DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

PolEspargaro

Vörösben debütált a GasGas Tech3

A hivatalosan újként érkező spanyol márka színeit vették fel a Tech3 GasGas név alatt futó szatellit KTM-jei, amelyekkel Pol Espargaro és Augusto Fernandez indul.

részletek

Espargaro: Csak az időt és a pénzt pazarolta rám a Honda

Kemény hangvételben nyilatkozott eddigi munkaadójáról a spanyol, aki szerint helytelen, hogy az átigazolása miatt már nem kapott újításokat. Fájt neki, hogy nem tudott eredményes lenni a Repsol színeiben.

részletek

„Új” márka és régi-új motoros a Tech3-nél

Az Osztrák Nagydíj pénteki edzései között jelentették be, hogy 2023-tól a KTM tulajdonába tartozó Gas Gas lesz hivatalosan a gyártói partnere a Tech3-nek, amely csapathoz visszatér Pol Espargaro.

részletek

Espargaro: Megmutattuk, hogy nem csak Marc tud nyerni a Hondával

Bár csak a dobogó legalsó fokára állhatott fel Katarban a futam nagy részében vezető spanyol, úgy érzi, ezzel is üzenetet küldtek a riválisok számára. Marquez még mindig nem érzett rá az új gépre.

részletek

Új győztes: Bastianini nyert a Gresini Ducatival

Az erre az évre ismét független csapattá váló alakulat olasz motorosa a hajrában kapta el az addig vezető Pol Espargarót, így első MotoGP-s győzelmét aratta. Brad Binder és a repsolos spanyol még a dobogón.

részletek

Felköthetik a gatyájukat Marquez riválisai? – tesztértékelő

Még nem érzett rá teljesen az új Hondára, mégis aggódhatnak a nyolcszoros világbajnok miatt az ellenfelek. A Suzuki készen áll, a Yamaha felemás, a Ducati rejtőzködik – avagy mit szűrhettünk le Indonéziában?

részletek

Espargaro zárt az élen a Hondával Quartararo előtt

Az első után az utolsó napot is behúzta a mandalikai kollektív gyakorláson a Repsol spanyolja, megelőzve a Yamaha regnáló világbajnokát és az Apriliával továbbra is remeklő testvérét.

részletek

Pol Espargaro nyitotta az élen az indonéz tesztet

A Repsol Honda spanyolja volt a leggyorsabb a MotoGP-mezőny számára ismeretlen mandalikai pályán zajló teszt első napján, megelőzve apriliás testvérét és a KTM-es Brad Bindert.

részletek

Bemutatták a Repsol Honda „új” festését

Ezúttal a MotoGP történetének egyik legsikeresebb csapata került sorra a szezon előtti prezentációk terén: Marc Marquez és Pol Espargaro gyári RV213V-jének dizájnja nem sokat változott.

részletek

Milleré a pénteki nap Valenciában

A délelőtti esőben még Iker Lecuona volt a leggyorsabb a MotoGP idényzáró hétvégéjén, a száraz pályán azonban már a két gyári Ducati diktálta főként a tempót. Quartararo tízen kívül egyelőre.

részletek

Pol Espargaro szerezte meg a pole-pozíciót

Meglepetés született a MotoGP silverstone-i időmérő edzésén, ahol a Repsol Honda spanyol motorosa volt a leggyorsabb. A fiatalabbik Espargaro számára ez volt a harmadik rajtelsősége a kategóriában.

részletek

Espargaro: Egyértelmű, hogy nem ezt akarjuk

Bár várakozások nélkül vágott neki első hondás szezonjának a Repsol új versenyzője, így sem elégedett a szezonja első felével – amely során ráadásul ő bukott a legtöbbször a teljes mezőnyben.

részletek