Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

Grosjean

A pilóták többsége tankoláspárti

Abban mindenki egyetért, hogy az F1-nek komoly változásokra lenne szükség a show javítása érdekében, s a pilóták közül jó néhányan úgy érzik, a tankolás visszahozása nagy lépés lenne ebbe az irányba.

részletek

Grosjean: 300-nál nincs idő udvariaskodni

A Magyar Nagydíj sajtótájékoztatójára a Haas mindkét pilótáját meghívták idei harmadik ütközésüket követően: Grosjean és Magnussen kapott bőven kérdéseket egymás hibáztatásáról vagy épp a csapatutasításról.

részletek

A Haas már nem is próbálja békíteni pilótáit

Képtelen megérteni egymást a Haas F1-es gárdájának két versenyzője, miközben a csapatfőnök igyekszik élhető légkört teremteni a garázsban. Steiner már csak azt tartja szem előtt, hogy a csapatérdek ne sérüljön.

részletek

Steiner: Nem vagyok a csapatutasítások híve, de úgy néz ki, szükség lesz rájuk

Günther Steiner már a Brit Nagydíj után úgy fogalmazott, komoly probléma megreguláznia rebellis versenyzőit, erre Grosjean és Magnussen vasárnap megint összeütköztek.

részletek

Így mennek a pilóták agyára a Pirelli gumijai

„Mennyi időd van?” – kérdezte egy gonosz vigyorral az arcán Romain Grosjean, majd belement az F1-es pilótákat bosszantó gumihelyzet olyan részletes kifejtésében, ami egyszer s mindenkorra érthetővé teszi a problémát a nyilvánosság számára.

részletek

Új alkatrészekkel is visszafejlődik Magnussen autója

Küszködnek a haasosok az utóbbi néhány futamon, ezzel kapcsolatban pedig Kevin Magnussen úgy érzi, hiába hoztak új alkatrészeket a Német Nagydíjra, különösebb fejlődés nem történt. Sőt, Grosjean az év eleji autóval adott neki majdnem másfél másodpercet.

részletek

Négy pontban összegezték a versenyzők, mit akarnak

A legutóbbi genfi ülésen Grosjean és Vettel négy pontban prezentálta a szabályalkotóknak, milyen irányt akarnak a pilóták 2021-ben. Visszahoznák a tankolást, de nem az izgalom, hanem a könnyebb autók érdekében.

részletek

Grosjean maradt, de nincsenek vérmes reményei

Noha a hétvégi Német Nagydíj előtt még a Haas istálló berkein belül is arról pletykáltak, hogy a gárda menesztheti Romain Grosjeant, a francia egyelőre köszöni szépen, jól van. Hockenheimben a francia tisztázta: nincs haragban Kevin Magnussennel a Silverstone-ban történtek miatt, azt pedig „belső ügynek” minősítette, hogyan tett rendet Günther Steiner a balhé után.

részletek

Exkluzív: Azonnal kiteheti Grosjeant a Haas?

A Formula.hu friss információi szerint a Haas F1-es csapatánál erősen fontolgatják, hogy pilótát cserélnek már a Német Nagydíjra - a beugró ember azonban még nagyobb meglepetés lehet, mint az esetleges kispados.

részletek

Haas: Grosjean és a Rich Energy is marad

Romain Grosjean készül a Német Nagydíjra, a pletykák ellenére egyelőre megtarthatja helyét a Haas F1-es csapatánál - de mi lesz a nevet váltó főszponzorral?

részletek

Steiner: Valahogy meg kell akadályoznunk a versenyzőink ütközéseit

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke szerint valamilyen hatékony megoldást kell találniuk arra, hogy megakadályozzák azt, hogy versenyzőik, Romain Grosjean és Kevin Magnussen időről időre összeütközzenek. A csapatutasítás úgy néz ki, nem vált be.

részletek

Ocon azonnal válthatja Grosjeant?

Új híresztelés látott napvilágot a hét közepén, miszerint már a Német Nagydíj előtt meneszthetik a pocsékul teljesítő Romain Grosjeant. Helyét Esteban Ocon veheti át. Vége Grosjean karrierjének?

részletek
Olvastad már?