Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 14. péntek

RacingPoint

Perez: A tévében nézve unalmas az F1

Sergio Perez két kihagyott futam után ezen a hétvégén visszatér a mezőnybe, az elmúlt hetek során azonban számára szokatlan szemszögből követhette a Formula-1 történéseit, amelynek tapasztalatait most meg is osztja.

részletek

Negatív vírusteszt: Perez visszatér Barcelonában

A Racing Point tette közzé a jó hírt, miszerint az FIA megerősítette: negatív lett a mexikói koronavírustesztje, így a hétvégén újra F1-es autóba ülhet a Spanyol Nagydíjon.

részletek

Három csapat fellebbezett, kettő visszalépett

Végül nem fordultak öten az FIA Fellebbviteli Bíróságához a Racing Point másolási ügyében: a Renault és a Ferrari tartott ki amellett, hogy szigorúbb ítéletre van szükség, a rózsaszín istálló pedig enyhítésért fellebbez.

részletek

Stroll a kirúgásáról beszélt - jöhet Vettel?

A Racing Point pilótája most először nyilatkozott arról az eshetőségről, hogy 2021-ben Sergio Perez helyett az ő helyére érkezne a Ferraritól távozó Sebastian Vettel.

részletek

Wolff szívesen menne bíróságra, Stroll kikéri magának a csalást

A Mercedest eddig nem vették elé a Racing Point ügyében: Toto Wolff provokatívan kijelentette, csak óvjanak a riválisok, mivel ők ártatlanok. Lawrence Strollt felháborította a fellebbezni tervezők rossz sportemberi magatartása: hadat üzent a csalással vádaskodó csapatoknak.

részletek

Podcast: Gumimágia, legyőzték a Mercedest

Az F1 történetének egyetlen 70. évfordulós nagydíját Max Verstappen nyerte: tökéletes vezetés, remek gumikezelés, extrém taktika – így sikerült otthon megfogni Hamiltont. Persze Hülkenberget és Vettelt se hagytuk szó nélkül!

részletek

A Racing Point szerint Perez visszatér hétvégén

Otmar Szafnauer szerint a vírus folyamatosan távozik Sergio Perez szervezetéből és ő úgy gondolja, hogy a hétvégi barcelonai futamra "kitisztul". Hülkenberg azért marad tartaléknak.

részletek

Ezért kellett Hülkenbergnek kiállnia a végén

Már a 70. Évfordulós Nagydíj elején meghiúsultak Nico Hülkenberg dobogós álmai, ráadásul harmadik bokszkiállása miatt végül csupán hetedik lett. A Racing Pointot magukhoz rendelték a versenyfelügyelők, mert szabálytalan alkatrészt használt.

részletek

Hülkenberg: Elengedem Verstappent, hogy ne keverjen bajt

Amikor az embernek jól megy a szekér, könnyebben veszi humorosra a figurát. A visszatérőként kiváló teljesítményt nyújtó Nico Hülkenberg viccesen odamondott egyet holland riválisának.

részletek

Összejön-e a dobogó Hülkenbergnek?

Megvalósul-e a tündérmese, megszerzi-e karrierje első F1-es dobogós helyezését a 3. rajthelyről induló Nico Hülkenberg a 70. Évfordulós Nagydíjon? A kérdés természetesen a Racing Point vezéreit is foglalkoztatja: a Formula.hu meghallgatta őket!

részletek

Verstappent lenyűgözte Hülkenberg teljesítménye

Ezúttal kicsúszott a legjobb három közül Max Verstappen, de hihetetlen, hogy ezt a hirtelen beugró Nico Hülkenbergnek köszönheti, aki szerinte egyértelműen megérdemelne egy állandó ülést.

részletek

Hülkenbergben még ennél is sokkal több van

A tavalyi év végén ülés nélkül maradó, ám Sergio Perez sajnálatos betegsége miatt hirtelen beugró német pilóta egyre inkább összeszokik a korábban ismeretlen autóval és fokozatosan felzárkózik.

részletek
Olvastad már?