Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 28. péntek

Esélyek

Leclerc: Ez volt a nagy esélyünk, több nem lesz idén

Az elmúlt hetek szenvedését követően kiemelkedően jól teljesített a Ferrari Silverstone-ban. Leginkább Charles Leclerc volt elemében, de végül az utolsó körökben Lewis Hamilton elhappolta a győzelmet.

részletek

Wolff: Baku sem fekszik a Mercedesnek

A Mercedes csapatfőnöke alig várja, hogy visszavágjanak a Red Bullnak a monacói fiaskóért, de szerinte az azerbajdzsáni pálya nem a legmegfelelőbb helyszín ehhez, nem fekszik az autónak.

részletek

Alpine: 2022-re a legjobb autót építjük meg

Fernando Alonso idén ne számítson túl sok jóra, de a következő évre előre dörzsölheti a tenyerét, a francia istálló nagyfőnöke ugyanis nem éppen apró optimizmussal tekint a jövő szezonra. Csodafegyver jön?

részletek

Verstappen előre tudta, hogy nincs esélye az időmérőn

Az edzések alapján nagyon úgy tűnt, hogy egy igazán szoros és kiélezett időmérőnk lehet a Mercedesek és Max Verstappen között, ám a kvalifikáció döntő szakaszában nem volt esélye a hollandnak.

részletek

Verstappen szerint fogható a Mercedes

A Red Bull holland vezérpilótája a pénteki edzésnap után úgy érzi, hogy nem reménytelen a helyzet, hogy Mugellóban elkaphatják az idén domináló németeket, még van potenciál az autóban.

részletek

A Red Bull mindent a versenybeállításokra helyezett, győzhet

A bikák főtanácsadója egyáltalán nem látja esélytelennek Max Verstappent a futamgyőzelemre, az edzéseken minden beállítást vasárnapra hangoltak, nem örülne egy egyszerű harmadik helynek.

részletek

Mercedes: Verstappen legyőzhet minket a versenyen

Az időmérőn ugyan a világbajnokságban élen álló istálló sem érzi, hogy különösebben aggódniuk kellene, a nagy meleg és Max Verstappen pénteki versenytempója miatt viszont annál inkább.

részletek

Leclerc: Mire számítok vasárnap? Szenvedésre…

Az időmérő edzés után nem csak a 12. helyen elvérző Sebastian Vettel, hanem a vezérpilótának tekinthető csapattárs is leoltotta a Ferrarit. Charles Leclerc semmi jóra nem számít vasárnap.

részletek

Ebben látja Verstappen az egyetlen esélyt

A Red Bull-Honda vezérpilótája elismeri, hogy az autón kipróbált fejlesztések javulást hoztak, de még nagyon messze vannak a tökéletestől. Egyetlen dologban lát esélyt a hétvégén a Mercedes ellen.

részletek

Renault: Alonsót nem érdekli a jövő év

A francia gyári istálló főnöke elismerte, hogy kétszeres világbajnok visszatérőjük nem fogja széthajtani magát jövőre, a 2022-es évadtól viszont nagyon sokat várnak. Képes lehet a Renault felérni?

részletek

Hamilton nem száll be a gyengék játékába

A brit szerint az ellenfelek szándékosan akarják a Mercedesre rakni a terhet, hogy hatalmas esélyesnek kiáltják ki. Lewis Hamilton azonban meg sem hallgatja a játszadozó hangokat.

részletek

Hülkenberg sem a Ferrarit, sem Vettelt nem temeti

Bár az eddig látottak arra utalnak, hogy a Mercedes idén is dominálhat a mezőnyben, Nico Hülkenberg biztos abban, hogy idén Sebastian Vettel és a Ferrari is beleszólhat a végső győzelembe, sőt a Red Bull úgyszintén odaérhet.

részletek