DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Visszatérés

Alonso: Nem tudtam, mennyire leszek versenyképes a visszatérés után

A kétszeres vb-első elismerte: többek között Schumacher példája okán is voltak kétségek benne az F1-es visszatérése előtt. Az Aston Martinról kijelentette: két éven belül világbajnokok szeretnének lenni.

részletek

Ricciardo megbékélt vele, hogy az utolsó F1-es futamai jöhetnek

Bár feltett szándéka 2024-ben visszatérni az F1-es mezőnybe, azt is tudja, hogy benne van a pakliban, hogy ez nem fog sikerülni. Az ausztrál elmondta, miért döntött a kihagyás mellett.

részletek

Ricciardo tervet készít: újra győzne

Bár a 2023-as F1-es szezont kihagyja, a többszörös nagydíjgyőztes ausztrál szavai alapján nagyon is a visszatérést tervezi 2024-ben – méghozzá olyan csapatnál, amellyel az élmezőnyben szerepelhet.

részletek

Visszatérés: Marquez rajthoz áll Aragonban

A múlt heti misanói teszten már újra MotoGP-motorra ült, az ottani tapasztalatok alapján pedig úgy döntött a nyolcszoros világbajnok, a hétvégi hazai nagydíján élesben is visszatér a mezőnybe.

részletek

Kubica: Sosem értékelték eléggé a visszatérésemet

Másodpercek alatt tört ketté Robert Kubica pályafutása 2011 februárjában, amikor ralizás közben súlyos sérüléseket szenvedett. Óriási akaraterővel visszaküzdötte magát, de a sikerek elmaradtak.

részletek

Giovinazzi máris visszatérhet

Bár a Haas csapatfőnöke Pietro Fittipaldit nevezte meg első opciónak arra az esetre, ha Nyikita Mazepinnek távoznia kellene az istállótól, egyes vélemények szerint Giovinazzi beugrása valószínűbb.

részletek

Prost: Alonso hamarosan újra csúcsformában lesz

A négyszeres világbajnok francia legenda pontosan tudja, milyen nehéz egy kihagyás után visszatérni a Formula-1-be. De azt látja, Alonso megint egyre jobb, hamarosan ismét topformában lesz.

részletek

Alonso: Nehezebb a visszatérés, mint vártam

Bár jobban élvezi az F1-et, mint korábban, a spanyol elismerte, hogy több időt vehet igénybe a visszarázódása, mint amire számított. Úgy érzi, a Francia Nagydíjjal új bajnokság kezdődhet számára.

részletek

Marquez nem tudta, újra normális lesz-e a karja

A visszatérése előestéjén a nyolcszoros világbajnok elismerte: tele volt kétségekkel az elmúlt közel kilenc hónap során. Izgul a pénteki edzések előtt, és úgy érzi, időbe telik, mire felveszi a fonalat.

részletek

Grosjean nem is gondolt a visszavonulásra

Bár a rutinos francia pilóta szó szerint a halál torkából menekült meg a tavalyi év végén, egy pillanatig sem fordult meg a fejében, hogy abbahagyja. Már a kórházban is a visszatérést tervezte.

részletek

Mercedes: Schumachernek is köszönhetjük a sikereket

A zsinórban hét vb-címet szerző Ezüst Nyilaknál továbbra is úgy vélik, hogy jelenlegi sikereiket részben Michael Schumachernek köszönhetik, ezért is sajnálják, hogy a német nem tudott nyerni velük.

részletek

„Fernando a nap 24 órájában a versenyzésre gondol”

Egyik kollégája szerint Fernando Alonso legnagyobb erőssége, hogy számára egyetlen nap sem pihenőnap, ő mindent feláldoz az autóversenyzés oltárán. A kora sem akadály.

részletek