DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap

Visszaesés

Glock: Vettelnek egy ponton véget érhet a türelme

Amikor 2020-ban a Ferrari menesztette Sebastian Vettelt, a négyszeres világbajnoknak nem sok opciója maradt. De most már egyértelmű, hogy az Astonhoz váltás egyáltalán nem jött be.

részletek

Gasly: Ez pocsék volt

Óriási formában a fiatal francia pilóta az utóbbi időszakban, de a Brazil Nagydíj sprintje egyáltalán nem úgy sült el, mint szerette volna. Már a rajtnál rengeteget bukott és a tempó sem volt meg.

részletek

Schumachernek komoly motorgondjai voltak

Mick Schumacher az időmérős hibája után remekül versenyzett, majd rejtélyes módon látványosan visszaesett a verseny derekán. Most már tudjuk, mi akadályozta a jobb eredményben.

részletek

Stroll miatt esett így vissza az Aston Martin?

Az egykori csapatfőnök szerint Lawrence Stroll számára kizárólag a saját maga által elképzelt út működőképes. A korábban remekül teljesítő mérnökök keze megkötve, a Mercedes másolása a lényeg.

részletek

Red Bull: Csak az a kérdés, mennyire blöffölt a teszten a Mercedes

Remekül sikerült az energiaitalosok felkészülése és tesztje is a 2021-es idénykezdet előtt. A Red Bullnál érzik, hogy most valóban erősek lehetnek, de azt is tudják, a Mercedes rejtegette valódi erejét.

részletek

Binotto: Soha nem csaltunk a motorral

A Ferrari csapatfőnöke kerek perec kijelentette, hogy visszaesés és hosszas egyeztetés ide vagy oda, a vörösök soha nem csaltak, az erőforrás nem ettől volt erős. De akkor miért estek vissza hirtelen?

részletek

A Ferrari-főnök legnagyobb öröme Schumacher győzelme

Látványosan alulteljesít idén a Scuderia, az autó gyengeségei pedig leginkább Spában és Monzában csúcsosodnak ki. Az egyetlen ok az örömre Mick Schumacher győzelme a Formula-2-ben. Mélypont.

részletek

Perez: Jövőre a Racing Point kitűnő éve jön

A Force Indiából tavaly év közben átvedlett új istálló megfizette az átalakulás árát, de az átmeneti visszaesést jövőre egy igazán nagy előrelépés követheti, legalábbis Sergio Perez szerint.

részletek

Binotto: A csalási vádakkal csak nyomás alá akartak helyezni minket

A Ferrari csapatfőnöke úgy gondolja, a riválisok tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy motorjaik szabályosak, csak az állandó vádaskodással akarták megbontani a vörösök egységét.

részletek

A Williams már inkább Formula-2-es csapat?

Kétségtelen, hogy az utóbbi évek leglátványosabb zuhanását a Williams-Mercedes mutatta be a Formula-1-ben. Vitalij Petrov egykori menedzsere szerint az istálló már másodvonalbelinek sem nevezhető.

részletek

A riválisok szerint a Ferrari továbbra is felettébb gyanús

Bár a vörösök szerint nem vesztettek semmit az egyenesbeli sebességükből, az utóbbi két futam nem ezt bizonyítja. A Red Bull és a Mercedes továbbra is gyanakvó, hogy a Ferrari átver mindenkit.

részletek

Végsebességek: Igaza lehet a Ferrarit vádolóknak?

Austinban minden eddiginél jobban fellángoltak a Ferrari erőforrásának legalitását megkérdőjelező vádak, a végsebesség terén nincsenek is az élmezőnyben. Ellenben a Honda az élre tört.

részletek