Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 23. szerda

Időjárás

Angolosan alakul az időjárás a 70. Évfordulós Nagydíjon

A 70. Évfordulós Nagydíjat Silverstone-ban rendezik a hétvégén, ahol az első világbajnoki futam zajlott annak idején. Angliában mindig jogos a kérdés: esik-e majd az eső?

részletek

Hogyan alakul az időjárás a 35. Magyar Nagydíj hétvégéjén?

Bár a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel most zárt kapuk mögött, de megrendezésre kerül az idei Formula-1-es világbajnokság harmadik futama, a 35. Magyar Nagydíj. A sajtóval, a médiával, a csapatokkal és a pálya alkalmazottaival együtt összesen 3000 fő lesz jelen a helyszínen.

részletek

Vészforgatókönyvvel készül az F1 szombatra

Az időmérő napján heves esőzések várhatók a Red Bull Ring környékén, így az F1 és az FIA arra is felkészül, hogy az autók egyszer sem tudnak majd pályára hajtani.

részletek

Milyen idő várható a szezonnyitón?

A hétvégén végre kezdetét veszi az F1-es szezon Ausztráliában. A magyar rajongóknak korán kell kelniük, ha élőben szeretnék nézni a futamot és az időmérőt, de vajon milyen lesz az időjárás?

részletek

Háború, hó, vulkánkitörés, atombaleset – a törölt MotoGP-futamok története

Nem a koronavírus-járvány az egyetlen, amely miatt maradt már el gyorsaságimotoros-világbajnoki forduló: az elmúlt hét évtizedben a legkülönbözőbb okok játszottak közre hasonlóban.

részletek

Hőség várható a decemberi szezonzárón

Szikrázó napsütés és kellemes meleg várja a csapatokat a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon. A nappali hőmérséklet kis híján eléri majd a 30 fokot, de a futam ideje alatt is 25 °C körüli minimum várható.

részletek

Verstappen: Itt is jól működik a Red Bull-Honda

Biztató kezdést produkált Max Verstappen Brazíliában, a holland azonban figyelmeztet, szombaton mindent kezdhetnek elölről, mert teljesen más időjárás várható Interlagosban.

részletek

Milyen időjárás várható a Brazil Nagydíjon?

A Brazil Nagydíjon egész idő alatt lógni fog az eső lába, ugyanakkor mégis az a legvalószínűbb, hogy nem fogja megzavarni csapadék a versenyhétvégét, legalábbis a futamot biztosan nem.

részletek

Milyen idő várható az USA Nagydíj hétvégéjén?

Száraz, azonban kissé hűvös időre kell számítania azoknak, akik kilátogatnak majd a hétvégi USA Nagydíj helyszínére, Austinba. Az eső és a melegfront is csak jövő héten érkezik meg a COTA fölé.

részletek

Mexikóban is az eső lehet az úr

Japánban a hétvége programját is felborította a tájfun, most úgy tűnik, Mexikóban is komoly beleszólása lesz az időjárásnak az események menetébe. Ezen a pályán ez még nagyobb gond.

részletek

Lila égbolttal csapott le a tájfun Japánra

A várakozásoknak megfelelően péntekről szombatra virradóan elérte Japán keleti partjait a Hagibis tájfun. Jól döntött az F1, a pályán készült felvételek alapján aligha lehetett volna körözni. Videókon a vihar okozta pusztítás.

részletek

Időjárás: Vasárnapra halaszthatják az időmérőt

Ahogy arról már napok óta hallani lehet, a Japán Nagydíjat a Hagibis tájfun zavarhatja meg, illetve valószínű, hogy meg is fogja. Esős hétvége vár ránk, az FIA pedig közleményt adott ki.

részletek
Olvastad már?