Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 21. hétfő

Időjárás

Időjárás: Vasárnapra halaszthatják az időmérőt

Ahogy arról már napok óta hallani lehet, a Japán Nagydíjat a Hagibis tájfun zavarhatja meg, illetve valószínű, hogy meg is fogja. Esős hétvége vár ránk, az FIA pedig közleményt adott ki.

részletek

Időjárás: Esős hétvége vár a mezőnyre Szocsiban

Esős péntek és szombat után alighanem száraz körülmények között rendezik meg vasárnap az orosz Nagydíj versenyét. A hőmérséklet maximális értéke 20-22 °C lesz. Kinek fog ez feküdni vajon?

részletek

Szingapúrban még este is 30 °C felett lesz a hőmérséklet

Ázsiába érkezett az F1, ami azt jelenti, lassan véghajrájához ér a 2019-es világbajnokság. Előreláthatólag nem ismétlődik meg a 2017-es esőfutam, viszont a hőség nagy kihívás lesz a versenyzőknek.

részletek

Időjárás: Kibabrál az eső a Ferrarival hazai pályán?

A 2019-es év eddigi egyetlen igazi esős versenyét Németországban láthattuk, azonban könnyen előfordulhat, hogy az Olasz Nagydíj lesz a második, melyen előkerülnek az extrém esőgumik.

részletek

Időjárás: Megérkezik az ősz az F1-be

Véget ért a nyári szünet a Formula-1-ben, Spa pedig meg is hozza azt a kavaros időjárást, amelyet már megszokhattunk a pályától az évek alatt, ezzel elhozva az őszt a száguldó cirkuszba.

részletek

A Ferrarinál végre beválnak az új fejlesztések

Magyarországra is frissített alkatrészeket hozott a Scuderia és egyelőre Vettel és Leclerc is úgy érzi, beválnak az újítások. Nem mentek rá még a köridőre, nagyon fontos lesz a harmadik edzés.

részletek

Milyen időjárás várható a Hungaroringen?

Végre Magyarországra érkezett a Formula-1 mezőnye, így a hétvégén a Hungaroringen feszül egymásnak a mezőny. Lássuk, kell-e esernyőt magukkal vinniük a kilátogató rajongóknak.

részletek

Bottast a Mercedes hajszolhatta a balesetbe

Lewis Hamilton mellett Valtteri Bottas is kicsúszott a Német Nagydíjon, a finn azonban kiállni is kényszerült. Saját csapata utasította Bottast, hogy nyomja keményebben, rögtön jött is a karambol.

részletek

Időjárás: Megmenti az eső a Mercedest a melegtől?

Az év eddigi legforróbb futamára van kilátás a hétvégi Német Nagydíj előtt, ahol a hőmérők higanyszála alulról súrolja majd a 40 fokot, de eső is lesz. Vajon ezúttal megbirkózik a hőséggel a Mercedes?

részletek

Milyen időjárás várható a Brit Nagydíjon?

A hétvégén rendezik a szezon tizedik futamát, a Brit Nagydíjat, ahol a várakozásoknak – illetve a helyszínnek is – megfelelően angolos időjárás fogadja a csapatokat. Hűvös lesz és eső is várható.

részletek

Verstappen ott folytatná, ahol abbahagyta

Max Verstappen idei első győzelmét aratta az Osztrák Nagydíjon, de ehhez az erős Red Bullon kívül kellett a gyengélkedő Mercedes is. A holland megpróbál fennmaradni a hullámhegyen.

részletek

Milyen időjárás várható az Osztrák Nagydíjon?

Már napok óta tudvalévő, hogy az Osztrák Nagydíj iszonyatos hőséggel várja az odaérkező Formula-1-es mezőnyt. Vasárnap fog tetőzni az egész hétvégén át tartó napsütés.

részletek
Olvastad már?