Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 4. szombat

Visszatérés

Ocont kikészítette a tartalékos szerep

Folyton dolgozott vagy utazott, így a szezon végére teljesen lefogyott Esteban Ocon, a Mercedes tavalyi tartalékpilótája. A Renault-hoz mégsem kimerülve érkezik, télen vért izzadva készült 2020-ra.

részletek

Marko és a Honda kizárja a körből Alonsót

Gyakorlatilag teljes lehetetlenség elképzelni, hogy Fernando Alonso a Red Bull-lal térjen vissza a Formula-1-be. Ennek rögtön két fontos oka is van, amiből egyik sem orvosolható. Ezt elszúrta a spanyol.

részletek

Alonso következő Dakarját meg akarja nyerni

Az összeredményt tekintve nem alkotott kiemelkedőt, de több szakasszal is felettébb elégedett lehet Fernando Alonso. A spanyol elhatározta, ha visszatér, jóval nagyobb elvárásokkal teszi ezt.

részletek

Briatore visszatérhetett volna az F1-be

A korábbi évtizedek egyik legismertebb csapatfőnöke visszautasította a visszatérés lehetőségét. Aktív korában azonban mindent alárendelt a sikernek, inkább a gyárban is aludt, hogy időt spóroljon.

részletek

A kommentátori szerepkörből is bármikor visszatérne a Formula-1-be

2017 óta nem ült F1-es autóban, de ha lehetőség adódna, rögtön kihasználná az egykori brit versenyző. Annak ellenére döntene így, hogy 2017-es beugrása finoman szólva sem sikerült jól.

részletek

Kubica legbelül érzi, hogy F1-es pályafutásának vége

Szenzációként hatott bő egy éve, amikor a Williams bejelentette, Robert Kubica 2019-ben visszatér a mezőnybe. Csak egy szezonig tartott a csoda, a lengyel pedig érzi, hogy valószínűleg ennyi volt.

részletek

Alonso 2021-ben a Renault-val térhet vissza?

Ugyan 2018 végén távozott a Formula-1-ből a spanyol ász, korántsem biztos, hogy véglegesen. Martin Brundle elárulta, hogy Alonso elismerte neki nemrég, hogy 2021-ben szeretne visszatérni.

részletek

„Kubica világbajnok lehetett volna”

Robert Kubica karrierjét teljesen kettétörte 2011-es ralibalesete, amiből tökéletesen sosem épült fel. A Mercedes csapatfőnöke szerint a súlyos sérülés nélkül ma már biztosan világbajnok lenne.

részletek

Kubica: Néha nehéz volt ezt Formula-1-nek nevezni

Nyolc év kihagyás után, korlátozott mozgásra képes jobb karral tért vissza Robert Kubica a Williams színeiben, de nem sok öröme volt ebben. Így sem bánta meg, hogy végigcsinálta a szezont.

részletek

Hamilton és Verstappen is visszavárja Alonsót

Az érintett kétszeres világbajnok nem zárja ki, hogy 2021-ben visszatér a száguldó cirkuszba. Két lehetséges fő riválisa szívesen fogadnák újra a mezőnyben, de csak versenyképes technikával.

részletek

Vettel: Hülkenberg távozása jelzi, hogy bajok vannak

A négyszeres világbajnok német pilóta nagyon nem örül annak, hogy egyik tehetségét elveszíti a Formula-1. Szerinte ez is azt jelzi, hogy valami nagyon nem jó irányban halad a száguldó cirkuszban.

részletek

Alonso: Ahogy telik az idő, egyre kisebb az esélye, hogy visszatérek

Fernando Alonso bár továbbra is állítja, nem mondott még le teljesen arról, hogy egy nap ismét Formula-1-es pilóta legyen, de minél több időt van távol, erre annál kisebb az esély.

részletek
Olvastad már?