Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

Formula-E hírek

Mortara: Azt hittem, itt a vég

Fékek nélkül a fal felé száguldva néhány pillanat erejéig a legrosszabbtól tartott Edoardo Mortara a Formula-E szaúd-arábiai hétvégéjének szombati szabadedzésén.

részletek

Piros zászló után nyert Bird a Jaguarral

Inverz második futamot szolgáltatott a Diriyah ePrix a Formula-E-ben, amelynek első fél óráját tette körömrágóssá Sam Bird és Robin Frijns győzelemért folyó csatája, aztán viszont idő előtt vetettek neki véget.

részletek

Nem engedték ki a Mercedest, Frijnsé a pole

Egy edzésbaleset utáni biztonsági aggályok miatt az FIA nem engedélyezte a kvalifikáción való részvételt a Mercedes-motoros autóknak, egy nap alatt máris óriásit fordult a világ a Formula-E-vel.

részletek

Most a Mercedes az FE-t is dominálni fogja?

Az új FE-szezonban egyesek már egyetlen verseny után kongatják a vészharangot: a Mercedes egyik autója uralta a pénteki Diriyah ePrix-t, és vannak jelei, hogy a márka az F1-hez hasonlóan itt is a riválisok fölé nőhet.

részletek

De Vries és a Mercedes behúzta az FE-nyitányt

A pole-ból startoló Mercedes győzelmével ért véget a Formula-E hetedik szezonjának első futama, a villanyfényes Diriyah ePrix. A a dobogós helyekért végig nyitott maradt a harc.

részletek

FE: Nagy fölénnyel pole-ban a Mercedes

Ez még nem a Formula-1-es szezonnyitó, de eddig úgy fest, a Formula-E-ben is magasabb fokozatra kapcsolt a Mercedes: Nyck de Vries dominánsan nyerte az első szaúd-arábiai időmérőt, de az első két sorban csak német gyártók vannak.

részletek

Startol az FIA legújabb világbajnoksága

A rang új, némelyik motor is új, minden más a régi a Formula-E e hétvégén kezdődő hetedik szezonjában. Az elmúlt három egyéni bajnoki cím ugyanahhoz a csapathoz került, ettől viszont még minden kiszámíthatatlan.

részletek

Formula-E: Jönnek az épített pályák

Frissítette mindeddig egyetlen helyszínből álló idei versenynaptárát a Formula-E, amely ismét tele van kompromisszumokkal. Párizs nem lesz, de Valencia és Róma ePrix igen.

részletek

Formula-E: Az F1-nek csatlakoznia kellene

A Formula-E vezére felhívta a Formula-1-esek figyelmét arra, hogy hamarosan ideje lenne számukra is az elektromos hajtás felé fordulni, de erre csak úgy van lehetőségük, ha együttműködnek.

részletek

FE: Opciós szerződést írt alá a McLaren

Úgy tűnik, a McLaren Racing komolyan fontolgatja a csatlakozást az elektromos sorozathoz: bejelentették, hogy opciós joguk van a tizenkét csapatnak fenntartott helyek egyikére a 2022/2023-as idénytől.

részletek

Megvan, hol és mikor indul az FE idénye

Miközben több széria szezonrajtja körül is sok a kérdőjel, az elektromos sorozat megerősítette, hogy megtartják a chilei futamok halasztásával évadnyitóvá előlépő szaúd-arábiai éjszakai versenyeket.

részletek

Kezdődik: Nem lesz FE-nyitány januárban

Már javában készült a Formula-E első világbajnoki szezonjának január közepi szezonkezdésére, a koronavírus új mutációja azonban közbeszólt és megölte a bulit. Bizonytalan, mikor indulhat a bajnokság.

részletek
Olvastad már?