Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 28. kedd

RacingPoint

Racing Point: Stroll pénze nem elég

A csapatfőnök szerint még a világ összes pénzével is évekbe telik, mire valaki a csúcsra jut, nekik pedig nem is áll a rendelkezésükre ennyi. Jobb a helyzet, mint volt, de csodák nincsenek.

részletek

Óriási vagyont áldozna Stroll az Aston Martinra

A Racing Point istálló vezérének ugyan riválisa akadt, de továbbra is igyekszik bevásárolni magát az Aston Martin vezetőségébe. Ennek eredményeképpen akár az F1-es istállót is átnevezhetik.

részletek

Stroll: 2020 egy óriási lehetőség

A Racing Point a tulajdonosváltás után másfél gyengébb szezont teljesített jogelődjéhez, a Force Indiához képest. Most a csapat aranyifjúja, Lance Stroll komoly fejlődést vár.

részletek

Perez: Bennünk van a legnagyobb fejlődési potenciál

A Racing Point rutinos versenyzője, Sergio Perez úgy véli, 2020-ban ők ugorhatnak előre a legtöbbet, ugyanis az ő istállójukban van a legnagyobb fejlődési potenciál.

részletek

Képzelt riport egy világbajnokságról

Kimi Raikkönen bajnokesélyesnek tűnt, a világbajnoki címvédő csak hatodik lett, Sainz zsinórban ötször szerzett pole-t… Hogy miféle bajnokság volt ez? A 2019-es F1-es szezon. Egyetlen apró módosítással.

részletek

Stroll szerint egyszerű a 2019-es visszaesésük magyarázata

Lance Stroll szerint egyértelmű, miért teljesítettek gyengébben azok után, hogy évekig ők voltak a legjobb középcsapat: túl sok időt és energiát vitt el a csapat tulajdonosváltása körüli hercehurca.

részletek

Perez: Jövőre a Racing Point kitűnő éve jön

A Force Indiából tavaly év közben átvedlett új istálló megfizette az átalakulás árát, de az átmeneti visszaesést jövőre egy igazán nagy előrelépés követheti, legalábbis Sergio Perez szerint.

részletek

Kubica átsírt néhány éjszakát

A Formula-1 világa nagyon örült Robert Kubica visszatérésének és úgy tűnik, jövőre is maradhat. Az általa megvívott csata azonban sokszor sokkal nehezebb volt, mint hinnénk. Most is akad gond.

részletek

Sajtó: Aston Martin lehet a Racing Pointból

Az F1-es csapat dúsgazdag tulajdonosa, Lance Stroll ezúttal a brit autógyártóba vásárolná be magát, így tovább erősítene meglévő istállóján – számolt be egy nyomozást követően a hírről két szaklap.

részletek

Stroll: A tavalyi autó elfedte a fejlődésemet

A kanadai pilóta úgy érzi, második F1-es szezonjára jelentős mértékben fejlődtek a képességei, autója viszont annyival rosszabb lett egy év alatt, hogy az minden előrelépést beárnyékolt.

részletek

Sajtó: Kubica napokon belül aláír a Racing Pointhoz

Miután biztossá vált, hogy Robert Kubica jövőre nem a Williamsnél folytatja pályafutását, elkezdett válogatni a lengyel a lehetőségek között. Sajtóértesülések szerint a Racing Pointnál köthet ki.

részletek

Ricciardo GoPro-kamerája buktatta le a Renault-t

A francia csapatot a Racing Point óvása nyomán zárták ki utólag a Japán Nagydíjról, a silverstone-i alakulat azonban cáfolja, hogy egy átszerződött szakember adta volna le a drótot, sőt a cél nem is az volt, hogy kiszúrjanak velük.

részletek
Olvastad már?