Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

Visszatérés

Ocont megviselte és feltüzelte a kihagyás

A Mercedes neveltje egy évet ül az F1 kispadján, mielőtt visszatérhet a versenyzéshez, ez pedig eléggé megviseli őt mentálisan. Helyzetében azonban nem csak negatívumot talált a 23 éves pilóta.

részletek

Ocon félt, hogy teljesen elfelejtik

A következő szezonban ismét a mezőnyben köszönthetjük Esteban Ocont, de immáron a gyári Renault színeiben. A tehetséges francia év elején azt gondolta, akár végleg kikerülhet a látókörből.

részletek

Alonso: 2021-ben visszatérhetek

A szabályváltozásokat követően esély kínálkozhat arra, hogy a kétszeres világbajnok Fernando Alonsót ismét az F1 mezőnyében köszönthessük. Hasonlóan tehet, mint korábban Schumacher.

részletek

Kubica teljesítménye megosztja a szakértőket

2011-ig Robert Kubicát tartották az egyik legjobb Formula-1-es pilótának. A nyolc év után visszatérő pilóta egyelőre nem tündököl, van, aki szerint mennie kéne, de van, aki győztesnek tartja.

részletek

Töretlen a bizalom Kubica iránt

Bár egyelőre eléggé alulteljesít a nyolc év után visszatérő lengyel pilóta, szponzorának esze ágában sincs kihátrálni mögüle, Williams pedig kijelentette, hogy pont ilyen versenyző kellett nekik.

részletek

Rosberg petíciót indítana, hogy Alonsót visszahozzák a Formula-1-be

A Magyar Nagydíj utáni elemzésében a 2016-os világbajnok is kitért a Mercedes pilótakérdésére. Legszívesebben Fernando Alonsót látná Lewis Hamilton csapattársaként, ebben óriási csaták lennének.

részletek

Alonso kizárta az F1-es visszatérést

Fernando Alonso döntött, végleg maga mögött hagyta a száguldó cirkusz kavalkádját. Hiába várták vissza a rajongók, a spanyol már a titokzatos következő lépést tervezi.

részletek

Vergne csak élcsapat hívására térne vissza a Formula-1-be

Három szezont lehúzott a száguldó cirkusz középmezőnyében Jean-Eric Vergne, de a Formula-E kétszeres bajnokaként sem vágyik vissza. Csak topcsapat hívása esetén tenne kivételt és fontolná meg.

részletek

Ocon jövőre visszatérhet, de nem a Mercedesszel

Bár a Mercedes F1-es tartalékpilótája elsősorban Bottas helyére pályázik, nem zárja ki annak lehetőségét sem, hogy jövőre egy másik csapathoz szegődjön. Többekkel is zajlanak a tárgyalások.

részletek

McLaren: Nem gátolnánk Alonsót, hogy más csapattal térjen vissza

A McLaren a héten bejelentette, hogy a Sainz-Norris párossal folytatja a jövő évben is. Fernando Alonsóval sem szakítottak, de ha a spanyol más csapattal kíván visszatérni, nyugodtan megteheti.

részletek

Kubica: Árnyék vetül a teljesítményemre

A lengyel F1-es pilóta úgy érzi, a Williamsnél átélt helyzete beárnyékolja a visszatérése jelentette rendkívüli teljesítményt. Sikeréről a gyors mindennapok miatt néha még ő maga is megfeledkezik.

részletek

Alonso reagált a visszatéréséről szóló pletykákra

A napokban több sajtóorgánum is felvetette, hogy Fernando Alonso a jövő évben a Mercedes, vagy a Ferrari színeiben visszatérne a Formula-1-be. A spanyol véleménye azonban nem változott.

részletek
Olvastad már?