DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

Hírek

Lando Norris nagy napja – az F1-es Miami Nagydíj hírei

Norris F1-es karrierje első győzelmét aratta, Sainzot megbüntették, Hamilton bizakodó, Alonso megbékélt: ezek a vasárnap főbb hírei egy cikkben.

részletek

Verstappen mindent vitt, Alonso dühöng – szombati F1-es hírek

A sprintfutamot és az időmérőt is Verstappen nyerte Leclerc előtt Miamiban, Alonso kiakadt, Ricciardo a mennyből a pokolba jutott pár óra alatt. Ez történt szombaton.

részletek

Verstappen-pole, FIA-engedély Antonellinek? – pénteki F1-es hírek

Verstappen a pole-ban, Ricciardo a nap meglepetése, külön FIA-engedélyt kértek Antonellinek, zajlik a Newey-ügy: ezek a pénteki nap legfontosabb hírei.

részletek

Verstappen és Sainz jövője, Norris sérülése: a hétfői F1-es hírek

A Formula.hu napi hírösszefoglalójával nem maradtok le semmi fontosról vagy lényegesről, egy cikkbe gyűjtöttük a nap információit.

részletek

Verstappen, Newey, Sainz, Aston: a mai F1-es hírek

Verstappen a Mercedesszel találkozik, Sainzot még várja az Audi, eladná az Aston egy részét Stroll, mi állhat a Newey-ügy mögött? A nap F1-es hírei.

részletek

Newey távozik, Hülkenberg aláír: a mai F1-es hírek

Newey elhagyja a Red Bullt, Hülkenberg aláír az Audihoz, egyelőre nem változik az F1-es pontrendszer: több fontos esemény is történt csütörtökön, íme a nap hírei.

részletek

Nevet és színt válthat a Ferrari: a keddi F1-es hírek

Folytatódik a Horner-ügy, Ben Sulayem gyávának nevezte a vádlóit: összeszedtük a nap legfontosabb F1-es híreit.

részletek

Tart Kínától az F1-es mezőny, Newey beszólt az FIA-nak: a mai hírek

Egy cikkben összegezzük a mai nap érdekességeit, információit, híreit, eseményeit: íme a Formula.hu esti összefoglalója.

részletek

Alonso robbantott, elhunyt Toleman: a nap F1-es hírei

Wolff Antonelli szerződtetésére utalt, Sainz a Ferrari autóját dicsérte, nincs döntés Vettelről: összeszedtük a nap legfontosabb híreit, eseményeit.

részletek

Módosíthatják a szabályokat, nagy a kár a Williamsnél: a keddi F1-es hírek

A Formula.hu napi hírösszefoglalójával nem maradtok le semmi fontos, érdekes, lényeges információról a nap eseményeivel kapcsolatban.

részletek

Pitwall: Robbanás előtt az F1-es pilótapiac?

Mennyire van bajban Leclerc, (jó) ülés nélkül maradhat-e Sainz, megnyugodhat-e Perez? Az utóbbi egy hét legfontosabb F1-es hírei a Pitwallban.

részletek

Az Alonso-ügy és Sainz tárgyalása: a mai F1-es hírek

Egy cikkbe gyűjtöttük az F1-es Japán Nagydíj sajtónapjának legfontosabb híreit, érdekességeit, nyilatkozatait: ezzel nem maradtok le semmi lényegesről!

részletek