Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 19. hétfő

Költségvetés

A Racing Point drámai ütemben fejlődhet

Bár tavaly nyáron egy időre leálltak a fejlesztésekkel, a Racing Point istálló technikai igazgatója biztos abban, hogy az óriási befektetések miatt elképesztő ütemben törnek majd előre 2019-ben.

részletek

Grosjean: 2021-ig esélyünk sem lesz a győzelemre

A Haas francia pilótája, Romain Grosjean úgy gondolja, hogy 2021-ig nem lesz esélye futamot nyerni a kisebb csapatoknak, ami kiszámíthatóvá teszi a Formula-1-et, így a vezetőségnek lépnie kell.

részletek

Schumacher lépései segítettek Hamiltonnak

Michael Schumacher menedzsere elárulta, mivel segített a német legenda 2010 után a Mercedesnek, hogy ilyen domináns istállóvá válhasson. Lewis Hamilton is ennek köszönheti egyeduralmát.

részletek

Ennyibe kerül a Formula-1 az élen

Évtizedek óta tudjuk, hogy a száguldó cirkusz sosem volt olcsó mulatság, de az utóbbi években még inkább elszabadultak a költségek. Hogyan alakult az idei öt legjobb istálló költségvetése?

részletek

A Toro Rosso is eladósorba kerülhet

Az élcsapatokon kívül mindenki a túlélésért küzd a Formula-1-ben. A Force India szerencsésen megmenekült a csődtől, de a jelek arra mutatnak, hogy pár év múlva a Toro Rosso is bajban lehet.

részletek

Csak százmilliókkal kerülhet valaki az élre?

Az utóbbi évtizedekben nagyon elszabadultak a költségek a Formula-1-ben, csak kiemelkedően sok pénz elköltésével kerülhet valaki a győzelem közelébe. A Renault ennek ellenkezőjét bizonyítaná.

részletek

A Renault is rájött, több pénz kell

A francia gyári istálló az elmúlt években szépen fejlődött, már a negyedik helyért harcol. Ám úgy tűnik, itt megakadt a felfelé lépkedés. Jelentősen nagyobb költségvetésért folyamodtak, hogy nyerhessenek.

részletek

A Force India a fennmaradásért harcol

Az indiai istálló csapatvezető-helyettese, Bob Fernley folyamatosan dolgozik azon, hogy összerakja a 2018-as költségvetést. A Williams azonban megvétózta az előlegigényt.

részletek

Ennyit költenek idén a csapatok az F1-ben

A Formula-1 rettentően drága sportág, különösen az utóbbi évtizedekben. De melyik csapat mennyi pénzzel gazdálkodik idén? A korábbi évtizedekhez képest ez milyen változást jelent?

részletek

Force India: Az erősebb McLarent is legyőzzük

Ugyan tart a megerősödő McLarentől és gyári Renault-tól, mégis konstruktőri negyedik helyének megtartását tűzte ki célul a Force India, amely évek óta erőn felül teljesít. Ez azonban nehéz lesz.

részletek

Brawn: A nagycsapatok azt akarják, hogy mentsük meg őket maguktól

A sportág szakmai ügyvezetője bevallotta, hogy nem csak a kiscsapatok panaszkodnak az elszabaduló költségek miatt, hanem a mezőny élén trónoló, százmilliókat költő alakulatok is.

részletek

„Ide fizetős pilóta ne jöjjön!”

Az utóbbi évtizedekben megszokhattuk, hogy a fizetős pilóták jönnek-mennek a Formula-1-ben. Néhányuknak sikerül kitörnie, de legtöbbjüknek nem. Vannak csapatok, akik irtóznak a tehetség nélküli pénzeszsákoktól.

részletek
Olvastad már?