Steward
Strommer Benjamin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

Lóerő

A Renault már jó ideje átlépte az 1000 lóerőt

Monzában végképp bizonyított a Renault-erőforrás, a korábbi években csak szenvedő egység az egyik legerősebb volt a mezőnyben. A csapatfőnök szerint nem vicc az ezer lóerő, már rég elérték.

részletek

Renault: Egyértelműen bizonyított a korábban sokat kritizált motor

Monzai teljesítményével végképp megmutatta a Renault, mennyire erős is az idei motorja. A futamon simán került a középmezőny élére a két pilóta, az erőforrás pedig kifejezetten remekelt.

részletek

Ez a Renault ennyi pontot még sosem szerzett

Nagyot villantott Monzában az idén eddig szenvedő francia istálló, Nico Hülkenberg kiemelte, ilyen sok pontot még nem szerzett a csapat, ráadásul egyértelmű, hogy a Renault-motor erős.

részletek

Wolff: A Ferrari gyenge versenytempója reményt ad a győzelemre

A Mercedes csapatfőnöke jól tudja, hogy Monzában nem ők az esélyesek, ugyanakkor végsebesség ide vagy oda, a Ferrarik vasárnapra mindig lelassulnak, így győzelmi reményeket táplál.

részletek

A Honda már nem fél az ilyen pályáktól sem

Éveken át tudta a Red Bull, hogy az igazi, sok lóerőt igénylő pályákon semmi reményük nem lehet. Max Verstappen úgy véli, most már a Hondával Spa és Monza sem fog fájni nekik.

részletek

Villeneuve: A Honda még most is csak négy versenyt bír ki

A Honda a hírek szerint Monzában egy 25 lóerős pluszt hozó, fejlesztett erőforrással áll elő, ám az 1997-es világbajnok szerint a japán egység közel sem bír ki annyi futamot, mint a legjobbak.

részletek

Sajtó: 10-15 extra lóerő a Renault-nál

Úgy tűnik, elkészült a francia gyártó idei harmadik specifikációjú erőforrása, amivel értékes lóerőkkel gazdagodik a McLaren és a gyári istálló. Valószínűleg már Belgiumban is láthatjuk élesben.

részletek

Wolff: Spában és Monzában nehéz lesz legyőzni a Ferrarit

A Mercedes csapatfőnöke biztos abban, hogy a nyári szünet után következő két nagydíjon a pálya nagyon fekszik majd az olasz riválisnak és egészen más erőviszonyokkal találkozhatunk.

részletek

Sajtó: 18 lóerő pluszt kapott a Mercedes

A Magyar Nagydíjat ugyan elsősorban a Mercedes kiváló gumikezelése döntötte el, a fejlesztett üzemanyag a motorteljesítményen dobott nagyot. A Petronas újítása Hamilton segítségére volt.

részletek

A Renault már eléri az 1000 lóerőt

A francia gyártó főmérnöke szerint a Renault-erőforrás az időmérőkön már megcsípi az 1000 lóerős teljesítményt. A Mercedesnél nem így gondolják, a Honda pedig szintén csattanós választ ad erre.

részletek

Marko: A Honda vállaljon több kockázatot

Idén folyamatosan és tartósan megbízhatónak bizonyul a Honda-erőforrás, amit a Red Bullnál is kiemelnek, a főtanácsadó viszont azt szeretné, ha inkább a nyers sebességben javulnának többet.

részletek

A McLaren nem meri használni az új Renault-motort

Igazán remekül sikerült a Renault új, B-specifikációjú erőforrása, a wokingi istálló mégsem meri még bevetni élesben, mivel a korábbi cserélgetések miatt máris rajtbüntetésekkel szembesülnének.

részletek
Olvastad már?