Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 25. szombat

Időjárás

Verstappen: Itt is jól működik a Red Bull-Honda

Biztató kezdést produkált Max Verstappen Brazíliában, a holland azonban figyelmeztet, szombaton mindent kezdhetnek elölről, mert teljesen más időjárás várható Interlagosban.

részletek

Milyen időjárás várható a Brazil Nagydíjon?

A Brazil Nagydíjon egész idő alatt lógni fog az eső lába, ugyanakkor mégis az a legvalószínűbb, hogy nem fogja megzavarni csapadék a versenyhétvégét, legalábbis a futamot biztosan nem.

részletek

Milyen idő várható az USA Nagydíj hétvégéjén?

Száraz, azonban kissé hűvös időre kell számítania azoknak, akik kilátogatnak majd a hétvégi USA Nagydíj helyszínére, Austinba. Az eső és a melegfront is csak jövő héten érkezik meg a COTA fölé.

részletek

Mexikóban is az eső lehet az úr

Japánban a hétvége programját is felborította a tájfun, most úgy tűnik, Mexikóban is komoly beleszólása lesz az időjárásnak az események menetébe. Ezen a pályán ez még nagyobb gond.

részletek

Lila égbolttal csapott le a tájfun Japánra

A várakozásoknak megfelelően péntekről szombatra virradóan elérte Japán keleti partjait a Hagibis tájfun. Jól döntött az F1, a pályán készült felvételek alapján aligha lehetett volna körözni. Videókon a vihar okozta pusztítás.

részletek

Időjárás: Vasárnapra halaszthatják az időmérőt

Ahogy arról már napok óta hallani lehet, a Japán Nagydíjat a Hagibis tájfun zavarhatja meg, illetve valószínű, hogy meg is fogja. Esős hétvége vár ránk, az FIA pedig közleményt adott ki.

részletek

Időjárás: Esős hétvége vár a mezőnyre Szocsiban

Esős péntek és szombat után alighanem száraz körülmények között rendezik meg vasárnap az orosz Nagydíj versenyét. A hőmérséklet maximális értéke 20-22 °C lesz. Kinek fog ez feküdni vajon?

részletek

Szingapúrban még este is 30 °C felett lesz a hőmérséklet

Ázsiába érkezett az F1, ami azt jelenti, lassan véghajrájához ér a 2019-es világbajnokság. Előreláthatólag nem ismétlődik meg a 2017-es esőfutam, viszont a hőség nagy kihívás lesz a versenyzőknek.

részletek

Időjárás: Kibabrál az eső a Ferrarival hazai pályán?

A 2019-es év eddigi egyetlen igazi esős versenyét Németországban láthattuk, azonban könnyen előfordulhat, hogy az Olasz Nagydíj lesz a második, melyen előkerülnek az extrém esőgumik.

részletek

Időjárás: Megérkezik az ősz az F1-be

Véget ért a nyári szünet a Formula-1-ben, Spa pedig meg is hozza azt a kavaros időjárást, amelyet már megszokhattunk a pályától az évek alatt, ezzel elhozva az őszt a száguldó cirkuszba.

részletek

A Ferrarinál végre beválnak az új fejlesztések

Magyarországra is frissített alkatrészeket hozott a Scuderia és egyelőre Vettel és Leclerc is úgy érzi, beválnak az újítások. Nem mentek rá még a köridőre, nagyon fontos lesz a harmadik edzés.

részletek

Milyen időjárás várható a Hungaroringen?

Végre Magyarországra érkezett a Formula-1 mezőnye, így a hétvégén a Hungaroringen feszül egymásnak a mezőny. Lássuk, kell-e esernyőt magukkal vinniük a kilátogató rajongóknak.

részletek
Olvastad már?