DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Pálya

Ilyen lesz az új madridi F1-es pálya

Közel öt és fél kilométer hosszú nyomvonal, utcai és épített jellegű szekciók, 20 kanyar, köztük esetlegesen egy döntött – bemutatjuk a Spanyol Nagydíj új helyszínét.

részletek

Fisichella: Nincs kedvenc rész, az egész pályát élveztem!

A korábbi háromszoros F1-es futamgyőztes próbálta ki először és ismertette a sajtó képviselőivel a vadonatúj Balaton Park Circuit trükkjeit a megnyitón.

részletek

Exkluzív: Még idén megnyitja kapuit az új balatoni versenypálya

Rövidesen hivatalosan is működésbe áll Magyarország új versenypályája, a Balaton Park Circuit, amely már idén vendégül látja több sorozat versenyeit.

részletek

Végleg lefújják-e a hajdúnánási MotoGP-pályát?

Januárban egyeztetnek a Dornával, hogy belefér-e a késés vagy sem, de jelen pillanatban még a 2026-os kezdés sem tűnik elképzelhetőnek.

részletek

Hajdúnánási MotoGP-pálya: felfüggesztve

Ahogy azt sejteni lehetett már egy ideje, a Hajdúnánás mellé tervezett MotoGP-versenypályával kapcsolatos beruházás is azok közé tartozik, amelyeket leállított egy időre a kormány a válság miatt.

részletek

„Hibagenerátor” kanyarok és három DRS-zóna Miamiban

Az izgalmas versenyeket tartották szem előtt a most debütáló új helyszín tervezői, akik szerint pilótáknak és mérnököknek egyaránt komoly kihívást fog jelenteni a pálya nyomvonala.

részletek

Már idén elkészülhet az ország lemodernebb versenypályája a Balaton partján

A jelek szerint felgyorsultak a munkálatok a magántőkéből épülő Balaton Park Circuitnél: információink szerint akár már a 2022-es esztendő második felére elkészülhet a létesítmény.

részletek

„Jövőre már nem maradhatnak így az austini hepehupák”

A MotoGP után a Formula-1 versenyzői is panaszkodtak az austini pálya állapotára, leginkább a veszélyes huplik miatt. Esteban Ocon elismerte, rossz hatással volt az autókra.

részletek

Superbike-vb-t is rendeznének Hajdúnánáson

Ez derül ki a legfrissebb Magyar Közlönyből: akárcsak a MotoGP-t, a Superbike-világbajnok mezőnyét is tíz évre látná vendégül a felépítendő kelet-magyarországi pálya.

részletek

Így dobná fel a lapos Abu Dhabit Ocon

Pályaterezés szempontjából egy apró, de fontos tényezőre hívta fel a figyelmet a Renault pilótája, aki szerint az F1-es szezonzáró helyszíne sokkal izgalmasabb is lehetne.

részletek

Raikkönen: Simán lehetne Finn Nagydíj, csak tegyék le a pénzt

A 2007-es világbajnok továbbra is biztos abban, hogy hazájában is rendezhetnének Formula-1-es nagydíjat, csak teremtsék meg hozzá a pénzügyi feltételeket. A helyszín nem jelentene problémát.

részletek

Legendás versenypályáján gyakorolhatnak a Lexus-tulajdonosok

Négy év működés után szintet ugrott a Lexus észak-amerikai vezetéstechnikai akadémiája: mostantól minden látogató a legendás Laguna Seca versenypályán hozhatja ki a maximumot magából és autójából.

részletek