Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 19. szerda

Sajtó

Sajtó: A Mercedes-motor már 1000 lóerő felett

Utolsó előnyét is elveszítheti a Ferrari, a Mercedes ugyanis Kanadában beveti továbbfejlesztett erőforrását, amely a hírek szerint már képes 1000 lóerő felett teljesíteni. Eldőlni látszik a szezon.

részletek

Egyre inkább inog Kubica ülése

A napokban pattant ki az a híresztelés, hogy Robert Kubicát Monaco után lecserélik és a Kanadai Nagydíjon már Nicholas Latifié a versenyzői ülés. A tesztpilóta tényleg jön, de még csak egy szabadedzésre.

részletek

Olasz sajtó: Ferrari, viszlát 2020-ban!

Besültek a nagy fejlesztések a Scuderia számára, a Mercedes és a Red Bull is a vörös autók előtt végzett. Ez pedig az olasz sajtónál előre láthatóan azt jelentette, hogy betelt a pohár a Ferrari miatt.

részletek

Sajtó: A Williams leállt a fejlesztéssel

Az idei év az istálló történetének egyik legpocsékabb szezonja. Már a tesztekre sem készült el időben az autó, amely elképesztően lassú. Sajtóhírek szerint pedig esélyes, hogy már nem is fejlesztik.

részletek

Az olasz sajtó valósággal szétszedte a Ferrarit

Az olasz média ismételten darabokra szedte a Ferrarit, miután a Scuderia most is képtelen volt megakadályozni a Mercedes újabb kettős győzelmét. Vettelt az átlagosság bajnokának mondják.

részletek

Sajtó: Gasly adatai használhatatlanul gyengék

Tavaly többször is nagyot villantott Pierre Gasly a Toro Rossóval, ám a Red Bullnál egyelőre gyengélkedik. A hírek szerint olyan mértékben, hogy Verstappen számára nem használhatók az adatai.

részletek

Vettel: Nincs eredendő baja a Ferrarinak

Bár még csak három futam telt el a huszonegy versenyt felölelő szezonból, az olasz lapok máris krízisről írnak a Ferrarinál, azonban Sebastian Vettel úgy gondolja, nincs semmi gond az idei autóval.

részletek

A Mercedes manipulálja a sajtót?

A Kínai Nagydíj véget ért, az első értékelések, nyilatkozatok már rég megtörténtek, most jött el a komolyabb elemzések, a meglepő vélemények és a bátor jóslatok ideje. A finn média szerint szó sem volt szabályellenes szárnyakról a címvédőknél.

részletek

Az olasz sajtó már temeti Vettelt

Úgy tűnik, az általában kíméletlen olasz sajtónál elfogyott a türelem Sebastian Vettel felé. Mivel Kínában sem váltotta meg a világot a négyszeres bajnok, Leclerc-t követelik vezérpilótának.

részletek

Sajtó: Hatalmas Honda-fejlesztés érkezik

Igazán jó hír a Red Bull rajongói számára, a holland sajtó ugyanis úgy értesült, hogy már a következő futamon, Bakuban egy jóval erősebb Honda-motorral felszerelkezve harcolhatnak.

részletek

Az olasz sajtó máris Leclerc mögött

Hiába gyors a 2019-es Ferrari, egyelőre képtelen nyerni. Márpedig, amikor nem nyer, máris a hátában érezheti a hazai sajtót. Olaszországban Charles Leclerc már hős, Vettel lassan kegyvesztett.

részletek

Sajtó: Pontot érne a leggyorsabb kör

Az utolsó pillanatban változhat a 2019-es versenyszabályzat a Formula-1-ben, sajtóinformációk szerint ugyanis esély nyílik arra, hogy már az idei évben pontot kapna, aki megfutja a leggyorsabb kört.

részletek
Olvastad már?