Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 19. szombat

Költségvetés

Hubert büszke volt arra, hogy kevesebb pénze ellenére is tudott nyerni

Az autósportban az utóbbi évtizedekben hatalmas pénzügyi háttér nélkül szinte lehetetlen már a junior-kategóriákban is győzni. A tegnap szerencsétlenül járt Anthoine Hubert-nek viszont sikerült.

részletek

Seidl: Az F1 nem vonzó az új gyártók számára

A McLaren csapatfőnöke, Andreas Seidl úgy látja, az F1 jelenlegi szabályai és költségvetése nem túl vonzóak ahhoz, hogy bármelyik gyártó komolyan fontolóra vegye a csatlakozást a száguldó cirkuszhoz.

részletek

A Racing Point drámai ütemben fejlődhet

Bár tavaly nyáron egy időre leálltak a fejlesztésekkel, a Racing Point istálló technikai igazgatója biztos abban, hogy az óriási befektetések miatt elképesztő ütemben törnek majd előre 2019-ben.

részletek

Grosjean: 2021-ig esélyünk sem lesz a győzelemre

A Haas francia pilótája, Romain Grosjean úgy gondolja, hogy 2021-ig nem lesz esélye futamot nyerni a kisebb csapatoknak, ami kiszámíthatóvá teszi a Formula-1-et, így a vezetőségnek lépnie kell.

részletek

Schumacher lépései segítettek Hamiltonnak

Michael Schumacher menedzsere elárulta, mivel segített a német legenda 2010 után a Mercedesnek, hogy ilyen domináns istállóvá válhasson. Lewis Hamilton is ennek köszönheti egyeduralmát.

részletek

Ennyibe kerül a Formula-1 az élen

Évtizedek óta tudjuk, hogy a száguldó cirkusz sosem volt olcsó mulatság, de az utóbbi években még inkább elszabadultak a költségek. Hogyan alakult az idei öt legjobb istálló költségvetése?

részletek

A Toro Rosso is eladósorba kerülhet

Az élcsapatokon kívül mindenki a túlélésért küzd a Formula-1-ben. A Force India szerencsésen megmenekült a csődtől, de a jelek arra mutatnak, hogy pár év múlva a Toro Rosso is bajban lehet.

részletek

Csak százmilliókkal kerülhet valaki az élre?

Az utóbbi évtizedekben nagyon elszabadultak a költségek a Formula-1-ben, csak kiemelkedően sok pénz elköltésével kerülhet valaki a győzelem közelébe. A Renault ennek ellenkezőjét bizonyítaná.

részletek

A Renault is rájött, több pénz kell

A francia gyári istálló az elmúlt években szépen fejlődött, már a negyedik helyért harcol. Ám úgy tűnik, itt megakadt a felfelé lépkedés. Jelentősen nagyobb költségvetésért folyamodtak, hogy nyerhessenek.

részletek

A Force India a fennmaradásért harcol

Az indiai istálló csapatvezető-helyettese, Bob Fernley folyamatosan dolgozik azon, hogy összerakja a 2018-as költségvetést. A Williams azonban megvétózta az előlegigényt.

részletek

Ennyit költenek idén a csapatok az F1-ben

A Formula-1 rettentően drága sportág, különösen az utóbbi évtizedekben. De melyik csapat mennyi pénzzel gazdálkodik idén? A korábbi évtizedekhez képest ez milyen változást jelent?

részletek

Force India: Az erősebb McLarent is legyőzzük

Ugyan tart a megerősödő McLarentől és gyári Renault-tól, mégis konstruktőri negyedik helyének megtartását tűzte ki célul a Force India, amely évek óta erőn felül teljesít. Ez azonban nehéz lesz.

részletek
Olvastad már?