Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 20. csütörtök

Sajtó

Sajtóhír: Többet kér a hűségért a Mercedestől Hamilton

Beszámolók szerint elakadt a hatszoros világbajnok és a csapat közti tárgyalás. Az istálló kétéves szerződésben gondolkodik, Hamilton hosszú távú kontraktusban nagyobb fizetséggel – cserébe a Mercedes lenne utolsó csapata.

részletek

Sajtó: Hamilton rövidesen aláír két évre

Olasz források szerint előrehaladott fázisban tart a hatszoros világbajnok Lewis Hamilton és a Mercedes tárgyalása. A szerződés a 2021-es és 2022-es szezonra szólna.

részletek

Sajtóvisszhang: Hamilton király és a trónörökösök

A vezető olasz újságok Lewis Hamiltont magasztalták az egekig, miközben a fiatalok próbálják őt letaszítani a trónról. A németek szerint az utolsó verseny a teljes szezon pontos tükörképe.

részletek

Sajtó: Ricciardo érkezhet Vettel helyére

Elméletileg mindkettőjüknek érvényes szerződése van 2020-ra, az olasz sajtó szerint azonban, amennyiben Sebastian Vettel mégis távozna a Ferraritól, Daniel Ricciardo ugrásra készen áll.

részletek

Verstappen és Hamilton fegyverszünetet kötött egymással

Érdekes, néha már komikus szópárbajt vívott egymással a két kiváló és agresszív pilóta az elmúlt hetekben. Bár barátok nem lesznek, megegyeztek, hogy innentől a nyilvánosság előtt nincs beszólogatás.

részletek

Sajtó: Binotto perrel fenyegette meg Hornert

Tovább gyűrűzik az Austinban kipattant botrány, amikor is a riválisok burkoltan, vagy nyíltan csalással vádolták meg a Ferrarit. A vörösök csapatfőnöke a hírek szerint megfenyegette a riválist.

részletek

Vettel a kritikusokról: Rémálom az egész

A Ferrari F1-es pilótája nehezen elviselhetőnek tartja, hogy az emberek manapság egyik napról a másikra változtatnak a véleményükön. Csak azért tudja ezt kezelni, mert elég régóta van a sportban.

részletek

Olasz sajtó: Hamilton egyszerűen hatalmas

Az általában kritikus olasz média ezúttal senkibe nem szállt bele, ellenben elismerik, hogy Lewis Hamilton egyszerűen zseniális jelenleg a Formula-1-ben, akit rettentően nehéz legyőzni. Így van?

részletek

Verstappen a kritikák kereszttüzében Mexikó után

Mexikói meggondolatlan viselkedése és nyilatkozata után Max Verstappen az újságírók és kritikusok kereszttüzébe került, akik szerint éretlen és nemtörődöm hozzáállása veszélybe sodor másokat.

részletek

Sajtóvisszhang: Vettel újjáéledt

Sebastian Vettel feléledése, Charles Leclerc dühe és a Ferrari visszatérése címlapsztori lett Olaszországban. Így reagált az olasz média a Szingapúri Nagydíj végeredményére.

részletek

Sajtó: Kubicának nem lesz maradása, Latifi váltja

Úgy tűnik, a visszatérő lengyel harmatos teljesítménye kevés ahhoz, hogy a Williamsnél maradjon, sajtóinformációk szerint Nicholas Latifivel már alá is írták a jövő évi szerződést.

részletek

Sajtó: Leclerc nyugdíjba küldte Vettelt

Óriási kontraszt rajzolódott ki az elmúlt időszakban a Ferrari pilótái között, ezt az Olasz Nagydíj csak még inkább megerősítette. A nemzetközi, köztük az olasz sajtó Leclerc-t felemeli, Vettelt feledi.

részletek
Olvastad már?