Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 12. kedd

Esélyek

Hamilton: Az idei versenyeken már sehol sem vagyunk favoritok

Zsinórban három futamgyőzelmet aratott a Ferrari a legutóbbi helyszíneken, ezért a bajnoki éllovas úgy érzi, 2019 hátralevő futamainak nem a legjobb esélyesként megy neki a Mercedes.

részletek

Wolff: A Ferrari jobb lesz, mint a Hungaroringen

Bár Szingapúr utcai pályája alapvetően nem kedvez a Ferrarinak, Toto Wolff szerint a magyarországinál mindenképp jobb teljesítmény várható a maranellói F1-es csapattól.

részletek

Leclerc: Szingapúrban sehol sem leszünk

A legutóbbi két versenyt zsinórban megnyerte Charles Leclerc, de tökéletesen tisztában van vele, hogy a következő pályák nem fekszenek az idei Ferrarinak, a hétvégén is szenvedésre számít.

részletek

Vettel: Megvoltak a lehetőségeink nyerni

2019-ben többször is győzhetett volna a Ferrari, de valami mindig közbejött. Adott volt néhány esély, de ezeket elpuskázták ilyen, vagy olyan okból. Vettel nem tagadja, egyértelmű hátrányuk van.

részletek

Hamilton: Még nem dőlt el idén semmi

A szakemberek többsége ugyan biztosra veszi, hogy Lewis Hamilton innen már simán behúzza hatodik bajnoki címét, a Mercedes brit pilótája még tart a konkurenciától és nem érzi zsebben az elsőséget.

részletek

Marko: Verstappen még mindig bajnok lehet

A Red Bull főtanácsadója még érez esélyt arra, hogy megszerezhetik az idei világbajnoki címet, Max Verstappen azonban nem osztja a véleményt, szerinte változatlanul a Mercedes dominál majd.

részletek

Verstappen: 2019-re sokkal érettebb lettem

Egy év alatt nagyot változhat a világ egy Formula-1-es pilótánál. Tavaly ilyenkor mindenki Max Verstappen hibáiról, ma pedig érettebb felfogásáról és világbajnoki esélyeiről beszél, ő maga is.

részletek

Verstappen: Most a Ferrari is elöl lesz

Monacóban a Mercedes és a Red Bull is gyorsabbnak bizonyult a vörös autóknál, ám Montrealban fordulhat a kocka. Max Verstappen szerint a Ferrari a Mercedesszel lesz harcban az élen.

részletek

Briatore: A Mercedes és a Ferrari más bolygó

Az egykori csapatfőnök szerint a Ferrari jelenleg csak a Red Bull-lal harcolhat, a Mercedes előnye ugyanis akkora, mintha egy másik bolygón versenyeznének. Barcelona megmutatta az igazságot.

részletek

Olasz sajtó: Ferrari, viszlát 2020-ban!

Besültek a nagy fejlesztések a Scuderia számára, a Mercedes és a Red Bull is a vörös autók előtt végzett. Ez pedig az olasz sajtónál előre láthatóan azt jelentette, hogy betelt a pohár a Ferrari miatt.

részletek

Wolff: Nincs semmilyen fölényünk

Bár már most hatalmas pontelőnyre tett szert a Mercedes, a csapatfőnök úgy véli, ez csalóka, a Ferrari igenis közel van és csak a dolgok szerencsés alakulása eredményezett négy kettős győzelmet.

részletek

Leclerc még egyáltalán nem adta fel

Charles Leclerc összességében elégedett lehet azzal a teljesítménnyel, amit eddig a Ferrarinál nyújtott, bár természetesen néhány dolgot másképp tenne, ha visszamehetne az időben.

részletek
Olvastad már?