Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 17. hétfő

Költségvetés

Schumachernek óriási része van a Mercedes sikereiben

Zsinórban hat világbajnoki cím és hatalmas dominancia. Mindezt leginkább Lewis Hamiltonhoz kötik, pedig a Mercedes csapatfőnöke rávilágít, hogy Michael Schumachernek nagy szerepe van ebben.

részletek

Soha nem költött még ennyit a Red Bull

A tavalyi adatoknál tartanak a feldolgozásban, azok viszont az idei évre voltak hatással: ezek alapján pedig 2018-ban a Red Bull Racing rekordösszeget költött arra, hogy idén sikeres lehessen az F1-ben.

részletek

Hubert büszke volt arra, hogy kevesebb pénze ellenére is tudott nyerni

Az autósportban az utóbbi évtizedekben hatalmas pénzügyi háttér nélkül szinte lehetetlen már a junior-kategóriákban is győzni. A tegnap szerencsétlenül járt Anthoine Hubert-nek viszont sikerült.

részletek

Seidl: Az F1 nem vonzó az új gyártók számára

A McLaren csapatfőnöke, Andreas Seidl úgy látja, az F1 jelenlegi szabályai és költségvetése nem túl vonzóak ahhoz, hogy bármelyik gyártó komolyan fontolóra vegye a csatlakozást a száguldó cirkuszhoz.

részletek

A Racing Point drámai ütemben fejlődhet

Bár tavaly nyáron egy időre leálltak a fejlesztésekkel, a Racing Point istálló technikai igazgatója biztos abban, hogy az óriási befektetések miatt elképesztő ütemben törnek majd előre 2019-ben.

részletek

Grosjean: 2021-ig esélyünk sem lesz a győzelemre

A Haas francia pilótája, Romain Grosjean úgy gondolja, hogy 2021-ig nem lesz esélye futamot nyerni a kisebb csapatoknak, ami kiszámíthatóvá teszi a Formula-1-et, így a vezetőségnek lépnie kell.

részletek

Schumacher lépései segítettek Hamiltonnak

Michael Schumacher menedzsere elárulta, mivel segített a német legenda 2010 után a Mercedesnek, hogy ilyen domináns istállóvá válhasson. Lewis Hamilton is ennek köszönheti egyeduralmát.

részletek

Ennyibe kerül a Formula-1 az élen

Évtizedek óta tudjuk, hogy a száguldó cirkusz sosem volt olcsó mulatság, de az utóbbi években még inkább elszabadultak a költségek. Hogyan alakult az idei öt legjobb istálló költségvetése?

részletek

A Toro Rosso is eladósorba kerülhet

Az élcsapatokon kívül mindenki a túlélésért küzd a Formula-1-ben. A Force India szerencsésen megmenekült a csődtől, de a jelek arra mutatnak, hogy pár év múlva a Toro Rosso is bajban lehet.

részletek

Csak százmilliókkal kerülhet valaki az élre?

Az utóbbi évtizedekben nagyon elszabadultak a költségek a Formula-1-ben, csak kiemelkedően sok pénz elköltésével kerülhet valaki a győzelem közelébe. A Renault ennek ellenkezőjét bizonyítaná.

részletek

A Renault is rájött, több pénz kell

A francia gyári istálló az elmúlt években szépen fejlődött, már a negyedik helyért harcol. Ám úgy tűnik, itt megakadt a felfelé lépkedés. Jelentősen nagyobb költségvetésért folyamodtak, hogy nyerhessenek.

részletek

A Force India a fennmaradásért harcol

Az indiai istálló csapatvezető-helyettese, Bob Fernley folyamatosan dolgozik azon, hogy összerakja a 2018-as költségvetést. A Williams azonban megvétózta az előlegigényt.

részletek
Olvastad már?