Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 19. péntek

Időjárás

Verstappen ott folytatná, ahol abbahagyta

Max Verstappen idei első győzelmét aratta az Osztrák Nagydíjon, de ehhez az erős Red Bullon kívül kellett a gyengélkedő Mercedes is. A holland megpróbál fennmaradni a hullámhegyen.

részletek

Milyen időjárás várható az Osztrák Nagydíjon?

Már napok óta tudvalévő, hogy az Osztrák Nagydíj iszonyatos hőséggel várja az odaérkező Formula-1-es mezőnyt. Vasárnap fog tetőzni az egész hétvégén át tartó napsütés.

részletek

Milyen időjárás várható a hétvégén Le Castellet-ben?

Az előttünk álló hétvégén már a szezon nyolcadik versenyét rendezik meg. A Francia Nagydíjat tavaly verőfényes napsütésben rendezték meg, és nem lesz ez másképp idén sem.

részletek

Milyen időjárás várható a Kanadai Nagydíjon?

Az év 23. hetén a kanadai Montrealban gyűlik össze a Formula-1 mezőnye, ahol az előrejelzések szerint csak a második szabadedzésen mutatkozik egy csekély esély némi csapadékra.

részletek

Milyen időjárás várható a Monacói Nagydíjon?

Ezentúl megkíséreljük veletek megosztani minden versenyhétvége előtt, milyen időjárási körülményekre lehet számítani az adott nagydíjon. Lássuk, mi várható Monacóban, az F1 legikonikusabb pályáján!

részletek

Téli hangulat, behavazott pályák

A klasszikus Formula-1-es pályákat általában mindenki könnyedén, elsőre felismeri. Nem sűrűn látjuk viszont behavazva ezeket a helyszíneket. Lássuk, milyenek a pályák fehérbe öltözve!

részletek

RIcciardo: Vettel helyében én is pipa lettem volna

Daniel Ricciardo teljes mértékben megérti Sebastian Vettel dühét a mérlegelési balhéban és javasolja, hogy sürgősen változtassák meg az erre vonatkozó szabályt. Az FIA ugyanis hátrányt okozhat jelenleg.

részletek

Rengeteget késett a McLaren és a Renault olaja

Az időjárási viszontagságok miatt nem érkezett meg időben a két istálló kenőanyaga Suzukába, így csütörtökön nem tudták a szokásos teszteket végrehajtani a motoron, szabályszegésre is kényszerültek.

részletek

Alonso nagyon élvezte IndyCar-tesztjét

Fernando Alonso igen lelkes volt, miután életében először épített pályán teljesített tesztet egy Indy-autóval, a Barber Motorsport Parkban. A várakozások szerint 2019-ben Andretti csapatához igazol.

részletek

Nem kaphatja Silverstone az ezredik nagydíjat

Nagy-Britannia rendezhette az első Formula-1-es nagydíjat 1950-ben, az ezrediket viszont a tervek ellenére nem kaphatja meg, helyette egy távol-keleti helyszínen lesz az óriási jubileum.

részletek

Viharos idő őrjítheti meg a bakui futamot

Heves légmozgásra készülhet az F1 mezőnye Bakuban – vasárnapra 50 km/h-nál is erősebb széllökéseket jósolnak a meteorológusok, amelyek a város közepén kiszámíthatatlan áramlatokat jelenthetnek.

részletek

Bahreinben nem sokat ér a szabadedzés

Jövő héten egészen más környezetbe érkeznek a száguldó cirkusz résztvevői. Ausztráliához képest Bahreinben azonban nem sok információt tudnak hasznosítani a szabadedzésekből.

részletek
Olvastad már?