Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

Visszatérés

Prost: Alonso hamarosan újra csúcsformában lesz

A négyszeres világbajnok francia legenda pontosan tudja, milyen nehéz egy kihagyás után visszatérni a Formula-1-be. De azt látja, Alonso megint egyre jobb, hamarosan ismét topformában lesz.

részletek

Alonso: Nehezebb a visszatérés, mint vártam

Bár jobban élvezi az F1-et, mint korábban, a spanyol elismerte, hogy több időt vehet igénybe a visszarázódása, mint amire számított. Úgy érzi, a Francia Nagydíjjal új bajnokság kezdődhet számára.

részletek

Marquez nem tudta, újra normális lesz-e a karja

A visszatérése előestéjén a nyolcszoros világbajnok elismerte: tele volt kétségekkel az elmúlt közel kilenc hónap során. Izgul a pénteki edzések előtt, és úgy érzi, időbe telik, mire felveszi a fonalat.

részletek

Grosjean nem is gondolt a visszavonulásra

Bár a rutinos francia pilóta szó szerint a halál torkából menekült meg a tavalyi év végén, egy pillanatig sem fordult meg a fejében, hogy abbahagyja. Már a kórházban is a visszatérést tervezte.

részletek

Mercedes: Schumachernek is köszönhetjük a sikereket

A zsinórban hét vb-címet szerző Ezüst Nyilaknál továbbra is úgy vélik, hogy jelenlegi sikereiket részben Michael Schumachernek köszönhetik, ezért is sajnálják, hogy a német nem tudott nyerni velük.

részletek

„Fernando a nap 24 órájában a versenyzésre gondol”

Egyik kollégája szerint Fernando Alonso legnagyobb erőssége, hogy számára egyetlen nap sem pihenőnap, ő mindent feláldoz az autóversenyzés oltárán. A kora sem akadály.

részletek

„Inkább a jövő Alonsóját kellene keresni”

Sokan örülnek Fernando Alonso idei visszatérésének, ám Mark Webbernek vegyes érzései vannak ezzel kapcsolatban. Szerinte az F1-nek inkább a jövő nagy pilótáit kellene felkutatnia.

részletek

Alonso: 2021 van és a Ferrari még mindig nem nyert

Két év kihagyás után tért vissza a Formula-1-be a közel negyvenéves Fernando Alonso. Nem bánta meg a Ferraritól való távozását, mivel most, hét évvel később sem nyert még bajnokságot a vörös csapat.

részletek

Alonso nem fél, tudja, miért tért vissza

Bár idén már a negyvenet tölti, a spanyol ász úgy érzi, csúcsformában tér vissza és a körülötte levők is így látják. 2021-ben még nem lesz esélye, de jövőre már talán, a tudása nem kopott meg.

részletek

Marquez: Még a zuhanyzás is nehézséget jelentett

Jól halad a rehabilitációval, s úgy érzi, rövidesen motorra ülhet, de előbb még vár egy újabb orvosi vizsgálat – mondta el a hondás, aki arról is beszélt, milyen állapotban volt még nemrég a jobb karja.

részletek

„Alonso lesz az év szenzációja? Ébredjünk fel!”

A szakmabeli véleménye szerint semmi csodát ne várjunk Alonso visszatérésétől, aki már nem lesz a régi. Arra is számít, hogy Lewis Hamilton az év végén befejezi, a Mercedes már nem akarja őt.

részletek

Különlegességek Fernando Alonsóról

Feszült figyelemmel várhatjuk a spanyol ász visszatérését a száguldó cirkuszba, egy újabb nagyszerű világbajnokkal bővül a mezőny. De vajon ezeket az érdekességeket tudtuk-e róla?

részletek