Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 16. kedd

Lóerő

A McLaren nem meri használni az új Renault-motort

Igazán remekül sikerült a Renault új, B-specifikációjú erőforrása, a wokingi istálló mégsem meri még bevetni élesben, mivel a korábbi cserélgetések miatt máris rajtbüntetésekkel szembesülnének.

részletek

Hamilton: Nem tudjuk azt, amit a Ferrari-motor

A Scuderia alaposan félretervezte idei versenyautóját, az eddigi hét versenyből egyet sem tudott megnyerni, igaz, Kanadában ez kis híján sikerült. Az egyenesben elért sebességük azonban hatalmas.

részletek

Most végre megtudhatjuk, mire képes a fejlesztett Ferrari-motor

A Mercedesszel szembeni folyamatos hátrányát előrehozott fejlesztésekkel igyekezett a Ferrari ledolgozni. Ennek egyik eleme a frissített erőforrás, amit azonban eddig nem lehetett jól lemérni.

részletek

Sajtó: A Mercedes-motor már 1000 lóerő felett

Utolsó előnyét is elveszítheti a Ferrari, a Mercedes ugyanis Kanadában beveti továbbfejlesztett erőforrását, amely a hírek szerint már képes 1000 lóerő felett teljesíteni. Eldőlni látszik a szezon.

részletek

A Red Bull gyengesége a Renault hibája?

Már fél éve nem együtt dolgozik a Red Bull és korábbi motorszállítója, mégis megy az odamondogatás. Helmut Marko szerint az aerodinamika a Renault miatt nem tökéletes. Érdekes látásmód.

részletek

Most már cáfolja a Red Bull a plusz húsz lóerőt

Bár néhány napja még arról szóltak a sajtóhírek és a Red Bull főtanácsadójának nyilatkozata is, hogy a Honda húsz lóerővel erősebb motorral érkezik Bakuba, ez most egyértelmű cáfolatot kapott.

részletek

Jön a Spec-2-es Honda-motor

Bakuban veti be először élesben a tesztpadon remekül teljesítő, idei második specifikációs erőforrását a Honda. Leginkább a belsőégésű motort fejlesztették, ami a hosszú egyenesben számíthat.

részletek

Sajtó: Hatalmas Honda-fejlesztés érkezik

Igazán jó hír a Red Bull rajongói számára, a holland sajtó ugyanis úgy értesült, hogy már a következő futamon, Bakuban egy jóval erősebb Honda-motorral felszerelkezve harcolhatnak.

részletek

Nem sokat ért a Ferrari bődületes végsebessége

Újabb bizonyítékot adott a kínai pálya arra, hogy végsebesség tekintetében már szinte azonos szintre képes a négy motorgyártó. A Ferrarik a beállítás miatt végeztek elöl, mögöttük színes a paletta.

részletek

21%-os javulás a Ferrari-motor teljesítményében

A Formula-1-ben akár a legkisebb apróságnak is hatalmas szerepe lehet a győzelemért vívott harcban. A folyamatosan fejlesztett üzemanyagnak a Ferrari-erőforrás is rengeteget köszönhet.

részletek

Mateschitz: Az első versenyképes motorunk

A Red Bull tulajdonosa rendkívül elégedett az új Honda-motor teljesítményével, most először érzi azt tizennégy év után, hogy igazán versenyképes erőforrással rendelkeznek. Nagy sikereket vár.

részletek

Hülkenberg: Jelentősen jobb a Renault-motor

Azt ugyan továbbra is érzi, hogy nem került egy csapásra az élmezőnybe a francia gyári istálló, de ami a motort illeti, határozott fejlődést érez Nico Hülkenberg a keddi tesztnapot követően.

részletek
Olvastad már?