Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

RacingPoint

Perez már az F1 utáni életét mérlegeli

Vannak olyan sorozatok, ahol el tudná képzelni magát, az oválpályáktól azonban a sérülésveszély miatt távol tartaná magát. Sergio Perezt életkora az F1-es középmezőnybe helyezi, de már gondol a jövőre.

részletek

Strollt Schumacher versenyzése fogta meg

Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó pilóta a Formula-1-ben Lance Stroll, akire a hétszeres világbajnok versenyzése volt a legnagyobb hatással kiskorában. Azóta évek óta a mezőny tagja.

részletek

Stroll: Rossz nézni, ahogy a Williams szenved

A fiatal kanadai a grove-i istállónak köszönheti bemutatkozását, ám a stabil középcsapatból két év alatt küszködő sereghajtó lett. Bár nem a legjobb viszonyban váltak el, Lance Stroll egyáltalán nem örül ennek.

részletek

Perez: Majdnem elütöttem két pályabírót

Megállt az ütő egy pillanatra a mexikói pilótában a vasárnapi Monacói Nagydíjon: rémülten kérdezte a Racing Pointtól, nem gázolt-e el két előtte átfutó pályabírót a biztonsági autós fázis során.

részletek

Nem csak a Ferrari bukott a fejlesztésekkel

Óriási reményekkel várták Barcelonát a Ferrarinál, de a frissítések ellenére az istálló csúfosan leszerepelt. Nem voltak azonban egyedül ezzel, a Racing Pointnál is visszafelé sült el a sok újítás.

részletek

Stroll: Sokkal jobb itt, mint a Williamsnél

Lance Stroll szerint hatalmas különbség van a Racing Point javára a csapatnál uralkodó légkörben és környezetben ahhoz képest, amit a Williamsnél tapasztalt és ez eredményekben is megmutatkozik.

részletek

A Racing Point szinte új autót épít

Olyan fejlesztési csomaggal készül a Racing Point, amely mondhatni, új autóval vértezi fel Lance Strollt és Sergio Perezt, állítja a csapatfőnök Otmar Szafnauer és a technikai igazgató Andy Green is.

részletek

Változásokat vár az F1-től Perez, különben önként kiszáll

Sergio Perez gyakorlatilag feltételhez kötötte közép-, illetve hosszútávú maradását az F1-ben: a mexikói szerint az érkező új szabályokkal mindenképp változnia kell annak, hogy a bajnokság jelenleg túlságosan autóközpontú.

részletek

Szuperizgalmas bajnokság a nagyok árnyékában

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eljátszunk a gondolattal, hogyan nézne ki az F1 a három nagycsapat nélkül: következik a B-liga összefoglalója Raikkönen remeklésével és a Renault égésével.

részletek

Stroll visszarepítené a negyedik helyre a Racing Pointot

Lance Strollnak az az idei célja, hogy a negyedik helyre repítse a Racing Pointot, ezzel megismételve a csapat 2016-os és 2017-es teljesítményét, amit még Force India néven értek el.

részletek

Három tized a hetedik és a tizennyolcadik között

Rendkívül szoros a középmezőnyben a csata, még a tavalyinál is élesebb a küzdelem. A legapróbb fejlesztéseknek is döntő kihatásuk lehet a végeredmény szempontjából a Racing Pointnak is.

részletek

Perez: A harmadik dobogó is meglehetett volna

Sergio Perez úgy érzi, 2017-ben is esélyes lehetett volna Bakuban az első három hely valamelyikére, ha nincs az ütközés. Ezúttal nehezebb lesz, mert nem érzi azt a magabiztosságot, mint korábban.

részletek
Olvastad már?