Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 26. kedd

RacingPoint

„Végre újra Vettel mögött áll a csapata”

Ralf Schumacher örül és reméli, hogy jó dolga lesz négyszeres F1-es világbajnok honfitársának az Aston Martinnál – viszont figyelmeztette is, hogy ne számítson egyből csodákra az új csapatától.

részletek

Stroll: Ahány siker, annyi kudarc

Bár a 2020-as szezon során ért el kiemelkedő eredményeket, Lance Stroll számára keserédes volt a legutóbbi F1-es idény. Érzése szerint akár ötször dobogóra állhatott volna.

részletek

Az Aston Martin megérkezett a Formula-1-be

A gyorsasággal és a precizitással egyelőre nincs gond: amint éjfélt ütött az óra az Egyesült Királyságban, 2021. január 1-jének éjszakáján beköszönt a Formula-1-be a Racing Point irányítását átvevő Aston Martin.

részletek

Perez év elején azt hitte, minden elveszett

Koronavírus, kirúgás, elúszott eredmények: Sergio Perez mélységekből jutott magasságokba, az első futamgyőzelemig és a Red Bull-szerződésig. A mexikói 12 pontban értékelte szezonját.

részletek

A csapatfőnök rémálma: az orrba dugott vírusteszt

Nincs csapat, amely körül több zűr történt volna az idei F1-es szezonban, mint a Racing Point. A csapatvezető kidolgozott egy technikát, ami minden nehézségen átsegítette, egyedül a PCR-tesztekkel nem tudott megbarátkozni.

részletek

Névadó szponzorral érkezhet az Aston Martin az F1-be

Az átalakulás előtt álló Racing Point a hírek szerint nem egyszerűen Aston Martinná változik át. A brit autógyártó mellett egy jelentős amerikai cég is csatlakozhat az istállóhoz.

részletek

Racing Point: A kihagyott lehetőségek éve

Otmar Szafnauer szerint az igazságosnál több balszerencse jutott ki nekik, de megmutatták, hogy versenyképesek és jövőre Aston Martinként még erősebbek lesznek, mint idén.

részletek

A búcsúzó Perez vigasztalta síró szerelőit

Sergio Perez szomorú amiatt, hogy egy technikai meghibásodással kellett búcsúznia a Racing Pointtól, mégis ő volt az, aki összetört szerelőibe próbált lelket önteni. Vajon látjuk jövőre a mexikóit?

részletek

Stroll: Régóta zaklatnak a hátterem miatt

Már gokartos évei alatt hátrányos megkülönböztetés érte Lance Strollt: kipécézték és azt hangoztatták, neki könnyű dolga van apja pénze miatt. A kanadai továbbra is azért a célért küzd, hogy egyszer világbajnok legyen.

részletek

Lawrence Stroll: Perez megérdemelné a Red Bullt

A Racing Point tulajdonosa és Otmar Szafnauer csapatfőnök is reméli, hogy az F1-es Szahíri Nagydíjon első futamgyőzelmét szerző mexikói 2021-ben is a mezőny tagja lesz.

részletek

Vettel: Irreleváns volt az én versenyem

A Ferrari négyszeres világbajnoka az F1-es Szahíri Nagydíjon is csak küszködött, így végül pontot sem szerzett. Viszont örül Sergio Perez és jövő évi csapata, a Racing Point sikerének.

részletek

Perez: Tíz éve erről a pillanatról álmodtam

A szezon egyik legőrültebb hajráját hozó Szahíri Nagydíjon élete első F1-es győzelmét szerezte meg Sergio Perez, aki ettől többet már nem igazán tehet a Red Bull jövő évi üléséért. Stroll a harmadik.

részletek
Olvastad már?