DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 1. szerda

Költségvetés

Könyvelőt keres a Red Bull

A költségvetési szabályszegésen kapott istálló álláshirdetést adott fel: tapasztalt könyvelőt keresnek, jó fizetéssel, extra juttatásokkal csábítják a jelentkezőket.

részletek

Brown lelkesen támogatja a költséglimitet

A McLaren csapatfőnöke szerint fantasztikus helyzetben van a sportág, amin a költségvetési limit csak tovább javíthat. Zak Brown úgy érzi, a versenyek egyre szorosabbá válnak majd.

részletek

Wolff: Nyílt titok, hogy egy csapat masszívan csal

Másodjára erőteljesebb hangot ütött meg a Mercedes főnöke a Red Bullra irányuló vádra reflektálva. Elmondása szerint a paddockban köztudott, hogy egy csapat kis mértékben, egy másik jelentősen megszegte a költséglimitet.

részletek

Steiner válasza Hornernek: Kezdjetek el spórolni.

Komolyan visszavágott a Haas csapatfőnöke Christian Hornernek, aki úgy véli, a kisebb csapatok futamokat hagyhatnak ki a szezon vége felé. Günther Steiner szerint a nagyoknak ideje lenne spórolni.

részletek

Költségvetési limit: a bíróságon dőlhet el a bajnokság?

Az idei szabályok minden szempontból próbára teszik a csapatokat, az egyik legnagyobb ellenfélnek pedig általánosságban a költségvetés tűnik. A csapatvezetők szerint lehetetlen lesz tartani.

részletek

Ennyibe kerül egyetlen év az F1 élmezőnyében

Mindig is tudtuk, hogy horribilis összegek szükségesek egy versenyképes F1-es istálló működtetéséhez. A Red Bull most felfedte, mennyibe kerül egyetlen szezonja.

részletek

Schumachernek óriási része van a Mercedes sikereiben

Zsinórban hat világbajnoki cím és hatalmas dominancia. Mindezt leginkább Lewis Hamiltonhoz kötik, pedig a Mercedes csapatfőnöke rávilágít, hogy Michael Schumachernek nagy szerepe van ebben.

részletek

Soha nem költött még ennyit a Red Bull

A tavalyi adatoknál tartanak a feldolgozásban, azok viszont az idei évre voltak hatással: ezek alapján pedig 2018-ban a Red Bull Racing rekordösszeget költött arra, hogy idén sikeres lehessen az F1-ben.

részletek

Hubert büszke volt arra, hogy kevesebb pénze ellenére is tudott nyerni

Az autósportban az utóbbi évtizedekben hatalmas pénzügyi háttér nélkül szinte lehetetlen már a junior-kategóriákban is győzni. A tegnap szerencsétlenül járt Anthoine Hubert-nek viszont sikerült.

részletek

Seidl: Az F1 nem vonzó az új gyártók számára

A McLaren csapatfőnöke, Andreas Seidl úgy látja, az F1 jelenlegi szabályai és költségvetése nem túl vonzóak ahhoz, hogy bármelyik gyártó komolyan fontolóra vegye a csatlakozást a száguldó cirkuszhoz.

részletek

A Racing Point drámai ütemben fejlődhet

Bár tavaly nyáron egy időre leálltak a fejlesztésekkel, a Racing Point istálló technikai igazgatója biztos abban, hogy az óriási befektetések miatt elképesztő ütemben törnek majd előre 2019-ben.

részletek

Grosjean: 2021-ig esélyünk sem lesz a győzelemre

A Haas francia pilótája, Romain Grosjean úgy gondolja, hogy 2021-ig nem lesz esélye futamot nyerni a kisebb csapatoknak, ami kiszámíthatóvá teszi a Formula-1-et, így a vezetőségnek lépnie kell.

részletek