Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 20. szombat

Visszatérés

McLaren: Nem gátolnánk Alonsót, hogy más csapattal térjen vissza

A McLaren a héten bejelentette, hogy a Sainz-Norris párossal folytatja a jövő évben is. Fernando Alonsóval sem szakítottak, de ha a spanyol más csapattal kíván visszatérni, nyugodtan megteheti.

részletek

Kubica: Árnyék vetül a teljesítményemre

A lengyel F1-es pilóta úgy érzi, a Williamsnél átélt helyzete beárnyékolja a visszatérése jelentette rendkívüli teljesítményt. Sikeréről a gyors mindennapok miatt néha még ő maga is megfeledkezik.

részletek

Alonso reagált a visszatéréséről szóló pletykákra

A napokban több sajtóorgánum is felvetette, hogy Fernando Alonso a jövő évben a Mercedes, vagy a Ferrari színeiben visszatérne a Formula-1-be. A spanyol véleménye azonban nem változott.

részletek

Sajtó: Alonso a Mercedesszel és a Ferrarival is visszatérhet

Érdekes fordulatot hozhat 2020, olasz és spanyol sajtóinformációk szerint ugyanis Fernando Alonso a jelenlegi két élcsapat bármelyikével visszatérhet a Formula-1-be. Ez nagy húzás lehetne.

részletek

Ocon nagyon előrelépne már a tesztpilótai szerepkörből

A tavalyi év végén ülés nélkül maradó Esteban Ocon és menedzsmentje már keményen dolgozik, hogy jövőre ismét a mezőny tagja legyen a francia. De ezt vajon a gyári istállónál teheti meg?

részletek

Kubica elismerte, távozhat a Williamstől

Robert Kubica igyekezett diplomatikus maradni, de legkevésbé sem cáfolta, hogy a szezon végén elhagyja az alulteljesítő Williams istállót, megerősítve ezzel főszponzora korábbi kijelentését.

részletek

Villeneuve: Kubica egyértelműen lassabb

Továbbra sem tud megbarátkozni Robert Kubica visszatérésével az 1997-es világbajnok. Szerinte versenyről versenyre bebizonyosodik, hogy a lengyel nem képes megfelelően gyors lenni.

részletek

Kubica így is élvezi a visszatérést

Bár a Williams 2019-es éve eddig tömény szenvedés, a súlyos balesete után mélyről visszatérő Robert Kubica számára még így is élvezet a Formula-1-ben száguldani. Igaz, nagy felelősség sincs a vállán.

részletek

Alonso: Ha Sainz nyer, visszatérek

A kétszeres világbajnok spanyol nem zárja ki a Formula-1-be való visszatérést, de egyelőre a közvetlenül előtte álló feladatokra összpontosít. Ezúttal a tavalyinál hamarabb döntene a jövő évről.

részletek

Coulthard: Így térhet vissza Alonso

Fernando Alonso aktívan részt vett a héten a bahreini tesztelésen, de most az Indy 500 lebeg a szeme előtt. David Coulthard azonban biztos benne, hogy megfelelő esetben a spanyol visszatérne.

részletek

Patrick Head visszatér a Williamshez

Végre jó hírt kaphattak az ezer sebből vérző Williams-Mercedes rajongói. A korábban az istállóval több sikeres időszakot is megélő legendás tervezőmérnök ismét a csapatot erősíti.

részletek

Most Villeneuve-nek szóltak vissza Kubica miatt

Az 1997-es világbajnok nemrég azt mondta, rossz üzenet, hogy egy bénulással küzdő versenyző az F1-ben versenyezhet. Ezt nem mindenki vette jó néven és az egykori F1-es pilóta megvédte a lengyelt.

részletek
Olvastad már?