Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

Partimód

Mercedes: Jó, akkor jövőre a versenyen is partimódunk lesz

Az időmérős motormód betiltásának első versenyhétvégéjén már Toto Wolff sem beszél olyan magabiztosan az előállt új helyzetről, mint korábban, de tudja, az F1-ben mindig is lassítani próbálták a legjobbakat.

részletek

Hamilton mulatságosnak és bóknak tartja a partimód betiltását

A Mercedes pilótája szerint dicséretként kell értelmezni, hogy legfőbb ellenfelük, a Red Bull kardoskodott ezért. A vb-éllovas sem tudja, pontosan mire lehet számítani a szabályváltozástól.

részletek

Binotto: Monzában változhat a helyzet

Bár a Ferrari idei erőforrása sem lesz egyik hétről a másikra erősebb, az Olasz Nagydíj hétvégéjén életbe lépő új technikai direktívával a márka összességében nyerhet a riválisokkal szemben.

részletek

„Partimód nélkül is a Mercedes lesz a mérce”

Andreas Seidl, a McLaren csapatfőnöke szerint akárhogy is csűrik-csavarják az Olasz Nagydíjra halasztott motorszabályokat, mindenképp a címvédő alakulat és motorgyártó marad az etalon az F1-ben.

részletek

Leclerc: Számunkra jó, hogy betiltják az időmérős módot

A Ferrarinak idén esélye sincs a Mercedesek ellen, akkora előnyt építettek ki a világbajnok istállónál. A vörösök jelentősen visszaestek, de Charles Leclerc örül a szabályváltozásnak.

részletek

Jaj a Mercedesnek, Spától betiltják a „partimódot”

Új technikai irányelvet készül megfogalmazni az FIA a Belga Nagydíj előtt, amit nehéz máshogyan értelmezni, mint hogy a Mercedes nyomasztó időmérős fölényét fognák vissza vele.

részletek

A Honda is saját időmérős partimódot akar

Megjött az önbizalma a japánoknak, miután 13 év után ismét futamgyőzelmet ünnepelhettek a Red Bullnak köszönhetően Ausztriában: a Honda most éppen az időmérős teljesítményén javítana.

részletek

A Honda újabb győzelmi receptje

Az elmúlt hétvégén fontos mérföldkőhöz érkezett a japán gyártó, végre futamgyőzelmet ünnepelhettek. Azt is tudják, hol kell leginkább javulniuk, hogy ezt újabb sikerek kövessék minél előbb.

részletek

A Renault parti-módja végre kiváló

Az előző években a francia erőforrás egyik leggyengébb pontja volt, hogy nem rendelkezett igazi, időmérős kvali-móddal. Ez már nem így van, alaposan meg is dicsérték a pilóták az új motort.

részletek

Eltűnhet a parti mód az időmérőkön

Különösen a Mercedes és a Ferrari volt képes drasztikusan javítani az időmérők harmadik szakaszában, ám most az FIA egy szabályváltozással hadat üzent egy komoly kiskapunak. Feltörhet a Renault?

részletek

Végre az időmérőn is harap a Renault-motor

Jó hír a Red Bull, a McLaren és a Renault rajongóinak, az Osztrák Nagydíj időmérő edzésén már ők is rendelkeznek kvali-móddal, ami jócskán segíthet a kiváló rajthely elérésében.

részletek

Fény derült a Mercedes titkos motormódjaira

Felfedte lapjait a Mercedes – Toto Wolffék megunhatták a parti móddal kapcsolatos folyamatos kérdéseket, a napokban ugyanis részletes magyarázatot adtak az F1-es erőforrásuk titokzatos beállításairól.

részletek
Olvastad már?