Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

Grosjean

Nem szívesen adnák át Kubicának az autót a haasosok

Mivel úgyis több probléma van a Haasnál, ezért ha le is szerződtetné az amerikai istálló Robert Kubicát tesztpilótának, biztos, hogy lenne abból, a lengyel kinek a kárára kapjon lehetőséget az első szabadedzéseken.

részletek

Grosjean: Hamilton étrendje nem éppen a legjobb módszer

Lewis Hamilton többször is hangoztatta, hogy vegán étrendjének köszönhetően egészségesebb és boldogabb. A Haas francia pilótája viszont egyáltalán nem ért egyet, hogy ez jó út lenne.

részletek

Grosjean: Osztottképernyőn közvetítsenek

Többször is jártunk már úgy mi, F1-es rajongók, hogy ahelyett, hogy az izgalmas középmezőnybeli csatákat néznénk, az élmezőny unalmas körözgetését látjuk a tv-ben. Grosjean tudja erre a megoldást.

részletek

A Haas japán futama az egész évét jellemzi

Újabb frusztráló versenyen van túl az amerikai F1-es istálló, amelynek most sem sikerült pontszerző helyen végeznie. Az utóbbi hat fordulóból ez már az ötödik ilyen alkalom.

részletek

Több versenyző benne lenne a kétnapos hétvégékben

Romain Grosjean és több más kollégája szerint a jövőben egy abszolút pozitív tapasztalat lehet az, amit most Japánban még a kényszer szült az időjárás miatt, mégpedig hogy a pénteki második szabadedzés könnyen lehet, hogy a rajtsorrendről is döntött.

részletek

Grosjean: Figyeljünk már oda egymásra

A Haas francia F1-es pilótája szerint túl agresszívek egymással a versenyzők a futamok első köreiben, pedig gondolni kéne arra is, hogy milyen hosszú még az út a célig - ezért is esett ki Szocsiban.

részletek

F1-Archív: „2011-ben Schumacher újra a régi lesz”

Grosjeant leigazolja a Haas, a Toro Rosso Valentino Rossival tenné ugyanezt, Nelson Piquet sajnálja a szingapúri ütközést, Hamiltont kiengedik a kórházból – a legérdekesebb szeptember 29-i hírek.

részletek

Villeneuve: Hülkenbergnek még dobogója sincs

Az 1997-es világbajnok kicsit odaszólt a rutinos német pilótának, miután a Haas is kikosarazta. Nem érti a károgókat, akik Grosjean maradását megkérdőjelezik, hiszen többet ért el, mint Hülkenberg.

részletek

Grosjean: Jó kis kerék kerék elleni akciók

A Williams újonca, George Russell és a Haas rutinos pilótája igencsak összekülönböztek a vasárnapi szingapúri futamon a pontszerzéstől csaknem fényévekre levő 17. hely megszerzéséért. A történéseket ki-ki másképp igyekezett feldolgozni.

részletek

Russell kiakadt az őt kiforgató Grosjeanra

A brit újonc francia riválisát ekézte, miután a páros a Szingapúri Nagydíjon összeakadt. Russell szerint ellenfele érthetetlenül viselkedett, és kár, hogy ő nem esett ki a versenyből.

részletek

Grosjean azért maradt az F1-ben, hogy megmutassa a gyerekeinek

Romain Grosjean elárulta, nem csak a Haas kegyességén múlt, hogy 2020-ra is a Formula-1 mezőnyében marad. Ő maga is elgondolkodott a váltáson, már egész konkrét terve is van, de előbb még valamit meg kell tennie jelenlegi helyén.

részletek

Hamilton: Kubica kiválóan szerepel idén

Az egyik legtehetségesebb pilótának tartja a távozó lengyelt, aki ellen versenyzett – úgy véli, hogy ez a tehetség még mindig megvan benne. Grosjean felidézte, hogy 2010-ben csapattársak lehettek volna Kubicával.

részletek
Olvastad már?