Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 16. csütörtök

Visszatérés

Exmenedzser Schumacher visszatéréséről: Ez volt a legostobább dolog, amit tehetett

Hiába próbálta lebeszélni róla Willi Weber, a hétszeres világbajnok „unatkozott”, ezért három év kihagyás után visszatért az F1-be, ahol viszont már csak egyetlen dobogós helyezésre futotta neki.

részletek

Briatore is Alonso visszatérését jósolja

Egykori csapatfőnöke szerint Fernando Alonso számára a visszavonulás egy méregtelenítéssel ért fel, ami után következhet egy újabb időszak az F1-ben. Újra a Renault-nál látja a spanyolt.

részletek

Sokkoló visszatérésre számít Norris

Lehet egy pilóta akármilyen edzett, az F1-es autókban tapasztalt terhelésekre jelen pillanatban senki sincs felkészülve. A McLaren pilótája mindenkinek nehéz első versenyt jósol.

részletek

De la Rosa: Alonsónak háromszoros világbajnokként kellene visszavonulnia

Jelen pillanatban Fernando Alonso igen messze áll attól, hogy a Formula-1-ben versenyezzen. Honfitársa azonban idealista és úgy gondolja, a legjobb pilótáknak az F1-ben lenne a helyük.

részletek

Ocont kikészítette a tartalékos szerep

Folyton dolgozott vagy utazott, így a szezon végére teljesen lefogyott Esteban Ocon, a Mercedes tavalyi tartalékpilótája. A Renault-hoz mégsem kimerülve érkezik, télen vért izzadva készült 2020-ra.

részletek

Marko és a Honda kizárja a körből Alonsót

Gyakorlatilag teljes lehetetlenség elképzelni, hogy Fernando Alonso a Red Bull-lal térjen vissza a Formula-1-be. Ennek rögtön két fontos oka is van, amiből egyik sem orvosolható. Ezt elszúrta a spanyol.

részletek

Alonso következő Dakarját meg akarja nyerni

Az összeredményt tekintve nem alkotott kiemelkedőt, de több szakasszal is felettébb elégedett lehet Fernando Alonso. A spanyol elhatározta, ha visszatér, jóval nagyobb elvárásokkal teszi ezt.

részletek

Briatore visszatérhetett volna az F1-be

A korábbi évtizedek egyik legismertebb csapatfőnöke visszautasította a visszatérés lehetőségét. Aktív korában azonban mindent alárendelt a sikernek, inkább a gyárban is aludt, hogy időt spóroljon.

részletek

A kommentátori szerepkörből is bármikor visszatérne a Formula-1-be

2017 óta nem ült F1-es autóban, de ha lehetőség adódna, rögtön kihasználná az egykori brit versenyző. Annak ellenére döntene így, hogy 2017-es beugrása finoman szólva sem sikerült jól.

részletek

Kubica legbelül érzi, hogy F1-es pályafutásának vége

Szenzációként hatott bő egy éve, amikor a Williams bejelentette, Robert Kubica 2019-ben visszatér a mezőnybe. Csak egy szezonig tartott a csoda, a lengyel pedig érzi, hogy valószínűleg ennyi volt.

részletek

Alonso 2021-ben a Renault-val térhet vissza?

Ugyan 2018 végén távozott a Formula-1-ből a spanyol ász, korántsem biztos, hogy véglegesen. Martin Brundle elárulta, hogy Alonso elismerte neki nemrég, hogy 2021-ben szeretne visszatérni.

részletek

„Kubica világbajnok lehetett volna”

Robert Kubica karrierjét teljesen kettétörte 2011-es ralibalesete, amiből tökéletesen sosem épült fel. A Mercedes csapatfőnöke szerint a súlyos sérülés nélkül ma már biztosan világbajnok lenne.

részletek
Olvastad már?