Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 1. szerda

Sajtó

Sajtó: Raikkönen visszavonul

Egyre valószínűbb, hogy a 2001 óta a Formula-1-ben versenyző Kimi Raikkönen pályafutása az idény végén befejeződik, Nico Hülkenberg és Mick Schumacher érkezése is a kalapban van.

részletek

Sajtó: Vettel már rég a Racing Pointé

Egy olasz lap szerint Sebastian Vettel és a Racing Point összeborulása tényként kezelendő, a felek már két hónapja tárgyalnak egymással, és mostanra minden lényeges pontban megegyeztek.

részletek

Brit sajtó: Magyar dupla már júliusban

Az F1 valóban nem kapott kivételt a brit karanténszabályok alól, így nem rendeznek versenyt Silverstone-ban, állítja a Motorsport.com: ennélfogva változik a szezonkezdet, a mezőny Ausztriából egyenesen Magyarországra érkezik az új terv szerint.

részletek

Sajtó: Szinte kész az Alonso–Renault megegyezés

Spanyol és német hírek is arról szólnak, hogy Fernando Alonso a Daniel Ricciardót elvesztő Renault első számú opciója: az Auto Bild szerint gyakorlatilag eldőlt a kétszeres bajnok leigazolása. A hírek alapján Sebastian Vettel számára mindent vagy semmit alapon a Mercedes és a befejezés a két opció.

részletek

Sainz körül „felgyorsultak az események”

Idősebb Carlos Sainz a fiát övező pletykákra reagálva keveset árult el, mégis sokat mondott. Szavaiból arra lehet következtetni, hogy a McLaren pilótája valóban kapcsolatban lehet a Ferrarival.

részletek

Kemény: 18 verseny lehet 26 hét leforgása alatt

Jelenleg a koronavírus uralkodik a világban, a Formula-1 vezetői azonban készülnek a járvány lecsengése utáni időszakra. Ha nyártól beindul a nagyüzem, rettentően sűrű programja lesz az F1-nek.

részletek

Olasz sajtó: A Mercedes vezetésével háborút indítottak a Ferrari és az FIA ellen

Úgy tűnik, vége az elmúlt években ápolt jó kapcsolatnak, kölcsönös elismerésnek az élcsapatok között. Itáliában a sajtó úgy fogalmaz, a riválisok kőkemény ostromot kezdtek a Ferrari és az FIA ellen.

részletek

Correa: A sajtó manipulálta a szavaimat

Továbbra sincs vége a Juan Manuel Correa nyilatkozatát követő viharnak, a súlyos sérüléseiből még csak lábadozó amerikai pilóta szerint ugyanis nem azt és nem úgy mondta, ahogy az megjelent.

részletek

Sajtóhír: Többet kér a hűségért a Mercedestől Hamilton

Beszámolók szerint elakadt a hatszoros világbajnok és a csapat közti tárgyalás. Az istálló kétéves szerződésben gondolkodik, Hamilton hosszú távú kontraktusban nagyobb fizetséggel – cserébe a Mercedes lenne utolsó csapata.

részletek

Sajtó: Hamilton rövidesen aláír két évre

Olasz források szerint előrehaladott fázisban tart a hatszoros világbajnok Lewis Hamilton és a Mercedes tárgyalása. A szerződés a 2021-es és 2022-es szezonra szólna.

részletek

Sajtóvisszhang: Hamilton király és a trónörökösök

A vezető olasz újságok Lewis Hamiltont magasztalták az egekig, miközben a fiatalok próbálják őt letaszítani a trónról. A németek szerint az utolsó verseny a teljes szezon pontos tükörképe.

részletek

Sajtó: Ricciardo érkezhet Vettel helyére

Elméletileg mindkettőjüknek érvényes szerződése van 2020-ra, az olasz sajtó szerint azonban, amennyiben Sebastian Vettel mégis távozna a Ferraritól, Daniel Ricciardo ugrásra készen áll.

részletek
Olvastad már?