Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 23. szombat

Világbajnokicím

Hamilton: Ha a Honda így folytatja, jövőre az élen lesz

A hatszoros világbajnok brit is csak ámul azon, mekkora előrelépésre volt képes a sokáig csak szenvedő japán gyártó. Jövőre szoros csatára számít a kevésbé rutinos fiatalokkal a bajnoki címért.

részletek

Verstappen: Alonso az egyik legjobb a világon

A nyolcszoros futamgyőztes holland igencsak elismeri a kétszeres világbajnok vezetői tudását. Úgy véli, ha Alonso bármelyik topcsapattal visszatérne, a bajnoki cím egyik fő esélyese lenne.

részletek

Honda-főnök: Jövőre világbajnoki címet akarunk nyerni

A japán vállalat vezérigazgatója örömmel figyeli az utóbbi időszak kiváló fejlődését és 2020-ra már a világbajnoki cím megnyerését tűzte ki célul a Red Bull-lal. Felérhet jövőre a csúcsra a Honda?

részletek

Schumacher még mindig több tekintetben veri Hamiltont

Érdekes összehasonlítani a két zseniális pilóta eredményeit hatodik világbajnoki címük megszerzésének idején. Némileg furcsa, de rengeteg statisztikai adat Michael Schumacher mellett szól.

részletek

Bajnoki cím nélkül nem sokat érnek Verstappen rekordjai

Egyre növekszik Max Verstappen rekordjainak száma, de édesapja szerint valójában csak a világbajnoki címek számítanak. Bajnoki elsőség nélkül ugyanis a számos rekord szinte semmit nem ér.

részletek

Palmer: Hamilton, vagy az autó a siker kulcsa?

Az egykori F1-es pilóta szerint nem kérdés, hogy idén a legjobb autó, a Mercedes segítette Lewis Hamiltont újabb világbajnoki címéhez. Ugyanakkor a korábbi években ez nem volt mindig így.

részletek

Bottas örül, hogy kicsit keresztbe tehetett Hamiltonnak

A Mercedes második számú pilótáját engedték szabadon csatázni, így Suzuka után ismét megmutatta, mire is képes. A finnt örömmel tölti el, hogy Hamilton nem ünnepelhetett győzelemmel.

részletek

Verstappen: Bajnok lehetek a Red Bull-Hondával

A Mercedes és a Ferrari magasra emelte a lécet az idei év második felében, de Max Verstappen továbbra is úgy gondolja, világbajnoki címet fog szerezni jelenlegi csapatával. Még kell egy kis idő.

részletek

Bottas a Japán Nagydíjból merít erőt

Valtteri Bottas tudja, mekkora szerencsére lenne szüksége ahhoz, hogy négy futammal a vége előtt, hatvannégy pontos hátrányból övé legyen a bajnoki cím, de a Japánban történtekből merít erőt.

részletek

Ferrari: Gratulálunk riválisainknak és barátainknak

Rendkívül sportszerű nyilatkozatot tett közzé a Scuderia vezére, amiben elismerik a Mercedes idei teljesítményét és teljes szívből gratulálnak az újabb világbajnoki címhez. Közben várják a revansot.

részletek

Verstappen: Hamiltonnál és Leclerc-nél is gyorsabb vagyok

Max Verstappen szerint már akár idén is világbajnok lehetne, ha megfelelő autó lenne alatta. Úgy véli, tizedeket verne azonos versenyautóval Lewis Hamiltonra és Charles Leclerc-re is.

részletek

A Mercedes engedné győzni Bottast 2020-ban?

A 2014 óta domináló istálló finn pilótája elismerte, alig várja, hogy véget érjen az idei év. Jövőre viszont nagy tervei vannak, világbajnok akar lenni. De a csapat hierarchiája ezt megengedi?

részletek
Olvastad már?