Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 3. szerda

PolEspargaro

Espargaro: Kedvez a stílusomnak a Honda, a cél a vb-cím

Először adott interjút hivatalosan is repsolos színekben a spanyol motoros, aki elmondta: nagyon izgul az első hondás tesztje miatt, és Marc Marquez jelenléte is motiválta a csapatváltásban.

részletek

Espargaro győzni akar a Repsol Hondával

A KTM-től dobogós helyezésekkel búcsúzó spanyol a MotoGP-mezőny egyik legnehezebben kezelhető motorjára ül át, de így is bízik a sikerben. Elmondása szerint jó a kapcsolata Marquezzel.

részletek

MotoGP Top 10: A 2020-as szezon legjobb versenyzői

Őrülten fordulatos küzdelmet hozott a MotoGP 2020-as idénye, amelyben szinte kivétel nélkül mindenki hullámzó teljesítményt nyújtott – ennek ellenére értékeltük és sorba állítottuk a legjobbakat.

részletek

Mir végre győzött, és a vb-cím kapujába ért

A Suzuki kettős sikerét hozta az Európai GP, amelyen a vb-éllovas révén meglett az idei kilencedik különböző győztes – aki ráadásul komoly előnybe került a csődöt mondó Yamahákkal szemben.

részletek

Petrucci: Úgy éreztem, senki sem bízott bennem

Az esős Francia GP győztese szerint szárazon is dobogós lehetett volna, de a hajrában nagyon tartott a Honda idei első pódiumát szerző Alex Marqueztől. A legjobb hármas értékelése Le Mans-ból.

részletek

Pol a pole-ban: először rajtelső a KTM!

Binder két héttel ezelőtti győzelme után Espargaro megszerezte az osztrák gyártó első pole-pozícióját Spielbergben, századokkal megelőzve Nakagamit és a büntetett Zarcót. Quartararo csak tizedik.

részletek

KTM: Espargaro érdemelte volna az első győzelmünket

Pit Beirer motorsport-igazgató szerint a spanyol elhivatottsága és küzdeni tudása nélkül most sehol sem tartana a projekt. Azért Brad Binder sikerének is megvan a maga érzelmi töltete.

részletek

Binder: Ijesztő, hogy máris nyertem

Több szempontból is történelmet írt a Cseh Nagydíjon a dél-afrikai újonc, aki mindössze harmadik versenyét futotta a MotoGP-ben. Ráadásul a KTM könnyen kettős győzelmet arathatott volna.

részletek

Honda: Alex érdeke, hogy lecseréltük

Miért igazolta le Pol Espargarót a Repsol? Miért száműzték verseny nélkül a szatellit csapathoz az ifjabb Marquezt? És mi lesz Cal Crutchlow sorsa? A hondás bejelentéscunami főszereplői nyilatkoztak.

részletek

Hivatalos: Espargaróra cseréli az ifjabb Marquezt a Repsol

Két bejelentést tett egyszerre a Honda: egyfelől megerősítették, hogy a KTM-től távozó Pol Espargaro lesz 2021-től Marc Marquez csapattársa, másfelől utóbbi öccsét áthelyezték az LCR-hez.

részletek

Meg tudja-e majd szorongatni Espargaro Marquezt?

Minden jel arra mutat, hogy jövőre ismét új csapattársat kap maga mellé a MotoGP regnáló világbajnoka: Pol Espargaro korábbi csapatfőnöke mondta el, miért lehet esélye ellene a spanyolnak.

részletek

Még az ülések fele kiadó a MotoGP-ben

Legalábbis hivatalosan, hiszen néhány csapat-versenyző párosítást a hivatalos bejelentés híján is biztosra lehet venni: megnéztük, hogyan fest a jövő évi rajtrács a 2020-as év feléhez közeledve.

részletek
Olvastad már?