Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 6. csütörtök

együttműködés

Sajtó: Jöhet a Williams-Renault szövetség

A francia gyári istálló Alpine néven folytatja Formula-1-es részvételét, de 2021-ben csak saját csapatát látja el Renault-erőforrásokkal. Információk szerint a Williams lehet az új stratégiai partner.

részletek

A Red Bull szövetségre léphet az Alfa Romeóval

Fordult a kocka, az energiaitalos istálló hamarosan a Honda segítségével megépített saját erőforrásait használja a Formula-1-ben. De mi akadályozná meg a kapcsolatot újabb partnerekkel?

részletek

Williams: Tartjuk magunkat annyira, hogy ne másokat másoljunk

Az utóbbi években elterjedt a kisebb istállók körében, hogy valamelyik élcsapattal szorosabb szövetséget kötnek és szinte egyben megkapják a korábbi fejlesztésű autó koncepcióját. A Williams ellenáll.

részletek

A Red Bullnak nincs többé fiókcsapata

Az energiaitalosok főtanácsadója szerint az új Alpha Tauri immáron megszűnt a Red Bull juniorcsapataként működni. Még szorosabb együttműködésük mindkét fél számára gyümölcsöző lehet.

részletek

Leclerc: Még most is tanulhatok Vetteltől, aki hihetetlenül profi

Előrébb végzett a bajnokságban, több győzelmet aratott, mégis úgy gondolja Charles Leclerc, hogy rutinos német csapattársa professzionalizmusából csak tanulhat. 2021-ben bajnok akar lenni.

részletek

Marko: Az új Honda-motor észrevehetően jobb

Túl van első éles bevetésén a Spec-4 elnevezésű, legújabb fejlesztésű Honda-erőforrás. Helmut Marko eddig igencsak elégedett, a versenytempó tekintetében a Ferrarira is veszélyesek lehetnek.

részletek

A „B-csapatok” támadás alatt

A Haas csapatfőnökének kicsit sem tetszik, hogy riválisaik azért lobbiznak, hogy a több istálló által alkalmazott gyakorlatot ellehetetlenítsék. Úgy akarnak javulni, hogy a B-csapatoktól elvesznek.

részletek

Több csapat folyamatosan elszigetelődik

A Formula-1 jelenlegi egyik nagy problémája, hogy az úgynevezett B-csapatok fokozatosan elhúznak az egyedül próbálkozó privát istállóktól, ám ezt nem igazán önerőből érik el.

részletek

A McLaren már bánhatja, hogy kirúgta a Hondát

Jo Ramirez, a McLaren egykori csapatmenedzsere úgy gondolja, Wokingban végre türelemre lenne szükség a kapkodás helyett. Ha a Hondának adtak volna még két évet, mára kifizetődne.

részletek

Jöhet a nagy ugrás az Alfa Romeónak?

A hét egyik nagy híre volt, hogy a Sauber név teljesen eltűnik a Formula-1-ből, az istálló Alfa Romeo-Racing néven indul idén, a Ferrari még erősebb támogatásával. Négy Ferrari a mezőnyben?

részletek

A Honda odaszúrt a McLarennek

Éveken keresztül a wokingi istálló kritizálta folyamatosan a japán gyártót, általában nem alaptalanul. Most a Twitteren a Honda tett nehezen félreérthető, negatív megjegyzést egykori partnerére.

részletek

A Toro Rosso is nagyot léphet előre

Szinte mindenki a Red Bull jövő évi teljesítményére kíváncsi a Honda-motorral. Ugyanakkor a fiókcsapatnak is minden oka megvan az optimizmusra, jelentősen fejlődhet az idei évhez képest.

részletek
Olvastad már?