Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

RacingPoint

Villeneuve óta először vezetett versenyben kanadai pilóta

Lance Stroll alaposan odatette magát Németországban, fantasztikus versenyzéssel és kiválóan időzített bokszkiállásával még a mezőny élén is állt, végül negyedik lett. Még egy trükköt is bevetett.

részletek

Sainz: Ijesztő, mekkorát léptek előre a többiek

Úgy tűnik, vége a McLaren egyeduralmának a középmezőnyben. Bár nemrég még a Red Bullt akarták szorongatni, most ismét hátrafelé kell nézniük. Carlos Sainz elhűlve nézi a riválisok javulását.

részletek

Stroll: Végre, egy jó nap!

A Racing Pointot elég rég láttuk annyira elöl, mint ahol a második edzésen Lance Stroll és Sergio Perez végzett - a kifejezetten erős teljesítményt nyújtó fiatal kanadai örül, de tudja, ez még sehova nem számít.

részletek

Bíróságra viszik azt, ahogy Lawrence Stroll megvette a Force Indiát

Úgy néz ki, nem minden tiszta azzal az ügylettel kapcsolatban, ahogy Lawrence Stroll, Lance Stroll édesapja tavaly év közben megvette a Force Indiát és lett az istálló tulajdonosa - legalábbis a csapat korábbi orosz szponzora, az Uralkali bíróságra viszi az ügyet.

részletek

Stroll eddig 100%-ban kiesik a Q1-ben

A Racing Point kanadai versenyzője elképesztő negatív sorozatot tudhat magáénak, immáron egymás után tizenháromszor képtelen volt továbbjutni az időmérő első szakaszából. Mégis nagy tehetség lenne?

részletek

Perez: Szabályos voltam, mégis büntettek

A Francia Nagydíj sem múlt el vitatható 5 másodperces büntetés nélkül. A rajt után hibázó Sergio Perez azt mondja, nem az ő hibája, hogy olyan kerülőutat alakítottak ki, amelyen gyorsabban lehet haladni, mint a pályán.

részletek

Ocon nagyon előrelépne már a tesztpilótai szerepkörből

A tavalyi év végén ülés nélkül maradó Esteban Ocon és menedzsmentje már keményen dolgozik, hogy jövőre ismét a mezőny tagja legyen a francia. De ezt vajon a gyári istállónál teheti meg?

részletek

Ezért robbant fel Kanadában a Mercedes-motor

Lance Stroll versenyautójában a vadonatúj, második specifikációs Mercedes-erőforrás látványos lángolás kíséretében adta meg magát Montrealban. A gyártó időközben rájött, mi okozta a gondot.

részletek

Bajban Stroll és a Racing Point

Tönkrement a vadonatúj Mercedes-motor az időmérő előtt, de ezt leszámítva is inkább hátrafelé lépdel a Racing Point, pedig év elején arra számítottak, éppen ebben az időszakban fognak fejlődni.

részletek

Perez már az F1 utáni életét mérlegeli

Vannak olyan sorozatok, ahol el tudná képzelni magát, az oválpályáktól azonban a sérülésveszély miatt távol tartaná magát. Sergio Perezt életkora az F1-es középmezőnybe helyezi, de már gondol a jövőre.

részletek

Strollt Schumacher versenyzése fogta meg

Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó pilóta a Formula-1-ben Lance Stroll, akire a hétszeres világbajnok versenyzése volt a legnagyobb hatással kiskorában. Azóta évek óta a mezőny tagja.

részletek

Stroll: Rossz nézni, ahogy a Williams szenved

A fiatal kanadai a grove-i istállónak köszönheti bemutatkozását, ám a stabil középcsapatból két év alatt küszködő sereghajtó lett. Bár nem a legjobb viszonyban váltak el, Lance Stroll egyáltalán nem örül ennek.

részletek
Olvastad már?