Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 25. csütörtök

Időjárás

Lógni fog az eső lába a Török Nagydíjon

Először rendeznek Török Nagydíjat 2011 óta, a Boszporusz partján pedig a várakozások szerint változékony időjárásra kell készülnie a száguldó cirkusznak. Ismét egy hűvös hétvége elé nézünk.

részletek

Időjárás: Ezúttal időben érkezik az eső a versenyre?

A Formula-1-esek 1996 után térnek vissza Portugáliába, és először versenyeznek majd Portimaóban. Kellemes őszi időjárás fogadja majd a mezőnyt, azonban amikor a leginkább számít, eleredhet az eső.

részletek

Zord időjárás és eső vár az F1-re a Nürburgringen

Meglehetősen zord időjárás vár a mezőnyre a 2013 után visszatérő Nürburgringen. Egész hétvégén szakadni fog az eső, a hőmérséklet olykor még a 10 °C-ot sem éri majd el napközben.

részletek

Időjárás: igazi esőfutam lehet a Belga Nagydíj!

A 2019-es Német Nagydíjat követően jó eséllyel végre újból egy igazi esőfutamot láthatunk, mivel a vasárnapi futamra nyolc milliméter csapadékra számítanak Spa-Francorchamps-ban.

részletek

Angolosan alakul az időjárás a 70. Évfordulós Nagydíjon

A 70. Évfordulós Nagydíjat Silverstone-ban rendezik a hétvégén, ahol az első világbajnoki futam zajlott annak idején. Angliában mindig jogos a kérdés: esik-e majd az eső?

részletek

Hogyan alakul az időjárás a 35. Magyar Nagydíj hétvégéjén?

Bár a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel most zárt kapuk mögött, de megrendezésre kerül az idei Formula-1-es világbajnokság harmadik futama, a 35. Magyar Nagydíj. A sajtóval, a médiával, a csapatokkal és a pálya alkalmazottaival együtt összesen 3000 fő lesz jelen a helyszínen.

részletek

Vészforgatókönyvvel készül az F1 szombatra

Az időmérő napján heves esőzések várhatók a Red Bull Ring környékén, így az F1 és az FIA arra is felkészül, hogy az autók egyszer sem tudnak majd pályára hajtani.

részletek

Milyen idő várható a szezonnyitón?

A hétvégén végre kezdetét veszi az F1-es szezon Ausztráliában. A magyar rajongóknak korán kell kelniük, ha élőben szeretnék nézni a futamot és az időmérőt, de vajon milyen lesz az időjárás?

részletek

Háború, hó, vulkánkitörés, atombaleset – a törölt MotoGP-futamok története

Nem a koronavírus-járvány az egyetlen, amely miatt maradt már el gyorsaságimotoros-világbajnoki forduló: az elmúlt hét évtizedben a legkülönbözőbb okok játszottak közre hasonlóban.

részletek

Hőség várható a decemberi szezonzárón

Szikrázó napsütés és kellemes meleg várja a csapatokat a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon. A nappali hőmérséklet kis híján eléri majd a 30 fokot, de a futam ideje alatt is 25 °C körüli minimum várható.

részletek

Verstappen: Itt is jól működik a Red Bull-Honda

Biztató kezdést produkált Max Verstappen Brazíliában, a holland azonban figyelmeztet, szombaton mindent kezdhetnek elölről, mert teljesen más időjárás várható Interlagosban.

részletek

Milyen időjárás várható a Brazil Nagydíjon?

A Brazil Nagydíjon egész idő alatt lógni fog az eső lába, ugyanakkor mégis az a legvalószínűbb, hogy nem fogja megzavarni csapadék a versenyhétvégét, legalábbis a futamot biztosan nem.

részletek
Olvastad már?