Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 21. hétfő

SuperFormula

Ticktum Japánban sem számol bajnoki címmel

Tavaly nyáron még komoly előnnyel rendelkezett Dan Ticktum Mick Schumacherrel szemben, végül mégis elbukta a bajnoki címet a némettel szemben. A Super Formulában sem érzi, hogy esélyes lenne.

részletek

A Super Formula lehet az F1 előszobája

Dr. Helmut Marko szerint Pierre Gasly fejlődése arról győzte meg a Red Bullt, hogy érdemes a japán sorozatba küldeni a fiatalokat, mielőtt bedobják őket a mélyvízbe.

részletek

Ő lehet Japán új F1-es reménysége

Jövőre újabb japán pilóta kaphat lehetőséget az F1-ben a Hondának köszönhetően, akár szabadedzések során - a Super GT és a Super Formula idei győztese reménykedik.

részletek

A Honda újra japán pilótát hozna az F1-be

Már négy éve nincs az F1-es mezőnyben japán versenyző. A Honda azonban szeretne ezen változtatni. Megkeveri a kártyákat a gyártó akarata például a Toro Rosso pilótaválasztásánál?

részletek

Veszélyben lehet Senna rekordja

Több, mint huszonnégy éve tartja a körrekordot az Aida-pályán Ayrton Senna. A japán Super Formula szervezői azonban nagy durranásra készülnek, egy kis segítséggel megdöntenék a csúcsot.

részletek

Gasly már 2016-ban készen állt az F1-re

Sokan a Red Bull jövő évi pilótáját látják benne, pedig tavaly ilyenkor még be sem mutatkozhatott a Formula-1-ben. Pierre Gasly úgy gondolja, már két éve is készen állt a nagy kihívásra.

részletek

Gasly nagyon tiszteli a japánokat és sokat segített neki a Super Formula

A Toro Rosso fiatal F1-es pilótája szerint rengeteget tanult a Super Formulában töltött időszaka alatt és több Honda-mérnökkel is kialakult már a bizalmi kapcsolata.

részletek

Wehrlein nem vállal két sorozatot

Pascal Wehrlein, Fernando Alonsóhoz hasonlóan, párhuzamosan vállalt volna két szériát, ám végül egyik tervétől visszalépett, mert túlzsúfolt lett volna a német pilóta versenynaptára.

részletek

Wehrlein nem zárja ki az F1-es visszatérést

Ehhez viszont nagyon jól kell szerepelnie egykori sorozatában, a DTM-ben. Úgy gondolja, ha ismét bajnok tud lenni a szériában, egy új F1-es ülés is elérhető lehetne számára 2019-re.

részletek

Gasly Japánban vált kiváló pilótává

A Red Bull főtanácsadója úgy véli, a Toro Rosso idei egyik versenyzőjének nagy szüksége volt a japán Super Formula bajnokságban eltöltött esztendejére, mivel egészen más emberként tért vissza.

részletek

Gasly még verseny nélkül is megnyerhette volna a Super Formulát

A Toro Rosso üléséről a Super Formula bajnoki fináléja miatt lemondó Pierre Gasly végül balszerencsés döntést hozott a suzukai szezonzáró törlése miatt, ám még így is ott volt a kezében a címszerzés lehetősége.

részletek

Amikor egy F1-es futam többet ér egy bajnoki címnél

Pierre Gasly éppen akkor szerezhetné meg a japán Super Formula összetettbeli elsőségét, amikor az F1-nek Austinban lesz jelenése - a francia számára egyértelmű, melyik opciót választaná.

részletek
Olvastad már?