Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 3. péntek

Grosjean

Grosjean „szuper boldog”, ha magyar ételt ehet

Szakácskönyvet írt, ráadásul Magyarországon él a menedzsere, így természetesen a hazai gasztronómia is szóba került, amikor a Formula Podcast legújabb adásában a franciával beszélgettünk.

részletek

Podcast – Haastűznéző: Kikérdeztük Grosjeant!

Főnöke minden futam előtt megcsavargatja az orrát, s ha lesz a könyvének második kötete, abban a töltött káposzta is szerepet kap – a #FormulaHUPodcast Romain Grosjeannal beszélgetett, majd a pilótapiacon is szétnéztünk.

részletek

Grosjean: Lesznek még meglepetések pilótafronton

Nem számított Vettel távozására a Haas franciája, aki úgy véli, még közel sem ért véget a versenyzői körforgás. Újabb fordulatokra számít, melyek közül Alonso lehetséges visszatérését nevesítette.

részletek

Ezért nem rúgta ki tavaly Steiner Grosjeant

Pedig sokak szerint ezt kellett volna tennie, a Haas F1-es csapatvezetője szerint azonban 2019-es gondjaikat elsősorban az autó pocsék teljesítménye okozta, ahhoz meg nincs köze a franciának.

részletek

„Raikkönen és Alonso meglepően hasonló”

A hűvös finnről és a tüzes spanyolról nem gondolnánk, hogy túl sok hasonlóság lenne közöttük, de egy korábbi közös csapattársuk elmondta, bizonyos szempontból igen is hasonlítanak egymásra.

részletek

Grosjean: Mi van akkor, ha azt mondják, szar pilóta vagyok?

A Haas francia F1-es versenyzője eleinte nehezen viselte a kritizáló kommenteket, de mára megtanult együttélni velük – sőt, örül is, hogy legalább érzelmeket vált ki a rajongókból.

részletek

Miért ilyen jók a Haas-részek az F1-es dokusorozatban?

Romain Grosjean beszélt a Drive to Survive-ról és Günther Steinerről - neki nagyon tetszik a sorozat, de azért van hiányérzete a maguk részével kapcsolatban. Megmondta, hogy szerinte mitől jó őket nézni.

részletek

Grosjean éjszaka, Vetteltől tudta meg, hogy nem lesz futam

A Haas versenyzőjének álmatlan éjszakája volt, ezért váltott 3 órakor üzenetet Vettellel, akitől megtudta, a repülőtérre tart. A némettel a Ferrari közölte, hogy a nagydíj elmarad, hazamehet – pedig a bejelentés ekkor még messze volt.

részletek

Hamilton: Sajnos ez a helyes döntés

Több F1-es pilóta is a közösségi médiában reagált az Ausztrál Nagydíj elmaradása: mindenki sajnálja, hogy nem versenyezhetnek a hétvégén, de egyetértenek abban, hogy az egészség a legfontosabb.

részletek

A Haas idén már nem akarja elkövetni 2019-es hibáit

Az ígéretes kezdés után a Haas 2019-es szezonjában nagyon mélyre került. Günther Steiner szerint sikerült egyenesbe hozni az istálló dolgait, és nem fogják elkövetni ugyanazokat a hibákat.

részletek

Így kívánnak boldog nőnapot az F1-esek

Lewis Hamilton a klímaváltozás ellen harcoló nőkkel, Valtteri Bottas új párjával, Romain Grosjean pedig a feleségével jelentkezett nőnapi posztjában a közösségi média felületein.

részletek

Magnussen: Az hozta össze a csapatot, amikor Steiner leb.szott minket

A Netflix jóvoltából betekintést nyerhettünk abba, ahogy Günther Steiner a 2019-es brit futam után nem igazán válogatta meg szavait versenyzőivel szemben. Az egyik érintett, Kevin Magnussen szerint ezzel Steiner igazából jót tett.

részletek
Olvastad már?