DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 27. szerda

RacingPoint

Perez: Összehasonlíthatatlan a Red Bull és a Racing Point

Sergio Perez első szezonjára készül a Red Bull csapatánál, azután, hogy hét évet húzott le a Force India/Racing Point színeiben. Elmondta, hogy változtatnia kell vezetési stílusán a győzelemért.

részletek

Hülkenberg kevés híján nemet mondott Stroll hívására

Úgy tűnik, hogy a tavalyi év után idén is az Aston Martin (korábban Racing Point) istállóhoz lesz köze Nico Hülkenbergnek. Pedig a német tavaly tartott a beégéstől, ezért majdnem nemet mondott.

részletek

Perez: A világ legostobább emberének éreztem magam

Ezt gondolta magáról a mexikói pilóta, amikor tavaly nyáron az F1-esek közül elsőként kapta el a koronavírus-fertőzést – ráadásul karrierje egyik legfontosabb szakaszában kellett futamokat kihagynia.

részletek

„Végre újra Vettel mögött áll a csapata”

Ralf Schumacher örül és reméli, hogy jó dolga lesz négyszeres F1-es világbajnok honfitársának az Aston Martinnál – viszont figyelmeztette is, hogy ne számítson egyből csodákra az új csapatától.

részletek

Stroll: Ahány siker, annyi kudarc

Bár a 2020-as szezon során ért el kiemelkedő eredményeket, Lance Stroll számára keserédes volt a legutóbbi F1-es idény. Érzése szerint akár ötször dobogóra állhatott volna.

részletek

Az Aston Martin megérkezett a Formula-1-be

A gyorsasággal és a precizitással egyelőre nincs gond: amint éjfélt ütött az óra az Egyesült Királyságban, 2021. január 1-jének éjszakáján beköszönt a Formula-1-be a Racing Point irányítását átvevő Aston Martin.

részletek

Perez év elején azt hitte, minden elveszett

Koronavírus, kirúgás, elúszott eredmények: Sergio Perez mélységekből jutott magasságokba, az első futamgyőzelemig és a Red Bull-szerződésig. A mexikói 12 pontban értékelte szezonját.

részletek

A csapatfőnök rémálma: az orrba dugott vírusteszt

Nincs csapat, amely körül több zűr történt volna az idei F1-es szezonban, mint a Racing Point. A csapatvezető kidolgozott egy technikát, ami minden nehézségen átsegítette, egyedül a PCR-tesztekkel nem tudott megbarátkozni.

részletek

Névadó szponzorral érkezhet az Aston Martin az F1-be

Az átalakulás előtt álló Racing Point a hírek szerint nem egyszerűen Aston Martinná változik át. A brit autógyártó mellett egy jelentős amerikai cég is csatlakozhat az istállóhoz.

részletek

Racing Point: A kihagyott lehetőségek éve

Otmar Szafnauer szerint az igazságosnál több balszerencse jutott ki nekik, de megmutatták, hogy versenyképesek és jövőre Aston Martinként még erősebbek lesznek, mint idén.

részletek

A búcsúzó Perez vigasztalta síró szerelőit

Sergio Perez szomorú amiatt, hogy egy technikai meghibásodással kellett búcsúznia a Racing Pointtól, mégis ő volt az, aki összetört szerelőibe próbált lelket önteni. Vajon látjuk jövőre a mexikóit?

részletek

Stroll: Régóta zaklatnak a hátterem miatt

Már gokartos évei alatt hátrányos megkülönböztetés érte Lance Strollt: kipécézték és azt hangoztatták, neki könnyű dolga van apja pénze miatt. A kanadai továbbra is azért a célért küzd, hogy egyszer világbajnok legyen.

részletek