Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 20. szombat

Motorcsere

Kételkedik Hamilton felzárkózásában a Mercedes

A motorcsere miatt legjobb esetben is csak a 11. helyről vághat neki vasárnap az F1-es Török Nagydíjnak a vb-éllovas – a címvédő csapat mérnöke szerint nem lesz könnyű az előzés a pályán.

részletek

Hivatalos: Motort cserélnek Hamilton autójában

A Mercedes az F1-es Török Nagydíj első edzésének elején megerősítette, hogy új belső égésű motort szerelnek be a vb-éllovas autójába, így a brit tízhelyes rajtbüntetéssel kezdi az isztambuli futamot.

részletek

Sainzt még lelkesíti is a motorcserés büntetés

Isztambulban a spanyolon van a sor, hogy megkapja a Ferrari továbbfejlesztett motorját, ám az emiatt a rajtrács végére sorolandó pilóta nem csalódott, hanem inkább izgatott a hétvége előtt.

részletek

Marko számol Hamilton motorcseréjével

A Red Bull tanácsadója arra számít, hogy Lewis Hamilton az egyik közelgő versenyen a rajtrács hátuljáról fog indulni. Szerinte a brit ezen a hétvégén átveheti a vezetést a bajnokságban.

részletek

Lesz-e motorcsere Szocsiban? Horner válaszolt

Christian Horner leszögezte, még nem döntöttek arról, bevállalják-e Szocsiban Verstappen motorcseréjét. A Red Bull csapatfőnöke elárulta, a kvalifikációtól teszik függővé a döntést.

részletek

Duplájára nyúlhat egy motorcsere hossza

Az F1-es csapatoknak szigorú protokollt kell követniük a garázsban az egészség védelme érdekében: sokkal tovább tarthat minden munkálat, a versenyzőknek pedig óvakodniuk kell, nehogy autót törjenek – mondta el a Racing Pointtól Andy Green.

részletek

Különös oka volt Verstappen lelassulásának

Előre tudta Max Verstappen, hogy Monzában csak a mezőny végéről indulhat, egy gyorskörre azért kipróbálta volna magát. Egy egészen furcsa okból kifolyólag azonban az autó hirtelen lelassult.

részletek

Verstappen csak esőben lát valós esélyt

Az újfejlesztésű erőforrás beszerelése miatt Max Verstappen előre tudta, hogy a mezőny végéről kénytelen majd rajtolni. Egy probléma is hátráltatta a Q1-ben, vasárnap pedig az esős pályában bízik.

részletek

Albon: Sok idő kell megszokni a Red Bullt

A néhány hete még a Toro Rossónál vezető fiatal brit első éles bevetésén esett túl új csapatánál. Sima pénteki napot zárt, sokat tanult, nem is járt messze csapattársától, de még bőven van dolga.

részletek

Verstappent a Ferrari segítheti világbajnoki címhez

A Red Bull-Honda és vezérpilótája egyre javuló formáját látva még nem kell lemondania az idei bajnoki címről. Önerőből azonban már nincs esélye behozni a hátrányt, a rivális segítsége kellene.

részletek

A Honda a Red Bullnál is készül a büntetésekre

A japán gyártó gőzerővel dolgozik legújabb fejlesztésein, amivel még jobb helyzetbe hozhatják a Red Bullt. Ennek azonban ára van, egy-két futamot fel kell áldozniuk, minden csere büntetéssel jár.

részletek

Bottas motorja megbolondult, kicserélték

Valtteri Bottas gyakorlatilag semmilyen érdemleges munkát nem végezhetett pénteken, mert Mercedes-motorjával gondok léptek fel, óvatosságból kicserélték, de a büntetést megússza a finn.

részletek