Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 30. szombat

Grosjean

Steiner nem a pilótákat hibáztatja a rossz szezonért

Bár Grosjean és Magnussen többször is ütközött a pályán, a Haas F1-es csapatfőnöke szerint ez csak annak az eredménye volt, hogy túl keményen próbáltak jó eredményt elérni az arra alkalmatlan autóval.

részletek

F1-Archív: Schumachert aranyéremmel díjazzák

A Mercedes bánja a Hamiltonnak kiadott csapatutasítást, jön a duplapontos futam, Grosjean lesz Raikkönen csapattársa, Villeneuve-nek kellemes csalódás a V8: ezek voltak december 9. F1-es hírei.

részletek

Grosjean: Még a 2020-as gumik sem az igaziak

Azok után, hogy Romain Grosjean is kipróbálhatta a Pirelli 2020-ra szánt gumijait, nem igazán elégedett. A francia szerint ezek még mindig nem teljesen olyanok, amelyek ideális versenykörülményeket biztosítanának a maguk részéről.

részletek

Grosjean: Velünk kiszúrás, a Mercedesnek nem fáj

A teljes pénteki nap mehet a kukába a hétvégét ígéretesen indító francia számára. A Haas pilótája nem haragszik Bottasra, aki bocsánatot kért tőle. „Mind hibázunk, emberek vagyunk.”

részletek

Bottast hozták ki hibásnak az ütközésben

Nem Grosjean volt a figyelmetlen pénteken. A Mercedes-pilóta vállalta a felelősséget az ütközésért, a stewardok pedig megrovást osztottak ki a vétkesnek.

részletek

Bottas ütközött és duplázott a második edzésen

Kétszeresen is főszerepbe került Valtteri Bottas Abu Dhabiban délután: előbb a leggyorsabb körrel, majd ütközésével Grosjeannal. Mercedes, Ferrari, Red Bull az erősorrend.

részletek

Grosjean: Szamárból nem lesz versenyló

Nem épp hízelgően jellemezte a VF-19-et a Haas francia pilótája, de a csapatfőnök egyszerűen vállat von: meg sem élné az év végét, ha magára venné pilótája szokásos kis sirámait.

részletek

Grosjeant egy technikai malőr fosztotta meg a dobogótól

Elsőre vad feltételezésnek tűnik, de a Haas csapatfőnöke elmondta, Romain Grosjean dobogón végezhetett volna Brazíliában, ám kulcspillanatban csődöt mondott az egyik motorkomponens.

részletek

Grosjean: A Mercedes beszél nehéz hétvégéről…

A Haasnál tudják igazán, milyen egy küzdelmes nagydíj: már hosszú ideje csak pocsék versenyeik voltak. A francia bevallotta, a teljes csapat motivációs gondokkal küzd.

részletek

Haas: A legjobb hír? Szerencsére, nemsokára vége

Elképesztően visszaesett tavalyhoz képest a Haas-Ferrari. A riválisokkal ellentétben nem is a pihenés miatt várják az év végét, hanem mert az idei versenyautó javíthatatlanul és reménytelenül pocsék.

részletek

Nem szívesen adnák át Kubicának az autót a haasosok

Mivel úgyis több probléma van a Haasnál, ezért ha le is szerződtetné az amerikai istálló Robert Kubicát tesztpilótának, biztos, hogy lenne abból, a lengyel kinek a kárára kapjon lehetőséget az első szabadedzéseken.

részletek

Grosjean: Hamilton étrendje nem éppen a legjobb módszer

Lewis Hamilton többször is hangoztatta, hogy vegán étrendjének köszönhetően egészségesebb és boldogabb. A Haas francia pilótája viszont egyáltalán nem ért egyet, hogy ez jó út lenne.

részletek
Olvastad már?