DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 9. szombat

Időjárás

Hangulatjelentés: lesz-e eső Imolában?

Lesz-e eső vagy sem? Ez a kérdés foglalkoztatja a közvéleményt Imolában, ahol néhány óra múlva elrajtol a „Pirelli Gran Premio Del Made In Italy E Dell'emilia Romagna 2021” – minden idők leghosszabb nevű F1-es nagydíja.

részletek

Máris érkezhet a szezon első esős futama

Ahogyan kishazánkban, úgy Olaszországban sem köszöntött még be az igazi tavasz. Hűvös idő várható az Emilia-Romagna-i Nagydíj hétvégéjén, vasárnap pedig még az eső is megkeverheti a kártyákat.

részletek

Homokvihar zavarhatja meg a bahreini nyitányt

Az előrejelzések szerint szombaton és vasárnap ismét komoly szél várható Bahreinben, így akár hasonló látási viszonyokkal szembesülhetnek a pilóták, mint két hete a teszt első napján.

részletek

Akár eshet is a Bahreini Nagydíjon

Van esély a csapadékra az előttünk álló napokban Szahírban, elsősorban az időmérő környékén. A sivatagi országban ritka jelenség az eső, de nem példátlan: a tavalyi teszten is esett.

részletek

Lógni fog az eső lába a Török Nagydíjon

Először rendeznek Török Nagydíjat 2011 óta, a Boszporusz partján pedig a várakozások szerint változékony időjárásra kell készülnie a száguldó cirkusznak. Ismét egy hűvös hétvége elé nézünk.

részletek

Időjárás: Ezúttal időben érkezik az eső a versenyre?

A Formula-1-esek 1996 után térnek vissza Portugáliába, és először versenyeznek majd Portimaóban. Kellemes őszi időjárás fogadja majd a mezőnyt, azonban amikor a leginkább számít, eleredhet az eső.

részletek

Zord időjárás és eső vár az F1-re a Nürburgringen

Meglehetősen zord időjárás vár a mezőnyre a 2013 után visszatérő Nürburgringen. Egész hétvégén szakadni fog az eső, a hőmérséklet olykor még a 10 °C-ot sem éri majd el napközben.

részletek

Időjárás: igazi esőfutam lehet a Belga Nagydíj!

A 2019-es Német Nagydíjat követően jó eséllyel végre újból egy igazi esőfutamot láthatunk, mivel a vasárnapi futamra nyolc milliméter csapadékra számítanak Spa-Francorchamps-ban.

részletek

Angolosan alakul az időjárás a 70. Évfordulós Nagydíjon

A 70. Évfordulós Nagydíjat Silverstone-ban rendezik a hétvégén, ahol az első világbajnoki futam zajlott annak idején. Angliában mindig jogos a kérdés: esik-e majd az eső?

részletek

Hogyan alakul az időjárás a 35. Magyar Nagydíj hétvégéjén?

Bár a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel most zárt kapuk mögött, de megrendezésre kerül az idei Formula-1-es világbajnokság harmadik futama, a 35. Magyar Nagydíj. A sajtóval, a médiával, a csapatokkal és a pálya alkalmazottaival együtt összesen 3000 fő lesz jelen a helyszínen.

részletek

Vészforgatókönyvvel készül az F1 szombatra

Az időmérő napján heves esőzések várhatók a Red Bull Ring környékén, így az F1 és az FIA arra is felkészül, hogy az autók egyszer sem tudnak majd pályára hajtani.

részletek

Milyen idő várható a szezonnyitón?

A hétvégén végre kezdetét veszi az F1-es szezon Ausztráliában. A magyar rajongóknak korán kell kelniük, ha élőben szeretnék nézni a futamot és az időmérőt, de vajon milyen lesz az időjárás?

részletek