Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 22. csütörtök

LMP2

Komoly sérülést szenvedett Bruno Senna a WEC-hétvégén

A Silverstone-i WEC-hétvége első szabadedzésén egy félórás csúszás is volt a programban, amit Bruno Senna idézett elő. Az LMP2-es autóban ülő brazil nem is úszta meg az esetet.

részletek

Montoya beelőzné Alonsót

Kész F1-es sztárparádé lesz az idei Le Mans-i 24 órás viadal. Az indulók között lesz Juan Pablo Montoya is, aki hamarabb elorozná a tripla korona dicsőségét egykori riválisához képest.

részletek

Mennyivel gyorsabb az F1-es az LMP2-esnél Daytonában?

Fernando Alonso P2-es prototípussal teljesíti a daytonai 24 órás versenyt – egy YouTube-os szimulátorban kipróbálta a pályát ezzel a versenygéppel és Formula-1-essel is.

részletek

Brownt lenyűgözi Alonso mentalitása

A kétszeres világbajnok szinte csak a motorsportnak él, és ha tehetné, állandóan versenyezne. Zak Brown szerint ilyen hozzáállás kell egy igazi vérbeli versenyzőnek.

részletek

Alonso: Sokkal több gyakorlásra van szükségem

A spanyol F1-es pilóta nemrég gyors egymásutánban LMP1-es és LMP2-es autókat is tesztelhetett, azonban úgy érzi, nagyon sok időnek kell még eltelnie ahhoz, hogy megszokja ezeket a gépeket

részletek

Jackie Chan: Mintha Oscart nyertem volna!

A filmsztár és harcművész-legenda tavaly Oscar-életműdíjat kapott, vasárnap pedig csapatával megnyerte az LMP2-es kategóriát a Le Mans-i 24 órás verseny végén.

részletek

DRS és hidrogénhajtás Le Mans-ban?

Komoly változások köszönthetnek be a Hosszútávú-világbajnokságon és Le Mans-ban: a szervezők a állítható hátsó szárnyat és a hidrogénhajtású autókat is tervbe vették.

részletek

Hivatalos: Petrov a WEC-ben folytatja

A Formula-1-es pályafutása során egyetlen dobogós helyezést szerző orosz pilóta aláírt az SMP Racinghez, így 2016-ban a hosszútávú-világbajnokság LMP2-es kategóriájában láthatjuk őt indulni.

részletek

WEC-csapatot akar a volt F1-es pilóta

Az F1-ben 10 szezont eltöltő francia versenyzőről, Olivier Panisról van szó, aki négy Le Mans-i indulást tudhat a háta mögött, de csapattulajdonosként is kipróbálná magát a Hosszútávú-vb-n.

részletek

Verstappen apja kedvet kapott a versenyzéshez

Az egykori F1-es hol máshol, mint a Le Mans-i 24 óráson térne vissza, egy csakis hollandokból álló csapattal, köztük az egynapos verseny korábbi abszolút győztesével.

részletek

Az LMP2-eseknél is lassabb a Nissan

A Le Mans-i tesztelésen összemérhette tudását a mezőnnyel a 24 órásra visszatérő japán gyártó. 20 másodperccel mentek lassabb időt a Porschénál, ennek ellenére optimisták a jövő hétvégi versenyt illetően.

részletek

Valóságshow győztese megy a Le Mans 24-re

Akiknek már a Fanboost is sok volt, azok nem tudjuk, hogy ehhez mit szólnak majd... Egy valóságshow keretében dönt a Morand Team SARD egyik Le Mans-i versenyzőjéről. A legifjabb Brabham is indul.

részletek
Olvastad már?