DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Könyvelőt keres a Red Bull

A költségvetési szabályszegésen kapott istálló álláshirdetést adott fel: tapasztalt könyvelőt keresnek, jó fizetéssel, extra juttatásokkal csábítják a jelentkezőket.

A Motorsportjob.comon tűnt fel egy álláshirdetés hétvégén a Red Bull Formula-1-es istállójától: a világbajnok csapat tapasztalt könyvelőt keres. A feladatok között szerepel a havi és éves zárások elkészítése, ellenőrzése, és olyan embert keresnek, aki módszeres, magabiztosan kommunikál, szorgalmas, valamint magasfokú pontossággal, precizitással végzi a munkáját. Elkötelezett csapatjátékost keresnek, aki elfogadja az istálló struktúráját, és aki képes prioritásokat felállítani a feladatai között.

-00122045_201



Az ajánlatban „jó fizetés” szerepel, de egy bónuszrendszerrel, ingyen étkezéssel, egészségbiztosítással, életbiztosítási rendszerrel is kecsegtetik a jelentkezőket.

Természetesen lehet véletlen egybeesés is, de az időzítés mindenképpen ironikus, hogy a költségvetési szabályszegésen kapott, és ezért megbüntetett csapat könyvelőt keres. Mint ismert, a Red Bull nemcsak túllépte a keretet azért, mert (a vezetők állítása szerint) máshogy értelmezték a könyvelési szabályokat, de bizonyos formai követelményeknek sem feleltek meg.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: