Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 14. hétfő

Visszaesés

Brawn: A Mercedes máris vissza fog vágni

Egy fecske nem csinál nyarat, a Formula-1 sportigazgatója szerint jobb, ha a Ferrari és a Red Bull nem álmodozik olyan hétvégéről, mint Ausztriában, mivel a Mercedes szenvedése egyszeri volt.

részletek

Nem csak a Ferrari bukott a fejlesztésekkel

Óriási reményekkel várták Barcelonát a Ferrarinál, de a frissítések ellenére az istálló csúfosan leszerepelt. Nem voltak azonban egyedül ezzel, a Racing Pointnál is visszafelé sült el a sok újítás.

részletek

Ricciardo számított arra, hogy szenvedni fog

Daniel Ricciardo pontosan tudta, amikor tavaly aláírta Renault-s szerződését, hogy eleinte jócskán vissza fog esni és a dobogó is csak távoli álom lesz. Ugyanakkor látja a fejlődési irányt.

részletek

A Renault-főnök elismerte, hogy gyengék

2019-ben eddig maradéktalanul csak a Mercedes lehet elégedett. A Red Bull-Honda ugyan egészen jól teljesít, a Ferrari és a Renault azonban eddig óriási betli. A franciák elismerik, sehol nincsenek.

részletek

Ferrari: Ne pánikoljunk, lesz megoldás!

Az olasz vállalat ügyvezetője, Louis Camilleri sem lelkes a Scuderia egyre jobban látható lemaradásától, de úgy véli, Mattia Binotto vezetésével hamarosan megoldják a problémákat. Teljes a támogatás.

részletek

Vettel: Csak a Red Bull tempóját tartjuk

Óriási csalódás volt a Ferrari hétvégi tempója, nemhogy a Mercedeseket nem előzték meg, de még a dobogóról is lemaradtak, mert Max Verstappennél sem volt gyorsabb a két vörös autó.

részletek

Kvjat: Hova tűnt a kiváló tempóm?

A Toro Rosso orosz pilótája minél előbb szeretne választ kapni arra, hogy a szenzációs időmérős sebessége miért vált semmivé Bakuban az első etapon, ahol látványosan szenvedett.

részletek

Lowe tagadja, hogy kirúghatják

A sikerhullám tetején igazolt át a Mercedestől a Williamshez Paddy Lowe, ám az új technikai igazgató vezetése alatt sosem látott mélyrepülésben eddig az istálló. Veszélyben lehet az állása?

részletek

A britek nagy része is elfordult az F1-től

Az európai országok többségében drasztikusan csökkent a nézőszám tíz év alatt, ez még a sikert sikerre halmozó Lewis Hamilton hazájában is igaz. Az ötszörös világbajnok mérges a fizetős TV-k miatt.

részletek

A kiváló versenyző nem mindig jó csapatfőnök

Attól, hogy valaki pilótaként kiemelkedően jó volt a Formula-1-ben, egyáltalán nincs arra garancia, hogy később csapatfőnökként is megállja a helyét. Alain Prost ezt a sorsot élte meg 1997-től 2001-ig.

részletek

Az év legjobb előzőművészei

Többek között Sebastian Vettel, Lewis Hamilton és Fernando Alonso is remek felzárkózásokat mutatott be 2018-ban, de senki sem veszi fel a versenyt Max Verstappen austini teljesítményével.

részletek

Lowe csapdába esett a Williamsnél

Csak két éve érkezett a grove-i istállóhoz technikai igazgatóként, ám nem volt tisztában a problémák valós mértékével Paddy Lowe. Most már egészen más a mentalitás és a gondok kezelése.

részletek
Olvastad már?