Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 15. vasárnap

ZengőMotorsport

Szabó Zsolt: Viszlát 2018, üdv 2019!

A népi hiedelem szerint ahhoz, hogy biztosítva legyen a sikerekben gazdag új évünk, összegeznünk kell, hogy mi történt velünk az előzőben. Ilyenkor mindenki számára a köszönetnyilvánítás és az eltelt év visszaidézése képezi a legfőbb feladatot.

részletek

Björk megállíthatatlan a kínai WTCR-hétvégén, Michelisz 3., Szabó 7.

A Hyundai svéd versenyzőjét, Thed Björköt egész hétvégén nem lehet egyelőre megállítani Kínában, ennek megfelelően övé lett a pole is a WTCR ningbói hétvégéjének szombat hajnali időmérőjén. Michelisz is elöl, Szabó is jól ment.

részletek

Világbajnok fitneszmodellel készül Nagy Norbert

A Zengő Motorsport túraautó-világkupában versenyző fiatal pilótája nem töltötte tétlenül a hosszú nyári szünetet, az állóképességén szeretne javítani a szezon hajrájára.

részletek

Szabó Zsolt - Az álmok valóra válnak

Szorgalom, elkötelezettség és alázat. Ez a kulcs a sikerhez. Lehet valaki akármilyen tehetséges is az adott területen, ha e három alapanyag közül akár egy is hiányzik az emberből, soha nem érheti el azt a pontot, amiért egész életében küzd. De mi történik akkor, ha ez a három összetevő egy tehetséges és elszánt emberben összpontosul? Akkor egy olyan személyt kapunk, aki előtt nem léteznek akadályok.

részletek

Jedlóczky Márk a Zengő támogatásával indul a TCR Europe-ban

Komoly nemzetközi túraautós sorozatban indulhat a fiatal magyar pilóta, méghozzá a Zengő Motorsport szakmai támogatásával - az autó egy SEAT Cupra lesz és a csapat a Nagy Futamon is részt vesz majd.

részletek

WTCR: Parádés verseny, Michelisz tutira ment

Eseménydús versenyt szolgáltatott a WTCR mezőnye Marokkóból, minden körre jutott valami akció. Michelisz a 7. helyen élte túl a darálót, míg a nyertes a tavalyi TCR-bajnok Vernay lett.

részletek

Zengő: Úgy érzem, hazatértünk a SEAT-tal

A magyar alakulat idén két Cupra TCR-rel áll rajthoz az induló WTCR Túraautó-világkupában – a szezon előtti teszt helyszínén, Barcelonában a csapatfőnökkel és a két pilótával is beszélgettünk.

részletek

Két WTCR-gyártóval áll kapcsolatban a Zengő

Egyelőre nem tudni, hogy a népszerű magyar túraautós alakulat milyen modellekkel áll majd rajthoz a Túraautó Világkupán, de a csapattulajdonos szerint ígéretes jövő előtt állnak.

részletek

Kétséges a Zengő Motorsport WTCR-es indulása

Vészesen közeledik a WTCR nevezési határideje, és egyelőre egyetlen honfitársunk sem található a feliratkozottak között. A magyaroknak új autóra is szükségük lenne, hogy labdába rúghassanak a gyári-támogatottak között.

részletek

Michelisz 5 legjobb pillanata

Jövőre megszűnik a WTCC, ennek apropóján pedig átvettünk öt emlékezetes, érzelmes, hangsúlyos pillanatot, amit Magyarország legnépszerűbb autóversenyzője, Michelisz Norbert szerzett szurkolóinak.

részletek

Ambiciózus tervvel készül a Zengő Motorsport

Jövőre alapjaiban változik meg a WTCC helyzete: olcsóbbá válnak a versenyautók, ami kiváló lehetőséget ad a kisebb csapatok kibontakozására. Zengő Zoltán „magyar” autóval vágna bele a következő évbe.

részletek

Ő ülhet a Zengőbe a hátralevő versenyeken

Bejelentették a csapatot elhagyó Aurelien Panis végleges helyettesét: az utolsó négy futamon magyar tehetség bizonyíthat Q2-be jutással és pontszerzéssel.

részletek
Olvastad már?