Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 1. csütörtök

Pálya

„Hibagenerátor” kanyarok és három DRS-zóna Miamiban

Az izgalmas versenyeket tartották szem előtt a most debütáló új helyszín tervezői, akik szerint pilótáknak és mérnököknek egyaránt komoly kihívást fog jelenteni a pálya nyomvonala.

részletek

Már idén elkészülhet az ország lemodernebb versenypályája a Balaton partján

A jelek szerint felgyorsultak a munkálatok a magántőkéből épülő Balaton Park Circuitnél: információink szerint akár már a 2022-es esztendő második felére elkészülhet a létesítmény.

részletek

„Jövőre már nem maradhatnak így az austini hepehupák”

A MotoGP után a Formula-1 versenyzői is panaszkodtak az austini pálya állapotára, leginkább a veszélyes huplik miatt. Esteban Ocon elismerte, rossz hatással volt az autókra.

részletek

Superbike-vb-t is rendeznének Hajdúnánáson

Ez derül ki a legfrissebb Magyar Közlönyből: akárcsak a MotoGP-t, a Superbike-világbajnok mezőnyét is tíz évre látná vendégül a felépítendő kelet-magyarországi pálya.

részletek

Így dobná fel a lapos Abu Dhabit Ocon

Pályaterezés szempontjából egy apró, de fontos tényezőre hívta fel a figyelmet a Renault pilótája, aki szerint az F1-es szezonzáró helyszíne sokkal izgalmasabb is lehetne.

részletek

Raikkönen: Simán lehetne Finn Nagydíj, csak tegyék le a pénzt

A 2007-es világbajnok továbbra is biztos abban, hogy hazájában is rendezhetnének Formula-1-es nagydíjat, csak teremtsék meg hozzá a pénzügyi feltételeket. A helyszín nem jelentene problémát.

részletek

Legendás versenypályáján gyakorolhatnak a Lexus-tulajdonosok

Négy év működés után szintet ugrott a Lexus észak-amerikai vezetéstechnikai akadémiája: mostantól minden látogató a legendás Laguna Seca versenypályán hozhatja ki a maximumot magából és autójából.

részletek

Nincs más megoldás az olaj feltakarítására

Szürreális perceket hozott a Magyar Nagydíj harmadik szabadedzése, amikor a korábban kifolyt olajra szórt cementporon áthajtottak a pilóták és hatalmas porfelhőt húztak maguk után.

részletek

Megtartják Zandvoort egyik fő jellemzőjét

Nem lesz Tilke-pálya a Holland Nagydíj helyszínéből, az a cél, hogy megmaradjon az az örökség, ami körüllengi - így aszfaltozott bukóterekre sem kell számítani, maradnak a kavicságyak.

részletek

Így fog kinézni az indonéz utcai MotoGP-pálya

2021-től a gyorsaságimotoros-vb-t és a Superbike-világbajnokságot is vendégül látja majd a Mandalika Circuit, amelynek bemutatóvideójából az is kiderül, pontosan hogyan kell érteni a városi jelleget.

részletek

Hamilton már 26 különböző pályán győzött

Lewis Hamilton egyre több rekordot dönt meg az elmúlt időszakban. A brit még Michael Schumachernél is több versenyhelyszínt hódított meg, Vettel azonban akár utol is érheti jövőre.

részletek

Hamilton: Meg kéne változtatni Monacót

A szokásos, kevés izgalmat hozó, unalmas vonatozást láthatta a közönség Monte-Carlóban idén is. Lewis Hamilton a pálya vonalvezetésén is szívesen változtatna, még a herceggel is beszélt erről.

részletek