Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 25. hétfő

Sajtó

Sajtó: Szinte kész az Alonso–Renault megegyezés

Spanyol és német hírek is arról szólnak, hogy Fernando Alonso a Daniel Ricciardót elvesztő Renault első számú opciója: az Auto Bild szerint gyakorlatilag eldőlt a kétszeres bajnok leigazolása. A hírek alapján Sebastian Vettel számára mindent vagy semmit alapon a Mercedes és a befejezés a két opció.

részletek

Sainz körül „felgyorsultak az események”

Idősebb Carlos Sainz a fiát övező pletykákra reagálva keveset árult el, mégis sokat mondott. Szavaiból arra lehet következtetni, hogy a McLaren pilótája valóban kapcsolatban lehet a Ferrarival.

részletek

Kemény: 18 verseny lehet 26 hét leforgása alatt

Jelenleg a koronavírus uralkodik a világban, a Formula-1 vezetői azonban készülnek a járvány lecsengése utáni időszakra. Ha nyártól beindul a nagyüzem, rettentően sűrű programja lesz az F1-nek.

részletek

Olasz sajtó: A Mercedes vezetésével háborút indítottak a Ferrari és az FIA ellen

Úgy tűnik, vége az elmúlt években ápolt jó kapcsolatnak, kölcsönös elismerésnek az élcsapatok között. Itáliában a sajtó úgy fogalmaz, a riválisok kőkemény ostromot kezdtek a Ferrari és az FIA ellen.

részletek

Correa: A sajtó manipulálta a szavaimat

Továbbra sincs vége a Juan Manuel Correa nyilatkozatát követő viharnak, a súlyos sérüléseiből még csak lábadozó amerikai pilóta szerint ugyanis nem azt és nem úgy mondta, ahogy az megjelent.

részletek

Sajtóhír: Többet kér a hűségért a Mercedestől Hamilton

Beszámolók szerint elakadt a hatszoros világbajnok és a csapat közti tárgyalás. Az istálló kétéves szerződésben gondolkodik, Hamilton hosszú távú kontraktusban nagyobb fizetséggel – cserébe a Mercedes lenne utolsó csapata.

részletek

Sajtó: Hamilton rövidesen aláír két évre

Olasz források szerint előrehaladott fázisban tart a hatszoros világbajnok Lewis Hamilton és a Mercedes tárgyalása. A szerződés a 2021-es és 2022-es szezonra szólna.

részletek

Sajtóvisszhang: Hamilton király és a trónörökösök

A vezető olasz újságok Lewis Hamiltont magasztalták az egekig, miközben a fiatalok próbálják őt letaszítani a trónról. A németek szerint az utolsó verseny a teljes szezon pontos tükörképe.

részletek

Sajtó: Ricciardo érkezhet Vettel helyére

Elméletileg mindkettőjüknek érvényes szerződése van 2020-ra, az olasz sajtó szerint azonban, amennyiben Sebastian Vettel mégis távozna a Ferraritól, Daniel Ricciardo ugrásra készen áll.

részletek

Verstappen és Hamilton fegyverszünetet kötött egymással

Érdekes, néha már komikus szópárbajt vívott egymással a két kiváló és agresszív pilóta az elmúlt hetekben. Bár barátok nem lesznek, megegyeztek, hogy innentől a nyilvánosság előtt nincs beszólogatás.

részletek

Sajtó: Binotto perrel fenyegette meg Hornert

Tovább gyűrűzik az Austinban kipattant botrány, amikor is a riválisok burkoltan, vagy nyíltan csalással vádolták meg a Ferrarit. A vörösök csapatfőnöke a hírek szerint megfenyegette a riválist.

részletek

Vettel a kritikusokról: Rémálom az egész

A Ferrari F1-es pilótája nehezen elviselhetőnek tartja, hogy az emberek manapság egyik napról a másikra változtatnak a véleményükön. Csak azért tudja ezt kezelni, mert elég régóta van a sportban.

részletek
Olvastad már?