Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 6. hétfő

RacingPoint

Williams: Nem az a baj, hogy nincs rózsaszín Mercedesünk

Claire Williams szerint különböző felfogások vannak az F1-ben az autóépítést tekintve, de ők megmaradnak független konstruktőrnek, mert ezzel voltak sikeresek és büszkék erre. Nem úgy, mint más.

részletek

Stroll az Aston Martin új elnöke, megerősítette az F1-es részvételt

Fontos bejelentéseket tett a brit sportautómárka: félmilliárd font tőkeemelés történt, melynek nagy részéről Lawrence Stroll konzorciuma gondoskodik – áprilisban a kanadai elfoglalja az igazgatótanács elnöki székét.

részletek

Kubica szerint is küszködés vár az Alfa Romeóra

A tesztnapot élen záró tartalékpilóta úgy látja, a riválisok sokat fejlődtek, és nehéz lesz harcolni velük. „Több mint két Mercedes lesz az első öt között” – jósolta meg a Racing Point kapcsán.

részletek

Williams: Tartjuk magunkat annyira, hogy ne másokat másoljunk

Az utóbbi években elterjedt a kisebb istállók körében, hogy valamelyik élcsapattal szorosabb szövetséget kötnek és szinte egyben megkapják a korábbi fejlesztésű autó koncepcióját. A Williams ellenáll.

részletek

A Racing Point nem érti, a többiek miért nem másolnak

A rózsaszín csapat szerint mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy az élcsapatoktól vásároljon alkatrészeket, ezért feleslegesnek tartják a kritizálást és a panaszkodást.

részletek

Stroll: Olyan gyorsak vagyunk, mint a Ferrari

Nem meglepő módon a Racing Point versenyzői is élvezik, hogy a versenyautó tempója már a Ferrariéval vetekszik. Igaz, a negatív hangok szerint ezt a Mercedes tökéletes másolásának köszönhetik.

részletek

Perez: Még sosem vezettem jobb autót

Sergio Perez úgy érzi, hogy a rózsaszín Mercedesként csúfolt autónál még sosem vezetett jobbat, ugyanakkor egyelőre még nem meri megmondani, szerinte hol tarthatnak a többiekhez képest.

részletek

Így olvad össze a Racing Point és az Aston Martin

2021-től a silverstone-i istálló a brit sportautómárka gyári csapatává válik. Többről lesz szó, mint szimpla átnevezés: Otmar Szafnauer csapatfőnök beszélt a részletekről.

részletek

A Renault és a McLaren óvást tervez a Racing Pointtal szemben

Bár már első látásra is zúgolódtak a Mercedes-klón Racing Point versenyautóját látva, sajtóértesülések szerint a Renault és a McLaren nem áll meg a háborgásnál és hivatalosan tiltakozni fog.

részletek

Horner: A kicsiknek szüksége van a nagyok segítségére

Miután a Racing Point autója nagy port kavart a paddockban, hiszen gyakorlatilag a tavalyi Mercedes, csak rózsaszínben, Christian Horner védelmébe vette őket. A kisebbeknek szüksége van a segítségre.

részletek

Steiner is odaszúrt a Racing Pointnak

A Haas csapatfőnöke szerint a rózsaszín istállónál érdemes lenne „gondolkodni, mielőtt megszólalnak”, mert a Mercedes másolásával idén olyat tettek, ami miatt korábban mást kritizáltak.

részletek

Áll a bál a „rózsaszín Mercedes” miatt

Nagy visszhangot keltett a paddockban a Racing Point új autója, ami kiköpött mása a tavalyi Mercedesnek. Sainz szerint megnehezítik a kisebb csapatok dolgát, ha egyesek a nagyokból élnek.

részletek
Olvastad már?