Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 19. hétfő

Sajtó

Sajtó: Radikálisan új motort épít a Ferrari

Az eddigiekhez képest totálisan eltérő koncepció szerint építi új erőforrását az olasz gyártó, miután nagyon úgy fest, hogy a 2021-es motorral is komoly gondok vannak. Az idei évet dobhatják.

részletek

Az F1 cáfolja a 2022-es szabályok halasztását

Sajtóértesülések szerint a világjárvány miatt ismét egy évvel későbbre csúszhat az F1 új generációs autóinak bemutatása, így a csapatok jövőre is az idei típusokkal versenyeznének.

részletek

Sajtó: Magnussen karrierjének vége

A világjárvány okozta gazdasági mélyrepülés egyik áldozata lehet Kevin Magnussen F1-es karrierje. Egy újságíró honfitársa szerint a pilóta pénzügyi okokból év végén jó eséllyel kiszorul a mezőnyből.

részletek

Sajtó: Stroll Vettel után Newey-t is megszerezné

Bár a körülmények továbbra is vitatottak, de a Racing Point idén a Mercedes másolásával nagyot ugrott előre a rajtrácson. Jövőre meglesz Sebatian Vettel, a főnök pedig most Adrian Neweyt akarja?

részletek

Raikkönen Vettelnek: Nem szabad törődni a sajtóval

A 2007-es világbajnok védelmébe vette Sebastian Vettelt, aki mostanában az olasz sajtó kereszttüzében áll. Raikkönen szerint nem szabad elolvasni a kritikákat, csak tennie kell a dolgát a németnek.

részletek

Sajtó: Vettel Spában aláír új csapatához

A szezon kezdete előtt igencsak felpörögtek az események a pilótapiacon, amik azóta kissé alábbhagytak. A hátralévő időszak legnagyobb kérdése kétségtelenül Sebastian Vettel jövője.

részletek

Sajtó: Raikkönen visszavonul

Egyre valószínűbb, hogy a 2001 óta a Formula-1-ben versenyző Kimi Raikkönen pályafutása az idény végén befejeződik, Nico Hülkenberg és Mick Schumacher érkezése is a kalapban van.

részletek

Sajtó: Vettel már rég a Racing Pointé

Egy olasz lap szerint Sebastian Vettel és a Racing Point összeborulása tényként kezelendő, a felek már két hónapja tárgyalnak egymással, és mostanra minden lényeges pontban megegyeztek.

részletek

Brit sajtó: Magyar dupla már júliusban

Az F1 valóban nem kapott kivételt a brit karanténszabályok alól, így nem rendeznek versenyt Silverstone-ban, állítja a Motorsport.com: ennélfogva változik a szezonkezdet, a mezőny Ausztriából egyenesen Magyarországra érkezik az új terv szerint.

részletek

Sajtó: Szinte kész az Alonso–Renault megegyezés

Spanyol és német hírek is arról szólnak, hogy Fernando Alonso a Daniel Ricciardót elvesztő Renault első számú opciója: az Auto Bild szerint gyakorlatilag eldőlt a kétszeres bajnok leigazolása. A hírek alapján Sebastian Vettel számára mindent vagy semmit alapon a Mercedes és a befejezés a két opció.

részletek

Sainz körül „felgyorsultak az események”

Idősebb Carlos Sainz a fiát övező pletykákra reagálva keveset árult el, mégis sokat mondott. Szavaiból arra lehet következtetni, hogy a McLaren pilótája valóban kapcsolatban lehet a Ferrarival.

részletek

Kemény: 18 verseny lehet 26 hét leforgása alatt

Jelenleg a koronavírus uralkodik a világban, a Formula-1 vezetői azonban készülnek a járvány lecsengése utáni időszakra. Ha nyártól beindul a nagyüzem, rettentően sűrű programja lesz az F1-nek.

részletek
Olvastad már?