DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 22. szerda

Vips

Verstappen: Vips megérdemel egy második esélyt

Az észt versenyző még múlt hónapban használt rasszista kifejezést streamelés közben, azonban F2-es csapata adott neki egy második esélyt, amit Max Verstappen szerint mindenki megérdemel.

részletek

Rasszista nyelvezetért felfüggesztette juniorját a Red Bull

Az F2-ben szereplő Jüri Vips egy játékstream közben használt sértő kifejezést, amely miatt az energiaitalosok azonnali hatállyal felfüggesztették az észtet, aki bocsánatot kért a nyelvezetéért.

részletek

F2: Hauger nyert, Vips az élről hibázott

A gyakorlatilag végig vezető Jüri Vips az élen haladva hibázott, és ajándékozta a győzelmet Haugernek Bakuban. A főversenyt balesetek miatt négyszer kellett biztonsági autóval megszakítani.

részletek

Jüri Vips: Talán később gyorsabban is mehetek

A DRS-t nem nyithatta, csak tesztköröket futhatott Barcelonában a Red Bull fiatal tehetsége - reméli, hogy később azért komolyabb feladatokat is kaphat az F1-es istállónál.

részletek

Bokszutcai káosz, Pourchaire győzelme az F2-ben

Nagyon lassú kiállás vette el Jüri Vips győzelmét Bahreinben – az észt így is harmadik helyet mentett. Parádézó japán, két safety car és bokszutcát eltorlaszoló autó jellemezte a vasárnapi menetet.

részletek

„Egyszerűbb Markóval, mint gondolnák”

A Red Bull-junior Jüri Vips szerint helyes az F1-es tanácsadó és az energiaitalosok hozzáállása, miszerint a nem teljesítő ifjú tehetségeket hamar kirakják a programjukból.

részletek

Svarcman győzelemmel nyitott Silverstone-ban

Bár sok akció nem volt a pályán, Bernd Mayländer és a biztonsági autó mégis sűrű vendég volt az F2 nyitó futamán, melyet a Prema orosz pilótája nyert meg nagyszerű rajtjának köszönhetően.

részletek

Vips duplázott, elolvadt az éllovas előnye

Szombat délutáni sikere után a vasárnapi főversenyt is megnyerte az észt pilóta az F2-es bakui állomásán, megelőzve Piastrit, aki öt pontra megközelítette a nullázó Zhout a bajnokság élén.

részletek

Kaotikus futamon szerezte Vips első F2-es győzelmét

Két biztonsági autó plusz egy VSC-fázis volt az azerbajdzsáni hétvége második versenyén, melyen a kettőt előző észt Red Bull-védenc, Jüri Vips nyújtotta a legjobb teljesítményt, miközben a versenyzők közel harmada célba sem ért.

részletek

F2: Lundgaard nyert, Schumacher az élen

A dán Christian Lundgaard lelépte a mezőnyt vasárnap délután a Formula-2 mezőnyében, a szombati első két helyezett egymással ütközött, Mick Schumacher pedig növelte előnyét a pontversenyben.

részletek

14 éves amerikait karol fel a Red Bull

Bejelentette idei versenyzőit a Red Bull Junior Team: hét pilótát támogatnak 2020-ban, ráadásul a szokástól ellentétben nem szelektáltak a tagok közt, de beválasztottak egy újoncot. Hasonlóan nagy létszámú a Ferrari és a Renault akadémiája, hét és hat pilótával.

részletek

Ők voltak 2017 legjobb fiatal tehetségei

A nagy számok törvénye alapján szinte biztos, hogy nem fog mindegyikük eljutni az F1-ig, de érdemes végigtekintenünk azokon az ifjú pilótákon, akik idén uralták a juniorszériákat.

részletek