DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 21. csütörtök

Időjárás

Záporok, zivatarok zavarhatják meg az F1-es Magyar Nagydíj pénteki napját

A hétvége kezdetén erősen benne van a pakliban egy vihar, a futam viszont előreláthatóan száraznak ígérkezik a hétvégi Magyar Nagydíjon.

részletek

Sem Hamilton-szerződés, sem Leclerc-magyarázat – csütörtöki hírek

Verstappen Alonso győzelmének örülne, Lawrence Stroll kettős Aston-dobogót vár, az időmérőn és futamon is lehetséges eső: ezek voltak a kanadai F1-es médianap fő hírei.

részletek

Elmosta az eső – amikor az időjárás miatt borult az F1-es program

Egy teljes versenyhétvége törlése a csapadék miatt példa nélküli, de az elmúlt években többször előfordult, hogy hol szabadedzéseket töröltek, hol időmérőt helyeztek át szombatról vasárnapra.

részletek

Az év első esős futama lehet a Miami Nagydíj

A vasárnapi verseny sávjában 60 % az eső valószínűsége. Az év ötödik helyszínén meleg idő várható, mindhárom nap 30 Celsius-fok körüli hőmérséklettel.

részletek

Hamilton: Az eső nem elég indok, hogy ne versenyezzünk

Lewis Hamilton erős kritikát fogalmazott meg a versenyirányítás felé, amiért nem indították útjára a versenyt a normális menetrend szerint csak amiatt, mert esni kezdett az eső.

részletek

Esős lehet az első Miami Nagydíj

Az előrejelzések szerint nem kizárt, hogy a délutánokat csapadék zavarja meg a hétvége során – a legnagyobb esély minderre ráadásul a vasárnapi F1-es futam idején van.

részletek

Esős időmérő és hűvös várhat a mezőnyre Brazíliában

A legutóbbi interlagosi futamhoz képest hűvös és kissé szeles időjárás várható a hétvégi Sao Pauló-i Nagydíjon, amelynek pénteki időmérő edzését akár némi zápor is megzavarhatja.

részletek

Időjárás: Szombati eső, majd vasárnapi ború várja az F1-et

A Török Nagydíjat sem ússzuk meg csapadék nélkül, ha lehet hinni az előrejelzéseknek: esős szombatot követően borús vasárnap fogadja a Formula-1 mezőnyét az Isztambul Parkban.

részletek

Norris: A csapat szólhatott volna, mennyi eső jön

Magára vállalja a hibás döntést a győzelem kapujában az eső miatt látványosan elbukó Lando Norris, ám sajnálja, hogy a McLarentől nem érkeztek egyértelmű információk arról, mekkora víz érkezik.

részletek

Időjárás: Egész hétvégén esni fog Szocsiban

Mostanában kijut a „jóból” az F1-es rajongóknak, hiszen újra esős futamra van kilátásunk. Bár a Belga Nagydíj nem épp a tervek szerint alakult, Szocsiban azért nem kell özönvízre számítani.

részletek

Meleg, száraz idő várható Monzában

A vasárnapi Olasz Nagydíj mellett a szombati sprintkvalifikáción is meleg, száraz idő várható, ami jó hír azok számára, akik az elmúlt két hétben követték a Formula-1 történéseit.

részletek

Hűvös, esős, ködös hétvége vár az F1-re Spában

Az előrejelzések szerint igencsak barátságtalan időjárás fogadja a mezőnyt a Belga Nagydíjon: minden nap lehet eső – méghozzá főként délutánonként, amikor a lényeges események zajlanak.

részletek