Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 29. vasárnap

Visszatérés

Kvjat egész évben csúcsformában versenyez

Két éve ilyenkor azt hitte, mindennek vége, idén mégis újra esélyt kapott Danyiil Kvjat és egyelőre él is ezzel a lehetőséggel. Minden kört élvez, topformában vezet, még egy dobogó is összejött.

részletek

Button: Hamar feledésbe merültem

2009 világbajnoka szívesen kipróbálna egy mai F1-es autót, viszont úgy érzi, versenyzőként hamar elfelejtették őt az emberek. A visszatérés ötletét hezitálva utasította el a brit.

részletek

Kubica: Meglepne, ha jövőre nem versenyeznék

A Williams idei egyetlen pontját Robert Kubica szerezte Németországban, de összességében jóval lassabb, mint csapattársa. Kubica kiemelte, nem rúgták ki, ő döntött a távozás mellett.

részletek

Ocont megviselte és feltüzelte a kihagyás

A Mercedes neveltje egy évet ül az F1 kispadján, mielőtt visszatérhet a versenyzéshez, ez pedig eléggé megviseli őt mentálisan. Helyzetében azonban nem csak negatívumot talált a 23 éves pilóta.

részletek

Ocon félt, hogy teljesen elfelejtik

A következő szezonban ismét a mezőnyben köszönthetjük Esteban Ocont, de immáron a gyári Renault színeiben. A tehetséges francia év elején azt gondolta, akár végleg kikerülhet a látókörből.

részletek

Alonso: 2021-ben visszatérhetek

A szabályváltozásokat követően esély kínálkozhat arra, hogy a kétszeres világbajnok Fernando Alonsót ismét az F1 mezőnyében köszönthessük. Hasonlóan tehet, mint korábban Schumacher.

részletek

Kubica teljesítménye megosztja a szakértőket

2011-ig Robert Kubicát tartották az egyik legjobb Formula-1-es pilótának. A nyolc év után visszatérő pilóta egyelőre nem tündököl, van, aki szerint mennie kéne, de van, aki győztesnek tartja.

részletek

Töretlen a bizalom Kubica iránt

Bár egyelőre eléggé alulteljesít a nyolc év után visszatérő lengyel pilóta, szponzorának esze ágában sincs kihátrálni mögüle, Williams pedig kijelentette, hogy pont ilyen versenyző kellett nekik.

részletek

Rosberg petíciót indítana, hogy Alonsót visszahozzák a Formula-1-be

A Magyar Nagydíj utáni elemzésében a 2016-os világbajnok is kitért a Mercedes pilótakérdésére. Legszívesebben Fernando Alonsót látná Lewis Hamilton csapattársaként, ebben óriási csaták lennének.

részletek

Alonso kizárta az F1-es visszatérést

Fernando Alonso döntött, végleg maga mögött hagyta a száguldó cirkusz kavalkádját. Hiába várták vissza a rajongók, a spanyol már a titokzatos következő lépést tervezi.

részletek

Vergne csak élcsapat hívására térne vissza a Formula-1-be

Három szezont lehúzott a száguldó cirkusz középmezőnyében Jean-Eric Vergne, de a Formula-E kétszeres bajnokaként sem vágyik vissza. Csak topcsapat hívása esetén tenne kivételt és fontolná meg.

részletek

Ocon jövőre visszatérhet, de nem a Mercedesszel

Bár a Mercedes F1-es tartalékpilótája elsősorban Bottas helyére pályázik, nem zárja ki annak lehetőségét sem, hogy jövőre egy másik csapathoz szegődjön. Többekkel is zajlanak a tárgyalások.

részletek
Olvastad már?