az FIA és a Formula-E elég konkrét terveket vázolt fel azt illetően, hogy miként képzeli el az elektromos sorozat következő evolúciós korszakát: a gyorstöltők népszerűsítése érdekében visszatérnek a bokszkiállások, de soha nem látott formában.

részletek

Wolffot meglepte, hogy az FE-t is vezetik

Talán sok autósport-rajongó kitért a hitéből azt látva, hogy az F1-es dominancia mellett a Mercedes első Formula-E-hétvégéjéről is a tabella első helyén távozott. Toto Wolff sem hitte, hogy az általa Mario Kartnak tartott sorozatban ilyen jól kezdenek.

részletek

Formula-E: Sims ezt már behúzta, Bird kiesett

A hétvégi második pole-pozícióját már győzelemre tudta váltani a Formula-E szezonnyitóján Alexander Sims, az első versenyt megnyerő Sam Bird viszont nem látta meg a célt.

részletek

Formula-E: Megint Simsé a pole

A pénteki naphoz hasonlóan ezúttal is a BMW pilótája bizonyult a leggyorsabbnak, a Mercedeseknek viszont ezúttal nem ment - Buemi és Di Grassi fért még be a legjobb három közé.

részletek

Bird nyert, dobogón a Porsche és a Mercedes

Előzetesen elképzelhetetlen végeredménnyel zárult a Diriyah ePrix pénteki futama, amelyen a hatalmasakat előző Sam Bird ért elsőként célba, ám a debütáló Porsche és Mercedes is dobogóra került.

részletek

BMW a pole-ban, bekezdtek a Mercedesek

A szezon első időmérő edzésén Alexander Sims volt a leggyorsabb, de a gyári Mercedesek is remekül debütáltak - koradélután jön az első futam, nézzük, hogy milyen rajtráccsal.

részletek

Több verseny, új csapatok, további helyszínek

Nagy várakozás előzi meg az ABB FIA Formula-E bajnokság 6. idényét. A 14 állomást számláló versenysorozat helyszínéül a világ 12 nagyvárosa szolgál majd...

részletek

Volt F1-es a Mercedes FE-csapatában

A korábban 59 Formula-1-es versenyen induló Esteban Gutierrez jövőre is a Mercedes kötelékében marad, miután a németek bejelentették, hogy a Formula-E-csapatuk fejlesztési pilótája lesz a mexikói.

részletek

Vergne: A környezetbarát Hamiltont a FE-be!

A Formula-E első kétszeres bajnoka, a címvédő Jean-Eric Vergne el tudná képzelni, hogy Lewis Hamilton is náluk versenyezzen idővel, szerinte ugyanis az angol mentalitásához illene a bajnokság.

részletek
Olvastad már?