Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Motorcsere

A Renault is beveti új erőforrását

A Honda és a Ferrari után a Renault is idő előtt vadonatúj fejlesztésű motorral támad a Spanyol Nagydíj hétvégéjén. Ettől teljesítményben és megbízhatóságban is sokat várnak a francia gyártónál.

részletek

Verstappen: Inkább a büntetés, csak erős legyen a motor

Max Verstappen teljes mellszélességgel támogatja a Honda évközi gyakoribb motorfejlesztéseit. Nem érdekli, ha kicsit később rajtbüntetésekkel fizet ezért, de az erőforrás legyen csak erős.

részletek

A Ferrari, Renault és Honda is motort cserél

Öt csapat és nyolc versenyző érintett a Kínai Nagydíjat megelőző motorkomponens-cserékben. Büntetést senki nem kapott, de többen már most, a harmadik versenyen elérték a határt.

részletek

A Renault nemigen számol a megbízhatatlan Hondával

Szinte alig telik el hét anélkül, hogy a francia gyártó oda ne szúrna egyet a Red Bullnak, vagy a rivális japánoknak. Az ügyvezető igazgató ezúttal a Honda további megbízhatatlanságát vizionálta.

részletek

Idén is sok rajtbüntetése lehet a Toro Rossónak

Bár a Honda-motor elméletileg jóval megbízhatóbb, a Red Bull fiókcsapata felkészült arra, hogy anyacsapatát segítve a rajtbüntetéseket is bevállalja a folyamatos motorfejlesztések kipróbálása miatt.

részletek

Hamilton rajtbüntetést kaphat az idényzárón

A brazíliai motorhiba nagy valószínűséggel károsította az erőforrást, így esélyes, hogy a világbajnoknál ki kell cserélni az erőforrást Abu Dhabiban. Kész csoda, hogy legutóbb eljutott a célig.

részletek

Wolff: Lewisnak nem kell motorgondtól félnie

Az egyik Mercedes megállt a harmadik szabadedzésen, és motort is kellett cserélni Valtteri Bottas autójában. Toto Wolff mindenkit biztosít róla, hogy Lewis Hamilton erőforrásával minden rendben lesz.

részletek

Egyre biztatóbb az új Honda

Folyamatosan kísérletezik a Honda és úgy tűnik, végre rálelt a helyes útra. Austinban még az eddigieknél is jobbnak tűnik a japán erőforrás, a jelek szerint a fejlesztések tökéletesen beválnak.

részletek

Verstappen valószínűleg nem ússza meg

A Red Bull csapatfőnöke elismerte, hogy holland pilótája jó eséllyel rajtbüntetésben részesül majd Oroszországban. A bikák vállalták a kockázatot a megbízhatatlanabb Renault-motorral.

részletek

Miért nem cseréltek ki mindent Ricciardónál?

A Red Bull értetlenkedve fogadta Daniel Ricciardo újabb motorhibáját Hockenheimben. A Renault lépését nem értik, hiszen minden komponenst szabadon kicserélhetett volna, mégsem tette.

részletek

Idén is a Honda fogyhat el először

A japán gyártó egyértelműen gyorsabb motorral jelentkezett Kanada óta, ugyanakkor másodszor kényszerülhet az erőforrás cseréjére. Ez most már rajtbüntetést jelent. Jól döntött a Red Bull?

részletek

Ennyivel gyorsabb az új Honda-motor

A Red Bull komoly méréseket végzett a Renault és a Honda erőforrásainak teljesítménye között, a Honda nagyot ugrott előre. Gasly nem véletlenül győzködte a csapatot, hogy inkább a büntetés.

részletek
Olvastad már?