DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 5. kedd

Lehto

JJ Lehto: Hamilton a pénz miatt nem írt még alá

Miközben csapattársa szerződéshosszabbítását már rég bejelentette a Mercedes, Lewis Hamilton jövője még mindig nem tisztázott. A britnek év végén lejár a kontraktusa, és a pénz lehet az akadály.

részletek

„Alonso vérlázítóan viselkedett, meg már öreg is”

Így érvel Fernando Alonso visszatérése ellen az ex-F1-es JJ Lehto: a McLaren-Hondánál tanúsított viselkedésével minden csapatnál elvágta magát a spanyol nagyágyú, legyen bármilyen tehetséges is.

részletek

Szétveri a biztonságot a fékbetétek limitálása?

A Formula-1-ben az utóbbi években rengeteget tettek a biztonságért. Éppen ezért eléggé érthetetlen egy 2021-ben életbe lépő szabály, ami a biztonság rovására mehet. Jó ötlet ez a mai F1-ben?

részletek

A Mercedes szándékosan letekert mindent év végére?

Egész hétvégén a Red Bull gyorsabbnak tűnt a Mercedesnél Brazíliában és a japán gyártó kettős sikert ünnepelhetett. Hamilton nem tudta legyorsulni Gaslyt a befutónál, JJ Lehto szerint nem véletlenül.

részletek

Lehto: Hamilton győzelme után mit fogunk nézni?

Az egykori F1-es pilóta tart attól, hogy a szezon zárófutamai hatalmas unalomba fulladhatnak, mivel minden fontos kérdés eldől legkésőbb a hétvégén. Tény, hogy az utóbbi években ez gyakori.

részletek

Lehto: Leclerc a Ferrari első számú versenyzője

Az F1-ben egy dobogóig eljutó J. J. Lehto beállt azon korábbi F1-es pilóták sorába, akik szerint Sebastian Vettel ideje lejárt a Ferrarinál, s innentől át kell adnia a stafétát a fiatal Leclerc-nek.

részletek

Lehto: Schumacher sosem volt zsarnok

Ha egy istálló nyerni akar, a győztes recept mindig egy első és egy második számú pilóta igazolása. J.J. Lehto maga is átélte ezt, ám megvédte Michael Schumachert, mivel a német nem nyomta el.

részletek

Lehto: Hamilton Bottast akarja csapattársnak

Az egykori F1-es versenyző szerint az ötszörös világbajnok szava jelenleg valóban döntő a Mercedes istállónál, ráadásul Valtteri Bottas rá is szolgált idei teljesítményével a hosszabbításra.

részletek

Érdekességek a búcsúzó Sauberről

Eltűnik a Sauber név a Formula-1-ből, 1993 óta pedig az egyik legszerethetőbb istálló volt a Formula-1-ben. Szerencsére nem szűnik meg a csapat, csak átalakul Alfa Romeo Racinggé.

részletek

A legváratlanabb dobogós helyek II.

Számos alkalommal fordult elő a Formula-1 történetében, hogy egy gyengébb autóval futamot nyertek. Voltak egészen elképzelhetetlen dobogós helyek is az elmúlt 40 évben. Gyűjtésünk második részét olvashatjátok.

részletek

Raikkönen nem vesztette el sebességét

Az egyik nagy kérdése a 2017-es Formula-1-es szezonnak, hogy Kimi Raikkönen fel tud-e nőni Sebastian Vettel sebességéhez, vagy állandósul gyenge formája. Ez a paddockban is vita tárgya, de vannak, akik megvédik a finnt.

részletek

Méltán Elfeledve – A cicababáktól a halálcsapdáig

Egy kétes ügyletekből származó pénzét nőkre és repülőkre költő, majd egy az F1-es csapatot saját múzeumába költöztetni vágyó csapattulajdonos játékszere volt a többre hivatott, de teljesen elszegényedő Onyx.

részletek