Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 29. szerda
F1

Esélyes, hogy idén is esős Magyar Nagydíjat láthatunk

Az előttünk álló hétvégén rendezik a 36. Magyar Nagydíjat, s bizony azok, akik kilátogatnak, nemcsak kiváló izgalmakban reménykedhetnek, de jobban teszik, ha az esernyőt is bekészítik magukhoz!

A csapatok már a hét korábbi részén megérkeztek a Hungaroringre, több városból is küldtek képet a különböző istállók kamionjairól, ma pedig már a pilóták is itt vannak kishazánkban. A csütörtöki napon még semmi érdemi esemény nem fog zajlani a pályán, pénteken azonban már megkezdődnek a szabadedzések.

Az első gyakorlás 11:30-kor indul, egyórás lesz, csakúgy, mint a második, 15:00-kor kezdődő szabadedzés. Ekkor még nem kell számítani semmiféle csapadékra, a hőmérők higanyszála azonban már a korai órákban 30 fok fölé csúszik.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Formula.hu (@formula.hu) által megosztott bejegyzés

 

Szombat délben tartják a szintén hatvanperces utolsó szabadedzést, mely előtt a reggeli órákban esély mutatkozik egy kiadósabb záporra, azonban nem sokkal a délután három órakor kezdődő időmérő edzés előtt is várható csapadék a Weather.com előrejelzése szerint, miközben a hőmérséklet továbbra is 30 °C fölött marad.

Aztán vasárnap bizakodhatnak azok, akik idén is eső áztatta pályán szeretnék látni a versenyzőket, ugyanis elég valószínű, hogy pont a rajt környékén, azaz 15 óra magasságában 3-4 mm égi áldás zúdulhat a Hungaroringre, mely aztán hamar tovább is áll, így fontos, hogy aki kilátogat a Hungaroringre, ne csak a karszalagját tartsa magánál, de esernyőt is vigyen!

Kint vagy a Magyar Nagydíjon? Csatlakozz a Formula Aréna csoportunkhoz a Facebookon, és küldj képet arról, milyen a hangulat a Hungaroringen!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?