Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 19. csütörtök

Esélyek

Leclerc: Szingapúrban sehol sem leszünk

A legutóbbi két versenyt zsinórban megnyerte Charles Leclerc, de tökéletesen tisztában van vele, hogy a következő pályák nem fekszenek az idei Ferrarinak, a hétvégén is szenvedésre számít.

részletek

Vettel: Megvoltak a lehetőségeink nyerni

2019-ben többször is győzhetett volna a Ferrari, de valami mindig közbejött. Adott volt néhány esély, de ezeket elpuskázták ilyen, vagy olyan okból. Vettel nem tagadja, egyértelmű hátrányuk van.

részletek

Hamilton: Még nem dőlt el idén semmi

A szakemberek többsége ugyan biztosra veszi, hogy Lewis Hamilton innen már simán behúzza hatodik bajnoki címét, a Mercedes brit pilótája még tart a konkurenciától és nem érzi zsebben az elsőséget.

részletek

Marko: Verstappen még mindig bajnok lehet

A Red Bull főtanácsadója még érez esélyt arra, hogy megszerezhetik az idei világbajnoki címet, Max Verstappen azonban nem osztja a véleményt, szerinte változatlanul a Mercedes dominál majd.

részletek

Verstappen: 2019-re sokkal érettebb lettem

Egy év alatt nagyot változhat a világ egy Formula-1-es pilótánál. Tavaly ilyenkor mindenki Max Verstappen hibáiról, ma pedig érettebb felfogásáról és világbajnoki esélyeiről beszél, ő maga is.

részletek

Verstappen: Most a Ferrari is elöl lesz

Monacóban a Mercedes és a Red Bull is gyorsabbnak bizonyult a vörös autóknál, ám Montrealban fordulhat a kocka. Max Verstappen szerint a Ferrari a Mercedesszel lesz harcban az élen.

részletek

Briatore: A Mercedes és a Ferrari más bolygó

Az egykori csapatfőnök szerint a Ferrari jelenleg csak a Red Bull-lal harcolhat, a Mercedes előnye ugyanis akkora, mintha egy másik bolygón versenyeznének. Barcelona megmutatta az igazságot.

részletek

Olasz sajtó: Ferrari, viszlát 2020-ban!

Besültek a nagy fejlesztések a Scuderia számára, a Mercedes és a Red Bull is a vörös autók előtt végzett. Ez pedig az olasz sajtónál előre láthatóan azt jelentette, hogy betelt a pohár a Ferrari miatt.

részletek

Wolff: Nincs semmilyen fölényünk

Bár már most hatalmas pontelőnyre tett szert a Mercedes, a csapatfőnök úgy véli, ez csalóka, a Ferrari igenis közel van és csak a dolgok szerencsés alakulása eredményezett négy kettős győzelmet.

részletek

Leclerc még egyáltalán nem adta fel

Charles Leclerc összességében elégedett lehet azzal a teljesítménnyel, amit eddig a Ferrarinál nyújtott, bár természetesen néhány dolgot másképp tenne, ha visszamehetne az időben.

részletek

Hamilton: A Red Bull idén világbajnok lehet

Az ötszörös világbajnok brit pilóta szerint a Red Bullnak hosszú idő után először van erős motorja a Hondával és egyértelműen számolni kell a bikákkal a világbajnoki cím szempontjából is, ha jól fejlesztenek.

részletek

Ticktum Japánban sem számol bajnoki címmel

Tavaly nyáron még komoly előnnyel rendelkezett Dan Ticktum Mick Schumacherrel szemben, végül mégis elbukta a bajnoki címet a némettel szemben. A Super Formulában sem érzi, hogy esélyes lenne.

részletek
Olvastad már?