DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 9. szombat

RacingPoint

Vettel: Irreleváns volt az én versenyem

A Ferrari négyszeres világbajnoka az F1-es Szahíri Nagydíjon is csak küszködött, így végül pontot sem szerzett. Viszont örül Sergio Perez és jövő évi csapata, a Racing Point sikerének.

részletek

Perez: Tíz éve erről a pillanatról álmodtam

A szezon egyik legőrültebb hajráját hozó Szahíri Nagydíjon élete első F1-es győzelmét szerezte meg Sergio Perez, aki ettől többet már nem igazán tehet a Red Bull jövő évi üléséért. Stroll a harmadik.

részletek

Perez ütközés és Mercedes-blama után győzött

Sokáig úgy tűnt, hogy a beugró Russell nyerheti a Szahíri GP-t, a bokszutcai bakik sorozata révén viszont a rajt után a mezőny végére visszaeső mexikói aratta első sikerét a Racing Pointtal. Ocon és Stroll még dobogón.

részletek

Pereznek ma másodszor is fájni fog a múlt heti motorhiba

Sergio Perez újabb kiváló időmérő edzést zárt Szahírban. A mexikói a múlt héten alig néhány perccel a leintés előtt esett ki dobogós helyről motorhibával, ez pedig komoly hatással lesz most is.

részletek

Rossz gumit tettek fel Stroll autójára

Kiderült, hogy mi okozta a kanadai pilóta váratlan lelassulását a Q2-ben - Perez elégedett, szerinte a versenytempó számít és nem az időmérő, az autó pedig jónak tűnik.

részletek

Perez: Most vagyok a csúcson, a többi nem rajtam múlik

Az Isztambulban kilencedik dobogós helyezését szerző mexikói úgy érzi, most teljesít legjobban F1-es karrierje során, és ennél többet nem tud tenni annak érdekében, hogy jövőre is a mezőnyben legyen.

részletek

A szétcsúszott Stroll nem érti, mi történt vele

A Török Nagydíj pole-pozíciósa egy ponton tíz másodperces előnnyel vezette a futamot, de végül csak a kilencedik lett. Azt próbálja megérteni, hogyan eshetett ennyire vissza.

részletek

Stroll: Ez eddigi karrierem csúcsa

Elképesztő izgalmakat hozott a Török Nagydíj időmérő edzése, melyen 23 év után először született kanadai pole-pozíció Lance Stroll révén, a Racing Point örömét pedig Sergio Perez teljesítette be.

részletek

Szürreális: Stroll a pole-ban a Török Nagydíjon!

Közel két órán át tartó, esős, többször megszakított időmérő edzés hozott egészen váratlan eredményt a Formula-1 Török Nagydíján. A hajrában a Racing Point szárnyalt, a legjobb Mercedes csak a harmadik sorban.

részletek

A futamon domboríthat a Racing Point

Nem voltak igazán jók pénteken, nem számítanak nagy csodákra szombaton, vasárnap viszont lecsapnának - itt lehet előzni, nem éri meg különösebben az időmérőre állítani az autót.

részletek

Egálról indulva: Ki lesz a konstruktőri harmadik?

A Renault, a McLaren és a Racing Point gyakorlatilag egálról feszülhet neki a hátralévő négy versenynek - mindannyian az év végi harmadik helyet célozták meg, ezért pedig mindent meg is fognak tenni.

részletek

„Nem volt pozitív változás a kétnapos verseny”

Nem lelkesedik mindenki az Imolában kipróbált formátum iránt: a Racing Pointot hátrányosan érintette a kiesett edzésidő, a csapat technikai igazgatója szerint semmit nem adott hozzá a show-hoz.

részletek