Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda

Versenyzés

Ricciardo: Alonso a versenyzés legnagyobb mestere idén

Nem sikerült éppen földbe döngölően izgalmasra a történelem első F1-es sprintfutama, ám Fernando Alonso csodálatos produkciója miatt nemcsak mi döbbentünk meg, hanem Daniel Ricciardo is.

részletek

Villeneuve: Miért kellene Vettelnek visszavonulnia?

Az 1997-es világbajnok egyáltalán nem érti, miért tanácsolja mindenki Sebastian Vettelnek, hogy hagyja el a Formula-1-et. Attól, hogy nem nyer, nem jelenti azt, hogy mennie kellene.

részletek

Grosjean versenyezni akar, de nem az F1-ben

Kurtán-furcsán búcsúzott bahreini balesete után a száguldó cirkusztól a francia, de nem bánta meg, hogy nem indult a szezonzárón. Egy szerepkört azért így is megtart az F1-en belül.

részletek

„A szezonnyitón mindenki keménykedni fog”

Daniel Ricciardo szerint a hosszú szünetet követően minden pilótának előjön az egós oldala, és azt akarja majd bizonyítani, mennyivel jobb a másiknál. Izgalmas első futamot jósol.

részletek

Vettelnek már fáj, hogy nem versenyezhet

A többséghez hasonlóan a Ferrari F1-es pilótájának is borzasztóan hiányzik a versenyzés, de tudja, hogy a szezonba csak kompromisszumok mellett lehet majd belevágni. Addig is türelemre int.

részletek

A pénz miatt tűntek el az olaszok az F1-ből?

Az utóbbi tíz évben egyetlen pilóta debütált az F1-ben olasz színekben, pedig a nemzet odavan a versenyzésért. A szóban forgó pilóta szerint alapos oka van a hiányuknak.

részletek

Verstappent igenis segíti a szimulátorozás

Állandó vitatéma, hogy a virtuális autóversenyzés számít-e valamit egy pilóta képességeinél és ha igen, milyen irányban befolyásolja. Max Verstappennél, úgy tűnik, kizárólag pozitívumokat találni.

részletek

Leclerc a motorozáshoz már engedélyt kérne

A Ferrari pilótája elárulta, mi volt az első gokartozásának története, és milyen szakágakat próbálna ki az F1 mellett. A motorozáshoz engedélyt kérne a csapatától, nem úgy, mint az ejtőernyőzéshez.

részletek

Vettel: Sajnos az átlagembereknek lehetetlen bekerülni

Sebastian Vettel reméli, hogy Nico Hülkenberg talál magának ülést a jövő évre, egyben arra is felhívta a figyelmet, hogy átlagos pénzügyi háttérrel lehetetlenné vált, hogy egy fiatal versenyezhessen.

részletek

Továbbra is nehéz szorosan követni az elöl haladót

A vezetőszárnyak megváltoztatása az idei évre azt a célt szolgálta volna, hogy könnyebben közel maradhassanak egymáshoz az autók és több legyen az előzés. Hülkenberg szerint ez nem jött össze.

részletek

Vettel: Amennyire tudom, jövőre is itt leszek

A sikertelenség miatt újra és újra fellángolnak azok a pletykák, miszerint Sebastian Vettel az év végén visszavonul. Az érintett azonban igyekszik elhárítani ezeket az értesüléseket és élvezni a vezetést.

részletek

Raikkönen: Most akkor versenyezhetünk, vagy sem?

Kimi Raikkönen szerint éles ellentmondásban van az FIA új versenyzési filozófiája és Sebastian Vettel kanadai büntetése. A finn szerint el kéne dönteni, hogy szabad-e keményen versenyezni.

részletek