Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 7. kedd

Grosjean

Grosjean éjszaka, Vetteltől tudta meg, hogy nem lesz futam

A Haas versenyzőjének álmatlan éjszakája volt, ezért váltott 3 órakor üzenetet Vettellel, akitől megtudta, a repülőtérre tart. A némettel a Ferrari közölte, hogy a nagydíj elmarad, hazamehet – pedig a bejelentés ekkor még messze volt.

részletek

Hamilton: Sajnos ez a helyes döntés

Több F1-es pilóta is a közösségi médiában reagált az Ausztrál Nagydíj elmaradása: mindenki sajnálja, hogy nem versenyezhetnek a hétvégén, de egyetértenek abban, hogy az egészség a legfontosabb.

részletek

A Haas idén már nem akarja elkövetni 2019-es hibáit

Az ígéretes kezdés után a Haas 2019-es szezonjában nagyon mélyre került. Günther Steiner szerint sikerült egyenesbe hozni az istálló dolgait, és nem fogják elkövetni ugyanazokat a hibákat.

részletek

Így kívánnak boldog nőnapot az F1-esek

Lewis Hamilton a klímaváltozás ellen harcoló nőkkel, Valtteri Bottas új párjával, Romain Grosjean pedig a feleségével jelentkezett nőnapi posztjában a közösségi média felületein.

részletek

Magnussen: Az hozta össze a csapatot, amikor Steiner leb.szott minket

A Netflix jóvoltából betekintést nyerhettünk abba, ahogy Günther Steiner a 2019-es brit futam után nem igazán válogatta meg szavait versenyzőivel szemben. Az egyik érintett, Kevin Magnussen szerint ezzel Steiner igazából jót tett.

részletek

A kipellengérezett Grosjeant felesége szokta vigasztalni

Gyakran gúny tárgya incidensei miatt Romain Grosjean. Úgy gondolja, könnyebb őt támadni, mint Hamiltont, de már kitalálta, hogyan fogja elejét venni, hogy az újságírók és közösségi média rajta csámcsogjanak.

részletek

Grosjean: Az F1 nem sport, mert nem fair

A francia szerint az autóversenyzés kategóriája annyira igazságtalan, mintha Federernek pingpongütővel kellene játszania. Ő kétszeres futamgyőztes lehetne, de valószínűleg elsőség nélkül fogja abbahagyni.

részletek

A visszavonulásról beszélt Romain Grosjean

A francia pilótában a nehéz 2019-es szezon során felmerült, hogy maga mögött hagyja a száguldó cirkuszt, viszont annyi mindent szeret benne, hogy egyelőre marad. Elárulta, mi a célja.

részletek

Grosjeanék síbalesete: Kettévágták a nejem!

Nem a várakozásaik szerint, hanem az orvosi rendelőben indult a 2020-as év Romain Grosjean és felesége, Marion számára. A Haas pilótájának nejét síelés közben ütötte el egy hódeszkás, a könnyebb sérülésről képet is közzétettek.

részletek

Steiner nem a pilótákat hibáztatja a rossz szezonért

Bár Grosjean és Magnussen többször is ütközött a pályán, a Haas F1-es csapatfőnöke szerint ez csak annak az eredménye volt, hogy túl keményen próbáltak jó eredményt elérni az arra alkalmatlan autóval.

részletek

F1-Archív: Schumachert aranyéremmel díjazzák

A Mercedes bánja a Hamiltonnak kiadott csapatutasítást, jön a duplapontos futam, Grosjean lesz Raikkönen csapattársa, Villeneuve-nek kellemes csalódás a V8: ezek voltak december 9. F1-es hírei.

részletek

Grosjean: Még a 2020-as gumik sem az igaziak

Azok után, hogy Romain Grosjean is kipróbálhatta a Pirelli 2020-ra szánt gumijait, nem igazán elégedett. A francia szerint ezek még mindig nem teljesen olyanok, amelyek ideális versenykörülményeket biztosítanának a maguk részéről.

részletek
Olvastad már?