Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 26. szerda

Grosjean

Verstappen: A gokart fárasztóbb az F1-nél? Baromság

Értelmezhetetlennek tartja Grosjean állítását a Red Bull pilótája: az következne belőle, hogy Verstappen 15 évesen erősebb volt, mint manapság. Ahhoz is volt hozzáfűznivalója, hogy Hamilton kijelentése szerint le tudna vezetni három nagydíjat egyhuzamban.

részletek

Haas: Ettől már nem lehet szörnyűbb

Rossz, rosszabb, legrosszabb. A Haas F1-es csapatának idén egy perc nyugta sincs, sorra bombázza őket az élet különböző problémákkal. Hiába rendelkeznek gyors autóval, ezt nem tudják kihasználni.

részletek

Grosjean: A gokartozás jobban kifáraszt, mint az F1

Hamiltonhoz hasonlóan a Haas pilótája sincs megelégedve a Formula-1-es versenygépek fizikai kihívásaival: nemrég egy gokartverseny a haverokkal jobban lestrapálta, mint egy nagydíj.

részletek

Betörtek Grosjeanék otthonába, de ő elüldözte a rablókat

Romain Grosjean és családja nyoni lakásába próbáltak bejutni rablók kedden, azonban a Formula-1-es pilóta elüldözte őket. Szerencsére mindenki jól van, a gyerekek pedig mit sem tudnak az egészről.

részletek

Steiner: A versenybíróknak el kéne olvasni végre a szabálykönyvet

A Haas csapatfőnöke kifakadt Pierre Gasly büntetésén, szerinte a versenybíróság a szabályokkal ellentétes büntetéseket osztogat, amiből rendre az amerikai istálló jön ki rosszabbul, Monacóban is.

részletek

A Haas a pontszerzés ellenére csalódott

Bár az egyik Haasban Romain Grosjean pontszerzőként ért célba, a csapat tempója alapján reális esély lehetett volna a dupla pontszerzésre is. Ennek megfelelően az istálló csalódott.

részletek

Magnussen nem szándékosan koccant Grosjeannal

Majdnem drámát hozott a Spanyol Nagydíj a Haasnak, hiszen összeértek a versenyzőik, amikor pontszerző helyen haladtak, de végül nem történt baj. Magnussen elmondta, nem direkt történt meg mindez.

részletek

Grosjeanék jól elverték a középmezőnyt

A Haas újra megvillant Barcelonában, az időmérőn alaposan elpáholták a közvetlen riválisokat. De vajon ezúttal a gumikezelés is rendben lesz, vagy újabb szenvedős, hátralépegetős futam jön?

részletek

Grosjean: Ez kib*szott idegesítő

Az autó kezelhetősége mellett a technikai gondok sem derítették jókedvre Romain Grosjeant Bakuban, a Haas F1-es pilótája szerint erre most már ki kell találniuk valamit.

részletek

Grosjean: Úgy jó az időmérő, ahogy van

Nemrég felmerült az ötlet, hogy változtatnának a kvalifikáción, és lenne egy negyedik szakasz az eddigi három helyett. Romain Grosjean szerint ez felesleges és egyáltalán nincs rá szükség.

részletek

Kudarctól tart a Haas Bakuban

Hiába épített gyors autót, idén folyamatosan a gumikkal szenved a Haas F1-es istállója. A Kínai Nagydíj alig ért véget, a csapatvezető már most a következő futam csalódásaitól tart.

részletek

Így maradtak le négyen is az utolsó körükről

Komoly pozícióharc alakult ki a Kínai Nagydíj időmérőjének utolsó pillanataiban a gyorskörét megkezdeni próbáló hat pilóta között: végül Sebastian Vettel a saját kezébe vette a sorsát, négyen pedig pórul jártak.

részletek
Olvastad már?