DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 3. vasárnap

Ilott

Ég és föld a Red Bull-juniorcsapat és a Ferrari-akadémia

A Red Bullnál megmondják, mit kell tenni, aztán boldoguljon a versenyző. A Ferrarinál sokkal családiasabb a légkör – erről számolt be a mindkét programot megjáró Callum Ilott.

részletek

Kellemesen csalódott Raikkönenben a Ferrari-junior

Az Alfa Romeo tartalékosa, Callum Ilott megerősítette, a visszavonuló finn nem szószátyár, ha személyes dolgokról van szó. Ilott születésnapján mégis meglepte a fiatalt egy megnyilvánulásával.

részletek

Mercedes–Red Bull háború a pilótapiacon is

Újabb fronton, a pilótapiacon is csatázik egymással a Red Bull és a Mercedes: a formula.hu forrásai jelentettek a Bottas–Russell ügyről, valamint arról, hogy egy volánért komoly licit zajlik Toto Wolff és Helmut Marko között.

részletek

Bólogatós kutyának érezte magát Ilott

Életében először ült autóba F1-es szabadedzésen Callum Ilott, aki hétvégén az Alfa Romeónál kapott gyakorlási lehetőséget. Nagy tempónál váratlan légáramlatok tréfálták meg őt.

részletek

Schumacher botladozva lett F2-es bajnok

Csupán 18. hellyel, vezetői hibákkal és kényszerkiállással biztosította be a végső sikert Mick Schumacher. Ellenfelének, Callum Ilottnak nyernie kellett volna, de a britnek erre nem volt esélye: Jehan Daruvala első győzelmét szerezte a szezonzárón.

részletek

Ilott ütközött, Schumacher növelte előnyét

A pole-ból induló Robert Svarcman könnyedén nyerte az F2 sprintfutamát, mögötte viszont a két bajnokaspiránsnak kis híján ütközött: a német éllovas megúszta, brit üldözője viszont pont nélkül zárt.

részletek

Álomrajt után csökkent Schumacher előnye

Brazil, indiai és japán hőse volt a főversenynek a Formula-2 első bahreini hétvégéjén, miközben a bajnoki csata szorosabbá vált, hiszen Callum Ilott második lett a győztes Felipe Drugovich mögött.

részletek

Ferrari: Egy juniorunknak lesz hely 2021-ben

Mattia Binotto szerint hárman is remekül teljesítenek idén az F2-ben, de közülük vélhetően csak egy jut F1-es üléshez a következő szezonban. A döntést viszont már az évadzárójuk előtt meghozzák.

részletek

Ilott: Nem elszalasztott lehetőségként fogom fel

A szezon legunalmasabb pénteki napján vagyunk túl, hiszen az időjárási körülmények nem tették lehetővé, hogy gyakoroljanak a pilóták. A Hasszal debütálására készülő Ilott mégsem panaszkodik.

részletek

A bőség zavarával küzd az Alfa Romeo

Bár jelenleg nem megy nekik annyira, mégis az Alfa Romeo jövő évi versenyzőinek kiléte iránt a legnagyobb az érdeklődés. Raikkönen sorsa a saját kezében, de kinek adja a másik ülést a Ferrari?

részletek

Nem szétlövést rendezett a Ferrari Schumacherék között

Bőség zavara a Ferrarinál: versenyzői akadémiájuk három olyan fiatalt is kiképzett az elmúlt évek során, akik a következő szezonok valamelyikében teljes joggal kerülhetnek be az F1-be. De biztos, hogy mind beférnek?

részletek

Mick Schumacher alig várja az F1-es debütálást

Ráadásul minderre úgy kerül majd sor az Eifel Nagydíj első edzésén, hogy apja néhány korábbi szerelőjével is együtt dolgozhat. A Ferrari másik két akadémistája is élvezte a szerdai fioranói tesztet.

részletek