Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Grosjean

Grosjean még küzd az autóval, de jól halad

Az F1-től visszavonult francia pilóta nem hagyott fel élete szenvedélyével, idén az IndyCarban áll rajthoz. Tapasztalatai ellenére nehéz dolga van, de a mérnöke szerint gyorsan tanul.

részletek

E-sport: Grosjean mégiscsak marad a Haasnál

A Formula-1-es mezőnyből távozó Romain Grosjean újra csatlakozott korábbi alakulatához: a Haas e-sport csapatához adja a nevét, amely a francia saját virtuális istállójával, az R8G-vel lépett szövetségre.

részletek

„Lewis kevesebbet akart dolgozni és többet keresni”

Az 1997-es F1-es világbajnok Jacques Villeneuve szerint ez volt az oka, hogy olyan sokáig húzódott a brit szerződésének aláírása. A kanadai úgy véli: a Mercedesnek Hamilton nélkül is győznie kellene.

részletek

Megvan a GPDA új igazgatója, Grosjean utódja

Az F1-ből távozó francia fontos pozíciót töltött be a versenyzői szakszervezetben: a helyére, Sebastian Vettel mellé George Russell csatlakozik.

részletek

Kiszámolták: Grosjean 67G-s csattanást élt túl

Nemcsak, hogy túlélte, de csodával határos módon eszméletét sem veszítette, ennek köszönheti életét. Itt az FIA hivatalos jelentése, ami számos helyen hiányosságokat talált a biztonságban. A Haas is változtat.

részletek

Ikonikus amerikai pályát gyakorol a szimulátorban Grosjean

Az IndyCar egyik legjellegzetesebb versenyhelyszínét, Laguna Secát tanulja a szimulátorban Romain Grosjean. Jellen állás szerint a szezon utolsó előtti futamát tartják a kaliforniai aszfaltcsíkon, a francia viszont rövidesen élesben is tesztelni fog a pályán a Dale Coyne Racinggel, miután múlt héten a Barber Motorsport Parkban teljesítette az első köröket balesete óta.

részletek

A baleset óta Haas nem támogatja Grosjeant

Gene Haas eleinte szponzorálta volna Romain Grosjean IndyCar-karrierjét, de aztán jött a borzalmas bahreini baleset. Azóta a csapattulajdonos inkább otthon, bezárva tartaná a pilótát.

részletek

Grosjean: S***fej csapattárs voltam

Már első tesztnapján megkezdte a barátkozást a versenytársakkal Romain Grosjean az IndyCarban. Csapattársának megígérte, jóban lesznek. A franciának tetszik a barátságosabb közeg, nem ehhez szokott hozzá.

részletek

Grosjean első látásra megszerette az IndyCart

Az autóról, a pályáról és a bajnokság közvetlenségéről is pozitívan nyilatkozott Romain Grosjean az IndyCarban töltött első tesztnapja végén. A balesetben megégett keze jól bírta a gyűrődést, bár még kicsit érzékeny.

részletek

Haas-mérnök: Borzalmas volt a csend és a várakozás

A Canal+ dokumentumfilmjében nemcsak Romain Grosjean felesége, hanem a francia pilóta csapatának versenymérnökei is felidézték a bahreini baleset utáni másodpercek bizonytalanságát.

részletek

Grosjean: Alig bírom mozgatni az ujjaimat

A tervek szerint ma kerül sor Romain Grosjean első IndyCar-tesztjére, a francia pedig elárulta, hogy még nincs százszázalékos állapotban. Egyelőre csak nehezen tudja megmozdítani az ujjait.

részletek

Grosjean már egyeztet a tesztről a Mercedesszel

A francia egy rajongói kérdezz-felelek során elárulta, hogy már a terveket véglegesítik arról, hogy kipróbálhassa a világbajnok autót. Beszélt az év újoncáról, valamint Raikkönenről és Alonsóról is.

részletek
Olvastad már?