Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Nissany

Ki vezet a keddi teszten Abu Dhabiban?

Bár a szezon véget ért, kedden még egyszer utoljára felbőgnek az F1-es motorok a teszten, amelyen eredetileg csak fiatalok szerepeltek volna, de Alonsóval az élen több rutinosabb pilóta is feltűnik.

részletek

F2: Ütközés az élen, újra Svarcman vezet

Roy Nissany és Dan Ticktum balesete után Robert Svarcman könnyedén nyerte az F2 spái sprintversenyét, ezzel pedig átvette az összetett első helyét a nullázó Ilottól. Mick Schumacher második lett.

részletek

Exkluzív: Nissany élvezte a Williams-bevetést

Roy Nissany élvezte a Spanyol Nagydíj első szabadedzését, amelyen a Williams hivatalos F1-es tesztpilótájaként átesett a tűzkeresztségen, ráadásul a csapattól dicséretet is kapott. A magyar kötődésű izraeli pilóta péntek este számolt be a Formula.hu-nak a tapasztalatairól, és megkérdeztük menedzserét, Oláh Gyárfást is.

részletek

Elégedett Nissanyval a Williams

A magyar kötődésű pilóta közel volt Nicholas Latifihez az első szabadedzésen és a Williams F1-es csapata is elégedett volt a munkájával - ő is élvezte a feladatot, már alig várja a következőt.

részletek

Bottas az élen, hatalmas fölényben a Mercedes

A Spanyol Nagydíj első edzése is a feketére festett Ezüst Nyilak uralmát hozta, közülük a finn bizonyult gyorsabbnak néhány századdal Hamiltonnál. Verstappen a harmadik, nyomában a Ferrarik.

részletek

Bíznak Nissanyban a Williams versenyzői

Első hivatalos F1-es versenyhétvégi bevetésére készül Roy Nissany: az F2-ben versenyző Williams-tesztpilóta a Spanyol Nagydíj pénteki nyitóedzésén George Russell FW43-asával köröz majd Barcelonában. A formula.hu megkérdezte a gárda versenyzőit, hogy mit gondolnak a magyar kötődésű izraeli pilótáról.

részletek

Lehetőséget kap Barcelonában a magyar kötődésű tesztpilóta

Három szabadedzésen való vezetésre szerződött le Roy Nissany a Williamshez: a hétvégi F1-es Spanyol Nagydíjon sor kerül az izraeli versenyző ilyen formában történő bemutatkozására.

részletek

Nissany végcélja a világbajnoki cím az F1-ben

Magyar kötődésű izraeli tesztpilótát igazolt a Williams: Roy Nissany nem csupán jelen lenni akar a paddockban, sokkal komolyabb céljai vannak. 2021-ben már versenyzői ülés, később pedig győzelmek és vb-cím, méghozzá a Williamsszel.

részletek

Utánajártunk: Williams-befektető magyar kapcsolattal?

Hemzsegnek a Williams potenciális befektetőivel kapcsolatos pletykák, amelyek közül a formula.hu egyet különösen érdekesnek talált. Egy eddig a háttérben álló kanadai-izraeli üzletember roppant szoros magyar kötődéssel kopogtat a gárdánál, esetleges szerepvállalása pedig hazánk motorsportéletére is jócskán kihathat. Hogyan? Kiről is van szó? Felvázoljuk!

részletek

Sajtó: Budapesten élő üzletember is megvenné a Williamst

Három jelentkező van a Williamsre az olasz Gazzetta szerint, valamennyien pilóták apjai. Fiának venne csapatot Latifi és Mazepin, számunkra a legérdekesebb azonban kétségtelenül a magyar kötődésű Nissany család.

részletek

Magyar kötődésű pilótát igazolt a Williams

A kecskeméti gyökerekkel rendelkező Roy Nissany lett a Williams F1-es csapatának tesztpilótája a 2020-as szezonra. A versenyző elsősorban a szimulátorban fog dolgozni, de három szabadedzésen az autóba is beülhet.

részletek

Magyar szívvel vezeti Nissany az F1-es Williamst

Kecskeméten kezdte versenyzői pályafutását és a szívében magyarnak vallja magát Roy Nissany, az izraeli formulaautó-versenyző, aki az F1-es évadzáró tesztelésen, Abu Dhabiban a Williams istállónál kapott lehetőséget. A 25 esztendős pilótával a formula.hu az első tesztnap végén beszélgetett a Yas Marina versenypálya paddockjában.

részletek
Olvastad már?