Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

Kerékcsere

A kerékcserék bajnoki helyezést dönthetnek el

A téli szünetben sem pihennek a Formula-1-es kerékcseréket végző szerelők, ráadásul már csak két hónap választ el minket a 2019-es szezon kezdetétől. Néhány elrontott bokszmunka bukást is hozhat.

részletek

A Ferrarié az idei leggyorsabb kerékcsere

2018-ban a leggyorsabb bokszkiállást a Ferrari-szerelők teljesítették, de a bajnokságot ebben sem nyerték meg. A Mercedes és a Williams sokat rontott, a Red Bull és a Sauber hatalmasat fejlődött.

részletek

A McLaren esélytelenül körözgetett Brazíliában

Korábban győzelmekért harcoltak, most pedig a kék zászlós jelzés figyelmen hagyása miatt büntették a McLareneket Interlagosban. Alonso szerint semmilyen stratégia nem segített volna rajtuk.

részletek

Alonsót nem engedte a csapat a leggyorsabb körért menni

Fernando Alonso szerint a McLarenből jelenleg hiányzik az ambíció. Szocsiban szeretett volna a leggyorsabb körért harcba szállni egy plusz kerékcserével, ám az istálló nem volt ebben partner.

részletek

Alonso: Ott végeztünk, amit megérdemeltünk

A McLaren végig alárendelt szerepet játszott az Orosz Nagydíjon, a pontszerzés reménye nélkül intették le mindkét pilótát. Fernando Alonso a csodára várt, de úgy véli, reális a helyezésük.

részletek

Közeledik a nemzetközi autókerék-csere verseny magyarországi fordulója

Szeptember végén, a téligumi szezon közeledtével igazi családi autós eseménynek ad otthont a budapesti Lurdy Ház. Itt zajlik a #TyreChallenge nevű európai gumiabroncs-csere versenysorozat hazai fordulója. A kezdeményezés az útviszonyoknak megfelelő autógumik használatára hívja fel a figyelmet.

részletek

Álomból rémálom Leclerc számára

Ismét szenzációsan vezetett a Brit Nagydíj hétvégéjén Charles Leclerc, de a versenyen végül elhagyta a szerencséje. Egy rosszul rögzített kerék fosztotta meg rengeteg értékes ponttól.

részletek

Magnussen: Mindenki hibázhat

Drámát élt át a Haas-Ferrari Ausztráliában, két, rosszul elvégzett kerékcsere okán huszonkét pontot veszített az istálló. De Romain Grosjean után Kevin Magnussen is túllépett a fájó eseten.

részletek

Magnussen: Szívszaggató, nehéz ezt lenyelni

Óriási dráma zajlott le néhány kör alatt a Haas parádésan teljesítő csapatánál az F1-es évadnyitón: előbb Kevin Magnussen, majd Romain Grosjean is kiesett a kerékcserék után.

részletek

Állandó életveszély a bokszutcában

Az autóversenyzésben a bokszutca állandó veszélyforrást jelent, különösen versenyen, ha szoros csaták vannak. Sokszor balul üt ki valami, aminek utána csak szerencse kérdése, hogy vannak-e sérültjei.

részletek

A Mercedes győzelme nem csak a pályán dőlt el

A második félévben egészen csodálatos teljesítményt nyújtott Lewis Hamilton, világbajnoki sikerét azonban nem csak a pályán nyújtott teljesítménye döntötte el, néha a háttér a lényeg.

részletek

Massa: Rosszul döntöttem

Néha a legrutinosabb pilóták is képesek rossz döntést hozni, ha nincs elég idejük meggondolni. Felipe Massa elmondta véleményét a szingapúri történésekről, ahol több hibát is elkövetett. De nem ő volt az egyetlen.

részletek
Olvastad már?