Steward
Áts Ferenc
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 12. csütörtök

RacingPoint

Stroll: A tavalyi autó elfedte a fejlődésemet

A kanadai pilóta úgy érzi, második F1-es szezonjára jelentős mértékben fejlődtek a képességei, autója viszont annyival rosszabb lett egy év alatt, hogy az minden előrelépést beárnyékolt.

részletek

Sajtó: Kubica napokon belül aláír a Racing Pointhoz

Miután biztossá vált, hogy Robert Kubica jövőre nem a Williamsnél folytatja pályafutását, elkezdett válogatni a lengyel a lehetőségek között. Sajtóértesülések szerint a Racing Pointnál köthet ki.

részletek

Ricciardo GoPro-kamerája buktatta le a Renault-t

A francia csapatot a Racing Point óvása nyomán zárták ki utólag a Japán Nagydíjról, a silverstone-i alakulat azonban cáfolja, hogy egy átszerződött szakember adta volna le a drótot, sőt a cél nem is az volt, hogy kiszúrjanak velük.

részletek

Akik igazán jól jártak a Renault-k kizárásával

Alaposan felforgatja a Japán Nagydíj végeredményét, valamint az összetett pontverseny állását Daniel Ricciardo és Nico Hülkenberg kizárása. A Renault még az ötödik pozícióját is elveszítheti.

részletek

Sajtó: 2021-es ülésre gyúr Kubica

Nem szánja véglegesnek idei távozását a rajtrácsról Robert Kubica: a pilóta lengyel szponzora állítólag három csapatot is megkörnyékezett. A befutó a Haas lehet.

részletek

A Toro Rosso csak nyert Gaslyval, meglehet a hatodik hely

A Red Bull fiókcsapata is rengeteget erősödött tavalyhoz képest, a Honda hazai pályáján Pierre Gasly megint remekelt, négy értékes pontot gyűjtött be és megerősítette a csapat hatodik helyét.

részletek

Megóvta a japán végeredményt a Racing Point

A középcsapat óvást nyújtott be bajnoki riválisa, a Renault ellen: vádjuk szerint a fékerő-eloszlás módosításához használtak tiltott segédeszközt. Értékes konstruktőri pontok forognak kockán.

részletek

Perez: Nagy felzárkózás volt ez

Elfüstölő motorja miatt a Racing Point versenyzője, Sergio Perez csak a mezőny végéről vághatott neki az Olasz Nagydíjnak, mégis pontot tudott szerezni. Kellett ehhez egy erős vezetés és egy jó taktika a csapattól.

részletek

Oda a Mercedes híres megbízhatósága?

Egy hét leforgása alatt harmadszor adta meg magát egy-egy vadonatúj Mercedes-erőforrás. A Racing Point annyira nem bízik már az új egységben, hogy inkább egy korábbi specifikációt kértek.

részletek

Perez: Ha úgy adódik, el fog engedni a Racing Point egy nagyobb csapathoz

Sergio Perez nemrég szerződést hosszabbított a Racing Pointtal, ráadásul nem is rövid távra, viszont továbbra is abban reménykedik, hogy majd idővel befut egy zsíros ajánlat. Persze tudja, lehet, hogy ez soha nem történik meg, így pedig a mostani helyzetből kell kihoznia a legtöbbet.

részletek

Gyorsan elfüstölt az új Mercedes-motor

Ijesztően gyorsan tönkrement Sergio Perez autójában az újfejlesztésű Mercedes-erőforrás. A mexikói Belgiumban még megússza büntetés nélkül, de Monzában jó eséllyel hátulról indul majd.

részletek

Bejelentette 2020-as párosát a Racing Point

Újabb csapat jövő évi felállása tisztázódott Spában. Sergio Perez nem is csupán egy, hanem kapásból három évre írta alá új szerződését a Racing Pointtal, megfelelően a várakozásoknak.

részletek
Olvastad már?