Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 27. kedd

RacingPoint

A McLaren vezetője a Racing Point „doktorán” élcelődik

A McLaren vezérigazgatója szerint már a fele sem tréfa annak, hogy a Racing Pointnál két prominens személy pozitív koronavírus-tesztjéről csak napok elteltével tájékoztatták a többi csapatot és a nyilvánosságot.

részletek

Stroll tünetei az orvosát is félrevezették

Nem köhögött, nem volt láza és fejfájás sem gyötörte, mégis pozitív koronavírus-tesztet produkált az Eifel Nagydíjról fertőzés miatt hiányzó Lance Stroll. Semmi nem a Covidra utalt.

részletek

Perez: Nem sok csapattal tárgyalunk

Bár konkrétumokat nem tudott és nem is akart elárulni a jövőjével kapcsolatban a Racing Pointot a szezon végén elhagyó mexikói, az kiderült, hogy csak kevés istállóval vannak kapcsolatban.

részletek

Megdorgálják a Racing Pointot Stroll miatt

Mulasztást követett el a silverstone-i csapat: nem csupán a nyilvánosság értesült késve Lance Stroll pozitív koronavírustesztjéről, hanem az FIA is. A Racing Pointnak azonnal jelentenie kellett volna. A csapatfőnök kikéri, hogy ne vennék komolyan az elővigyázatosságot.

részletek

Most már Hülkenberg is időben a helyszínen

Még egyszer nem bízza a véletlenre a tartalékpilóta kérdését a Racing Point, Portugáliába időben kiutaztatta Nico Hülkenberget. De most először más csapatok is óvintézkedést tettek.

részletek

Stroll elkapta a koronavírust, de azóta kigyógyult

Váratlan bejelentést tett az Eifel Nagydíjat betegség miatt kihagyó Lance Strollt: a nürburgringi futam után pozitív lett a vírustesztje. Aztán viszont már negatív eredményt is fel tudott mutatni.

részletek

Perez váláshoz hasonlította a menesztését

Együtt vagytok, de tudod, hogy vége lesz – így írta le Sergio Perez jelenlegi kapcsolatát csapatával, ahonnan év végén távozni kényszerül. Több istállóval is tárgyalásokba kezdett a 2021-ről.

részletek

Hülkenberg először azt hitte, ugratják

A Racing Point kiválóan szereplő beugró pilótája a csapat múlt hétvégi hívását kezdetben viccnek hitte, magát a helyettesítést pedig jeges vízben való megmártózásnak írta le.

részletek

A Racing Pointnál nem értik a Ferrari tempóját

A Racing Point technikai igazgatója, Andrew Green elmondta, egyszerűen nem értik, honnan húzta elő szombati tempóját a Ferrari. Ők fel szokták áldozni az időmérőt, hogy a versenyen jobbak legyenek.

részletek

Hülkenberg reménykedik a jövőt illetően

Nico Hülkenberg akár a Red Bullnál is kiköthetett volna az Eifel Nagydíj hétvégéjén, mégpedig Alexander Albon helyén. A német az újabb sikeres beugrás után sem tudja, hogy lesz-e helye az F1-ben a 2021-es évadra.

részletek

Hülkenberg: Még fel sem fogtam, mi történt az elmúlt napokban

A Racing Pointot idén másodszor kisegítő Nico Hülkenberg pontjainak is köszönhetően az istálló megelőzte a McLarent, így feljött a tabella harmadik helyére. A német még fel sem fogta, mi történt vele.

részletek

Stroll a WC-n ragadt, az autóig se bírt elmenni

Lance Stroll nem koronavírus, hanem durva gyomorbántalmak miatt kénytelen kihagyni az Eifel Nagydíj hétvégéjét – árulta el a csapatfőnök, Otmar Szafnauer, akitől megtudtuk: a kanadai az utolsó pillanatig hezitált, hogy vállalja-e a versenyzést vagy sem.

részletek
Olvastad már?