DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 4. szombat

Visszatérés

Alonso: 2021 van és a Ferrari még mindig nem nyert

Két év kihagyás után tért vissza a Formula-1-be a közel negyvenéves Fernando Alonso. Nem bánta meg a Ferraritól való távozását, mivel most, hét évvel később sem nyert még bajnokságot a vörös csapat.

részletek

Alonso nem fél, tudja, miért tért vissza

Bár idén már a negyvenet tölti, a spanyol ász úgy érzi, csúcsformában tér vissza és a körülötte levők is így látják. 2021-ben még nem lesz esélye, de jövőre már talán, a tudása nem kopott meg.

részletek

Marquez: Még a zuhanyzás is nehézséget jelentett

Jól halad a rehabilitációval, s úgy érzi, rövidesen motorra ülhet, de előbb még vár egy újabb orvosi vizsgálat – mondta el a hondás, aki arról is beszélt, milyen állapotban volt még nemrég a jobb karja.

részletek

„Alonso lesz az év szenzációja? Ébredjünk fel!”

A szakmabeli véleménye szerint semmi csodát ne várjunk Alonso visszatérésétől, aki már nem lesz a régi. Arra is számít, hogy Lewis Hamilton az év végén befejezi, a Mercedes már nem akarja őt.

részletek

Különlegességek Fernando Alonsóról

Feszült figyelemmel várhatjuk a spanyol ász visszatérését a száguldó cirkuszba, egy újabb nagyszerű világbajnokkal bővül a mezőny. De vajon ezeket az érdekességeket tudtuk-e róla?

részletek

Button alázatos és erős Alonsóra számít

A 2009-es F1-es világbajnok szerint Fernando Alonso keményen edz és alázatosabbá is vált, a visszatérése pedig jót fog tenni a világbajnokság számára.

részletek

A Renault már tavaly nyáron felhívta Alonsót

Meglepően korán, Alonso visszavonulása után fél évvel felkereste a Renault istállója a spanyolt - arra voltak kíváncsiak, nem unatkozik-e otthon. Ez ültette el a bogarat a pilóta fülében.

részletek

Kubica nem zár ki egy újabb F1-es visszatérést

„Soha ne mondd, hogy soha” – erre tanították meg a lengyelt az elmúlt évek történései. Viszont azt is kijelentette, hogy csak azért nem akar újra az F1-ben szerepelni, hogy végig utolsó legyen.

részletek

Verstappent lenyűgözte Hülkenberg teljesítménye

Ezúttal kicsúszott a legjobb három közül Max Verstappen, de hihetetlen, hogy ezt a hirtelen beugró Nico Hülkenbergnek köszönheti, aki szerinte egyértelműen megérdemelne egy állandó ülést.

részletek

Nem is volt olyan egyszerű Hülkenberg beugrása

Elsőre olyan könnyűnek hangzik, hogy Sergio Perezt egészségügyi okokból eltiltották a Brit Nagydíjtól, helyettesítse Nico Hülkenberg. Most megtudhattuk, hogy ez közel sem ilyen egyszerű dolog.

részletek

Sajtó: Vettel mégis visszatérhet a Red Bullhoz

Hetekig úgy tűnt, hogy hiába van jó viszonyban a négyszeres világbajnok egykori csapatával, mégsem talál nyitott kaput egy esetleges szerződéshez. Most viszont úgy fest, mégis talált, nem is kicsit.

részletek

Hivatalos: Alonso jövőre visszatér az F1-be!

Ahogy azt a sajtóhírek alapján várni lehetett, a Renault szerdán bejelentette, hogy a kétszeres F1-es világbajnok másodszor is visszatér hozzájuk, így a spanyol lesz Esteban Ocon csapattársa 2021-ben.

részletek