DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

Nissany

Magyar szívvel vezeti Nissany az F1-es Williamst

Kecskeméten kezdte versenyzői pályafutását és a szívében magyarnak vallja magát Roy Nissany, az izraeli formulaautó-versenyző, aki az F1-es évadzáró tesztelésen, Abu Dhabiban a Williams istállónál kapott lehetőséget. A 25 esztendős pilótával a formula.hu az első tesztnap végén beszélgetett a Yas Marina versenypálya paddockjában.

részletek

Magyar kötődésű pilóta a Formula-2-ben

2018-ra szintet lép az autóversenyzés ranglétráján Roy Nissany, aki a Campos Racing színeiben immár az F1 első számú előszobájában bizonyíthatja képességeit.

részletek

Formula-1-es rekordok

A száguldó cirkusz sokszor produkál hihetetlen dolgokat. A statisztikákat kedvelőknek érdekes olvasmány, különleges rekordok Schumachertől, Raikkönentől, Niki Laudától és másoktól.

részletek

A legrosszabb fizetős F1-es versenyző?

Kevés kétség van afelől, hogy a sok fizetős Formula-1-es pilóta közül is ez az üzletember lefelé lóg ki. 38 évesen kezdte pályafutását, 42 évesen vezetett a Hungaroringen, kollégái pedig ijesztően lassúnak tartották.

részletek

Hátrányból fordított a Formula 3.5 bajnoka

Véget ért a V8-as sorozat első Renault nélküli szezonja: bár az újonc Deletraz várta bajnoki éllovasként és pole-ból a versenyt, a bajnokságot a hetedik helyről nyerő Dillmann vitte. A magyar kötődésű Nissany negyedik lett összetettben.

részletek

A Lotusnál folytatja a magyar kötődésű pilóta

A magyar menedzserrel rendelkező Roy Nissany egy második szezonra is lehetőséget kapott az arculatváltáson áteső Formula V8 3.5 sorozatban, azonban tavalyi csapatától egy másikhoz nyergelt át.

részletek

Félig magyar dobogó a WSR-ben

A Magyarországon élő és hosszú éveken át magyar licensszel versenyző Chanoch Nissany fia, Roy hatalmas sikert ért el a World Series by Renault spielbergi hétvégéjén, hiszen megszerezte első dobogós helyezését a sorozatban.

részletek

A magyar kötődésű Roy Nissany a WSR-ben

Az egykori F1-es tesztpilóta fia, a Magyarországhoz több szállal kötődő Roy Nissany az idei évtől kezdve már a WSR 3,5 literes sorozatában szerepelhet a négyszeres bajnokcsapattal, a Tech 1 Racinggel.

részletek

Nissany sikeres F1-es tesztje

A Magyarországon élő és versenyző Chanoch Nissany fia, Roy Nissany, aki 16 éves koráig maga is magyar licensszel versenyzett, a mai napon apja nyomdokaiba lépve F1-es autót tesztelhetett.

részletek

Félig magyar a siker: Roy Nissany a Saubert tesztelheti a jövő héten

A magyar kötődésű Roy Nissany is tesztelni fogja a Sauber 2012-es autóját a jövő csütörtökön Valenciában. A pilóta menedzsere, Oláh Gyárfás szerint fontos mérföldkő ez, amire már tíz éve készültek.

részletek