Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

Sajtó

Sajtó: Kubicának nem lesz maradása, Latifi váltja

Úgy tűnik, a visszatérő lengyel harmatos teljesítménye kevés ahhoz, hogy a Williamsnél maradjon, sajtóinformációk szerint Nicholas Latifivel már alá is írták a jövő évi szerződést.

részletek

Sajtó: Leclerc nyugdíjba küldte Vettelt

Óriási kontraszt rajzolódott ki az elmúlt időszakban a Ferrari pilótái között, ezt az Olasz Nagydíj csak még inkább megerősítette. A nemzetközi, köztük az olasz sajtó Leclerc-t felemeli, Vettelt feledi.

részletek

Olasz sajtó: Leclerc a vezérünk, nem Vettel

Az olasz és a német sajtó számára is egyértelmű, hogy a Ferrarin belül a vezérszerep átkerült Charles Leclerc-hez és Maranellóban észre kell venni, hogy a monacói mögé kell végre beállni.

részletek

Sajtó: Bottas a héten aláír a Mercedeshez

Úgy tűnik, nem lesz változás a világbajnoki címvédő istálló felállásában és negyedik szezonját is megkezdheti Lewis Hamilton csapattársaként Valtteri Bottas. Sajtóhírek szerint már a héten aláír.

részletek

Sajtó: 10-15 extra lóerő a Renault-nál

Úgy tűnik, elkészült a francia gyártó idei harmadik specifikációjú erőforrása, amivel értékes lóerőkkel gazdagodik a McLaren és a gyári istálló. Valószínűleg már Belgiumban is láthatjuk élesben.

részletek

A Mercedes újra évekre bebetonozhatja magát az élen

2014 óta hozzászokhattunk, hogy az Ezüst Nyilak ünnepelnek a futamokat követően és év végén is. Sajtóinformációk szerint a 2020-as motor óriási dobás lesz és máris tesztelési fázisban van.

részletek

Íme az új BMW 330e limuzin

A bajor prémiumgyártó legnépszerűbb sportlimuzinjának portfóliója egy forradalmian innovatív plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával bővül, amely 50 százalékkal nagyobb tisztán elektromos hatótávolságot, 15 százalékkal alacsonyabb károsanyag-kibocsátási értéket és 292 lóerőnyi rendszerteljesítménnyel gazdálkodó, lebilincselő gyorsulási élményt garantál.

részletek

Olasz sajtó: Sehol sem voltunk!

Rövidnek bizonyult az öröm a Német Nagydíj után, a Hungaroringen ugyanis a Ferrarinak köze sem volt a győzelemért vívott harchoz. Úgy tűnik, a Ferrari Monzára tesz fel mindent, hogy győzzön.

részletek

Sajtó: 18 lóerő pluszt kapott a Mercedes

A Magyar Nagydíjat ugyan elsősorban a Mercedes kiváló gumikezelése döntötte el, a fejlesztett üzemanyag a motorteljesítményen dobott nagyot. A Petronas újítása Hamilton segítségére volt.

részletek

Olasz sajtó: Elvesztettük Leclerc-t, nyertünk egy új Vettelt

Az általában kritikus olasz média ismét dicséri Sebastian Vettelt múlt hétvégi kiváló vezetése miatt. Ugyanakkor sajnálkozik, hogy a Ferrarinál hiányzik az egyenletesség, valaki mindig hibázik.

részletek

Sajtó: Binotto lemond a technikai igazgatói posztról

Úgy tűnik, valóban komoly átszervezés történik az idei évben betliző Ferrari vezetőségében. Mattia Binotto feladja technikai igazgatói posztját, helyét egy háromfős team veszi át és 2020-ra koncentrálnak.

részletek

Olasz sajtóvisszhang: Leclerc az új vezér

A Ferrari otthonában Sebastian Vettel kegyvesztetté vált, miközben Charles Leclerc megérintette az olasz szurkolók lelkét - áll a különböző napilapok címoldalain. A monacóit a kis hercegnek nevezték a Brit Nagydíj után.

részletek
Olvastad már?