Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 21. hétfő

Tehetség

Stroll eddig 100%-ban kiesik a Q1-ben

A Racing Point kanadai versenyzője elképesztő negatív sorozatot tudhat magáénak, immáron egymás után tizenháromszor képtelen volt továbbjutni az időmérő első szakaszából. Mégis nagy tehetség lenne?

részletek

Villeneuve: A pénz fontos, a tehetség nem

A Formula-1 évtizedek óta nagyon drága sportág, mostanában azonban a pénz mindennél többet jelent. Jacques Villeneuve szerint a tehetség már szinte nem is számít, hogy valaki bekerülhessen.

részletek

Alesi: Senna gyorsabb volt, mint Schumacher

Jean Alesinek megadatott, hogy éveken keresztül mindkét zseni ellen küzdhetett. Michael Schumacher tudását és eredményeit nem vitatja el, ám úgy gondolja, Ayrton Senna volt a leggyorsabb.

részletek

A M1RA versenyzői a Hyundai tehetségprogramban

Megnevezte a Hyundai Motorsport a korábban bejelentett Junior programjába beválasztott autóversenyzőket. A gyártótól hivatalos támogatást kapó öt tehetség közé a M1RA mindkét 2019-es versenyzője, Nagy Dániel és Luca Engstler is bekerült, akik a hétvégén a Hungaroringen kezdik meg a szezont az Európa-kupában.

részletek

Verstappen mindig tudta, hogy Leclerc gyors

Már az Alfa Romeónál is megvillantotta oroszlánkörmeit, idén pedig Ferrari-pilótaként kiteljesedhet. A fiatal monacóira minden rivális kőkemény ellenfélként tekint, Max Verstappen is.

részletek

Fittipaldinak a Formula-1-be vezethet az útja

Kicsit sem bánta meg a Haas, hogy Pietro Fittipaldit választotta tesztpilótájának, a barcelonai tesztelésen lehetőséget kapott és gyorsan felvette a ritmust. A csapatfőnök szerint nagy tehetség.

részletek

Emlékszünk még Charles Leclerc debütálására?

Alig két és fél éve vezetett először versenyhétvégén F1-es autót az ifjú titán. Ezt nem a Ferrari és nem is a Sauber színeiben tette meg, hanem a Haasnál. Kevés híján szerződést is kapott 2017-re.

részletek

Raikkönen kis híján lekéste debütálását

A Formula-1-es mezőny korelnöke közel tizennyolc évvel ezelőtt kezdte pályafutását. Annyira nem izgulta túl, hogy nem sokkal a rajt előtt békésen szunyókált, de még kért öt percnyi alvást.

részletek

Russell éppen olyan csapattársat akart, mint Kubica

George Russell rendkívül izgatottan várja a jövő évi közös munkát Robert Kubicával. A Williamsnél újonc brit szerint lengyel csapattársa tehetsége és technikai tudása megkérdőjelezhetetlen.

részletek

Tehetségek, akik élcsapatnál csak szenvedtek II.

A Formula-1 történelmében többször is előfordult, hogy egy középcsapatnál kitűnően teljesítő pilóta amint igazán versenyképes technikát kapott, csak árnyéka volt önmagának és szenvedett.

részletek

Tehetségek, akik élcsapatnál csak szenvedtek I.

A Formula-1 történelmében többször is előfordult, hogy egy középcsapatnál kitűnően teljesítő pilóta amint igazán versenyképes technikát kapott, csak árnyéka volt önmagának és szenvedett.

részletek

Ezért nem harcolt Hamilton Verstappennel

Az elmúlt időszakban Max Verstappen többször is megelőzte Lewis Hamiltont. A Mercedes csapatfőnöke magyarázatot adott arra, miért nem igazán erősködött a brit az agresszív hollanddal.

részletek
Olvastad már?