Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 22. csütörtök

Ilott

A bőség zavarával küzd az Alfa Romeo

Bár jelenleg nem megy nekik annyira, mégis az Alfa Romeo jövő évi versenyzőinek kiléte iránt a legnagyobb az érdeklődés. Raikkönen sorsa a saját kezében, de kinek adja a másik ülést a Ferrari?

részletek

Nem szétlövést rendezett a Ferrari Schumacherék között

Bőség zavara a Ferrarinál: versenyzői akadémiájuk három olyan fiatalt is kiképzett az elmúlt évek során, akik a következő szezonok valamelyikében teljes joggal kerülhetnek be az F1-be. De biztos, hogy mind beférnek?

részletek

Mick Schumacher alig várja az F1-es debütálást

Ráadásul minderre úgy kerül majd sor az Eifel Nagydíj első edzésén, hogy apja néhány korábbi szerelőjével is együtt dolgozhat. A Ferrari másik két akadémistája is élvezte a szerdai fioranói tesztet.

részletek

F2: Nagy előzéssel győzött újra Schumacher

A harmadik rajtkockából egy erős starttal és Tsunoda bravúros megelőzésével szezonja második győzelmét szerezte Mick Schumacher Oroszországban. A jelek szerint a bajnoki csata kétesélyessé válik a szezonhajrában.

részletek

F2: Az orvosi autó vitte a győztest a bokszba

A magabiztosan versenyző Dan Ticktum autója csak a leintés után adta meg magát, a negyedikként beérő Mick Schumacher pedig már második az összetettben Callum Ilott mögött a monzai sprintfutam után.

részletek

Hiába vezetett Schumacher, a 18. helyről rajtoló japán nyert az F2-ben

Bár a Formula-2 barcelonai főversenyének középső szakaszát sokáig Mick Schumacher vezette, a taktikai eltérések és a biztonsági autók végül olyannyira összekeverték a lapokat, hogy váratlan pilóta ünnepelhetett győzelmet.

részletek

F2: Ilott rajt-cél győzelmet aratott és átvette bajnoki vezetést

A Ferrari junior pilótája szombaton futamgyőzelemre váltotta a Silverstone-ban tegnap megszerzett pole-pozícióját, ezzel átvette Shwartzmantól a tabella első helyezését.

részletek

Ghiotto úgy gondolta, nem áll ki a bokszba, meg is nyerte az F2-es futamot

A teljes mezőnnyel szembemenve bokszkiállás nélkül abszolválta a Formula-2 hungaroringi sprintfutamát Luca Ghiotto, de ez lett a nyerő taktika: Callum Ilott fél perces hátrányából négy tized maradt, Schumacher ismét dobogós.

részletek

Zhou és Schumacher drámája után Ilott nyerte az F2-es nyitányt

Első Formula-2-es győzelmét szerezte a brit a Red Bull Ringen a főversenyen, miután két fő ellenfele lemorzsolódott. Két F3-ból érkező újonc, Armstrong és Svarcman dobogóval nyitotta eredménylajstromát.

részletek

A sérült Correa csapattársa szerezte meg első pole-ját Monzában

A fekete belga hétvége mindkettő Formula-2-es futamát törölték, hat nappal társuk elvesztése után azonban újra versenyeznek a kategória fiataljai. Callum Ilott először az F2 első rajtkockájában.

részletek

Aki „kiszabadult”a Red Bulltól

A Red Bulltól tavaly év végén elküldött ifjú tehetségek egyike egyáltalán nem bánja a szakítást az F1-es istállóval – sőt, kimondottan szabadnak érzi magát, ráadásul első futamgyőzelmét is megszerezte.

részletek
Olvastad már?