Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

Grosjean

Már az F1-en kívül nézelődnek a Haas pilótái

Romain Grosjean és Kevin Magnussen is tudja, hogy szorul a hurok, mindketten úgy vannak vele, hogy ha nincs F1, akkor majd lesz más - ez is erősen benne van a pakliban.

részletek

Aggódnak Grosjeanék a szahíri nyomvonal miatt

A francia versenyző szerint „rémálom” lehet a rövid vonalvezetés, és erről bizonyosan fognak beszélni majd a pilóták egymással. Nem mindenki ért viszont egyet a haasos aggodalmaival.

részletek

F1-Archív: Egy versenyről eltiltják Grosjeant

Alonso állította, nem megy a Ferraritól a McLarenhez, Villeneuve 39 évesen fittnek érezte magát a visszatérésre, Ralf a biztosító miatt nem versenyezhetett, Hamilton Schumacher, Schumacher Prost rekordját döntötte meg szeptember 2-án.

részletek

Haas: A Ferrari nélkül nincs autónk

Günther Steiner és Romain Grosjean szerint sem olyan egyszerű kidobni a Ferrarit azért, mert ilyen gyenge a motorja - egy év alatt ez semmiképp sem megoldható, úgyhogy nem váltanak jövőre Renault-ra.

részletek

Grosjean: Szörnyű verseny, a legrosszabb autó életemben

Szabadedzésen még ötödik volt, a futamon az utolsó helyre esett vissza Romain Grosjean: mivel a Haasnál senki sem érti a lassulást, a francia jobb híján a teljesítményt becsmérli a „pokol”, „szörnyű” és „legrosszabb” szavakkal. Meglepő, de övé lett a futam harmadik leggyorsabb köre.

részletek

Nem érdekli Grosjeant, hogy mindenki kritizálja

Célkeresztben Romain Grosjean, aki Sainz és Ricciardo elleni manővereivel borzolta a kedélyeket. „Gondoltam, én is védekezhetek kicsit ma” – magyarázkodik a francia. Mark Webber szerint Grosjean „súlyos félreértésben él” a pályán vívott harcokat illetően.

részletek

Grosjean 45 percet beszélt Hamiltonnal

Volt köztük némi feszültség, de ezt rendezni tudták - Hamiltont Grosjean hozzáállása dühítette, a franciát pedig az, hogy a brit kommentjei miatt őt titulálták rasszistának a közösségi médiában.

részletek

Steiner: Grosjean szobájában van az elefánt, nem a miénkben!

Pilóta és csapatvezető vív egymással nyilatkozatharcot a médián keresztül a Magyar Nagydíj hétvégéjén: Romain Grosjean csütörtöki megjegyzését igencsak magára vette a Haas vezére, és jól vissza is szólt.

részletek

Jövőre 18 fősre zsugorodhat a mezőny

Reális esély mutatkozik arra, hogy a Haas év végi kivonulásával az F1-es mezőny népessége 20 fő alá csökken. Grosjean már a csapaton kívüli jövőjén gondolkodik.

részletek

F1-Archív: McRae kihívta Schumachert

Baumgartner Zsolt visszatérhet a Minardihoz, az austini pálya klasszikus helyszínektől fog kanyarokat kölcsönözni, az F1-nek ki kellene használnia az internetet, 17 éves orosz a Saubernél: ezek voltak július 15. hírei.

részletek

Grosjean: Meglepetést is okozhat a Haas

Az előző szezon gyötrelmeiből levonták a tanulságot, így a Haas akár a középmezőny elejében is harcolhat – bizakodik Romain Grosjean, a Formula Podcast vendége.

részletek

Grosjean „szuper boldog”, ha magyar ételt ehet

Szakácskönyvet írt, ráadásul Magyarországon él a menedzsere, így természetesen a hazai gasztronómia is szóba került, amikor a Formula Podcast legújabb adásában a franciával beszélgettünk.

részletek
Olvastad már?