Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 31. vasárnap

Hírek

Ocon azonnal válthatja Grosjeant?

Új híresztelés látott napvilágot a hét közepén, miszerint már a Német Nagydíj előtt meneszthetik a pocsékul teljesítő Romain Grosjeant. Helyét Esteban Ocon veheti át. Vége Grosjean karrierjének?

részletek

Hartley nem megy a Ferrarihoz

Az elmúlt napokban az a hír terjedt el, hogy a Scuderia a szimulátorához szerződtetné Brendon Hartley-t. Az új-zélandi azonban a jelek szerint leszámolt a Formula-1-gyel, másfelé keresgél.

részletek

Ezt olvastátok legtöbben 2018-ban a Formulán

Újabb év ért véget, így szokásunkhoz híven áttekintjük, melyik volt az a tíz hír, poszt vagy videó – nem csupán F1-es témában –, amelyre a legtöbben voltatok kíváncsiak a Formula.hu-n idén.

részletek

F1-Archív: Schumacher csigolyatörése

Ralf Schumacher csigolyatörés után lábadozik, Frank Williams csapata eredményeit dicséri, teljesítménybért vezetne be Bernie Ecclestone - az utóbbi két évtized F1-es hírei augusztus 5-én.

részletek

Mégis versenyezhet idén Kiss Pál Tamás?

Díjat vehetett át a magyar ralikrosszos, ő lett az év férfi felnőtt sportolója Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - az idei szezonját azonban egyelőre komoly kérdőjelek övezik.

részletek

Szuperkedd – A nap összes bejelentése egy helyen

2018. január 30-ának valamiért különösen fontos jelentősége van a motorsportok tér-idő kontinuumában, hiszen ezen a napon annyi nagyhorderejű bejelentést és hírt olvashattunk, mint november vége óta összesen.

részletek

A Mercedes nem korlátozza Hamiltont

Lewis Hamilton híres arról, hogy teljes életet szeret élni, kimutatja érzéseit, teret enged saját, őszinte véleményének akkor is, ha személyiségével, vagy álláspontjával megosztó hatást ér el. Csapata azonban továbbra sem korlátozza a világbajnokot.

részletek

TOP7: Erről olvastatok nálunk

Új rovatot indítunk a Formulán, minden héten összeszedjük nektek, melyek voltak az elmúlt hét nap legérdekesebb tartalmai, melyik cikkeinket olvastátok a legtöbben – indul a TOP7 a hét legjobbjaival.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év híre

Amikor megnyitod kedvenc hírportálodat vagy épp a Twittert, a szemed elkerekedik, az állad pedig a padlón keresed… Nem egy ilyen pillanatban volt részünk az idén, bár a „győztesre” egészen decemberig vártunk.

részletek

Formula-értékelő – Az év híre

Számos váratlan, és jó néhány alaposan beharangozott átigazolás, szabálymódosítások, a pályán és azon kívül zajló események... Többezer F1-es hírt írtunk meg 2014-ben, melyik volt a legemlékezetesebb?

részletek
Olvastad már?