Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 21. hétfő

Világbajnokicím

Bottas a Japán Nagydíjból merít erőt

Valtteri Bottas tudja, mekkora szerencsére lenne szüksége ahhoz, hogy négy futammal a vége előtt, hatvannégy pontos hátrányból övé legyen a bajnoki cím, de a Japánban történtekből merít erőt.

részletek

Ferrari: Gratulálunk riválisainknak és barátainknak

Rendkívül sportszerű nyilatkozatot tett közzé a Scuderia vezére, amiben elismerik a Mercedes idei teljesítményét és teljes szívből gratulálnak az újabb világbajnoki címhez. Közben várják a revansot.

részletek

Verstappen: Hamiltonnál és Leclerc-nél is gyorsabb vagyok

Max Verstappen szerint már akár idén is világbajnok lehetne, ha megfelelő autó lenne alatta. Úgy véli, tizedeket verne azonos versenyautóval Lewis Hamiltonra és Charles Leclerc-re is.

részletek

A Mercedes engedné győzni Bottast 2020-ban?

A 2014 óta domináló istálló finn pilótája elismerte, alig várja, hogy véget érjen az idei év. Jövőre viszont nagy tervei vannak, világbajnok akar lenni. De a csapat hierarchiája ezt megengedi?

részletek

Mikor lehet bajnok Hamilton és a Mercedes?

Lewis Hamilton egy előzetesen nem túl valószínű, Oroszországban aratott sikerrel karnyújtásnyira került a hatodik világbajnoki címétől, akárcsak csapata, a Mercedes. De kit hol koronázhatnak meg idén?

részletek

Ricciardo nem várna öt évet a Renault-nál a bajnoki címre

A hétszeres futamgyőztes ausztrál pilóta attól teszi függővé maradását a gyári Renault-nál, hogy jövőre megindul-e a fejlődés útján az istálló. A Red Bullnál öt éven át várt hiába a végső győzelemre.

részletek

Hamilton: Sokkal inkább csapatjátékos lettem

Az ötszörös világbajnok brit úgy véli, az idők során sokkal inkább figyeli a csapatérdekeket, mint korábban. Azt is elhintette, hogy még hosszú ideig a Formula-1 mezőnyében maradna.

részletek

Hamilton rettentő idegesen vezetett, amikor a jogosítványa volt a tét

Az ötszörös világbajnokot az utóbbi években hidegvérű, megfontolt vezetéséről ismerhetjük, de egészen más lelkiállapotban volt, amikor vizsgát kellett tennie a közúti jogosítvány megszerzéséhez.

részletek

Hamilton: Verstappen és a Red Bull komoly fenyegetés

Lewis Hamilton nem tekinti lefutottnak az idei világbajnokságot, tart Max Verstappentől és a Red Bull villámgyors fejlődési ütemétől. Még bőven jönnek idén a Red Bullnak kedvező-pályák.

részletek

Hamilton helyesli Bottas megtartását

Zsinórban a negyedik közös évét teljesítheti a Mercedesnél Lewis Hamilton és Valtteri Bottas. Az ötszörös világbajnok örül, hogy továbbra is a finn lesz a csapattársa, okos döntésnek tartja.

részletek

Verstappen: Nem érdekel a Hamilton mögötti második hely

Az Osztrák Nagydíj óta kiváló formában versenyez Max Verstappen, mindenkinél több pontot gyűjtött ezen időszakban. De csak a végső győzelem érdekli, nem hozza lázba, ha második lesz Hamilton mögött.

részletek

Sainz: Verstappen talán sosem lesz bajnok

A McLaren spanyol versenyzője úgy véli, hogy még a nagy tehetségek is örökre a vesztes oldalon maradhatnak, amennyiben nem sikerül a legjobb technikába ülniük. Ez igaz Max Verstappenre is.

részletek
Olvastad már?