Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 16. vasárnap

Visszatérés

Kubica így is élvezi a visszatérést

Bár a Williams 2019-es éve eddig tömény szenvedés, a súlyos balesete után mélyről visszatérő Robert Kubica számára még így is élvezet a Formula-1-ben száguldani. Igaz, nagy felelősség sincs a vállán.

részletek

Alonso: Ha Sainz nyer, visszatérek

A kétszeres világbajnok spanyol nem zárja ki a Formula-1-be való visszatérést, de egyelőre a közvetlenül előtte álló feladatokra összpontosít. Ezúttal a tavalyinál hamarabb döntene a jövő évről.

részletek

Coulthard: Így térhet vissza Alonso

Fernando Alonso aktívan részt vett a héten a bahreini tesztelésen, de most az Indy 500 lebeg a szeme előtt. David Coulthard azonban biztos benne, hogy megfelelő esetben a spanyol visszatérne.

részletek

Patrick Head visszatér a Williamshez

Végre jó hírt kaphattak az ezer sebből vérző Williams-Mercedes rajongói. A korábban az istállóval több sikeres időszakot is megélő legendás tervezőmérnök ismét a csapatot erősíti.

részletek

Most Villeneuve-nek szóltak vissza Kubica miatt

Az 1997-es világbajnok nemrég azt mondta, rossz üzenet, hogy egy bénulással küzdő versenyző az F1-ben versenyezhet. Ezt nem mindenki vette jó néven és az egykori F1-es pilóta megvédte a lengyelt.

részletek

Wehrlein: Mindenáron Formula-1? Nem!

A nemrég még óriási tehetségként a száguldó cirkuszba érkező Pascal Wehrlein ugyan nem zárja ki a visszatérést, de remekül érzi magát az elektromos sorozatban, ahol igazi versenyzés zajlik.

részletek

Rosberg félt, amikor Schumacher visszatért

Mindenki hatalmas megdöbbenésére Michael Schumacher 2010-ben úgy döntött, negyven felett, három év kihagyás után visszatér a Formula-1-be. Nico Rosberg első gondolata a félelem volt.

részletek

Villeneuve: Kubica visszatérése nem jó üzenet

Bár Jacques Villeneuve is csodálja a sérült lengyel pilótát, hogy képes volt újra visszatérni a Formula-1-be, szerinte nem jó üzenet, hogy egy lebénult versenyző is vezethet az autósport csúcsán.

részletek

Kubica nem bánta meg a visszatérést

Várhatóan az egész idei F1-es szezonban az utolsó helyeken fog küzdeni Robert Kubica, ám még ez sem tántorítja őt el a száguldó cirkusztól. Úgy érzi, valamiért ebben a sorozatban van a helye.

részletek

Kubica: Mentálisan nehezebb volt felépülni

Robert Kubica nagyon súlyos sérüléseket szenvedett 2011-es ralibalesetének következtében, ám mégsem a fizikális felépülést érezte nehezebbnek, hanem hogy lelkileg, mentálisan újra jól legyen.

részletek

Sophia Flörsch visszatért a pályára

Kevesebb, mint négy hónappal horrorisztikus balesetét követően visszatért a versenypályára Sophia Flörsch. A tizennyolc esztendős német hölgy teljesen meggyógyult és várja, hogy bizonyíthasson.

részletek

Ocon is Hamiltontól próbál lesni

Ugyan a 2019-es világbajnokságban nem lesz érdekelt Esteban Ocon, azon dolgozik, hogy 2020-ban minél erősebben térhessen vissza. Leginkább Lewis Hamilton munkáját igyekszik vizsgálgatni.

részletek
Olvastad már?